tak bohuzel nahravani nebude zatim fungovat ... a asi se objevi i chyby v nove casti portalu ...
zjistil jsem, ze nam webhosting v ramci zkvalitnovani sluzeb (melo jit jen o presun na jiny stroj) zcela
zmenil nastaveni a hlavne povypinal nektere serverove moduly - pravdepodobne usoudili, ze jsou zbytecne
tak bohuzel nahravani nebude zatim fungovat ... a asi se objevi i chyby v nove casti portalu ...
zjistil jsem, ze nam webhosting v ramci zkvalitnovani sluzeb (melo jit jen o presun na jiny stroj) zcela
zmenil nastaveni a hlavne povypinal nektere serverove moduly - pravdepodobne usoudili, ze jsou zbytecne
snažím se nahrát svou fotku do profilu,x tý 109.pokus,...halt ruce děravý? všiml jsem si,ale že u někoho jde fotka změnit,ev přidat,....co dělám pls špatně
melo by to jit normalne, ted jsem to zkousel v chromu.
obrazek by mel byt do rozmeru 80x80 pixelu a nemel by mit vice jak 11kB, to splnujes ?
pripadne napis jaky pouzivas prohlizec ... nebo muzes obrazek poslat a ja to zkusim ... nebo ti ho tam rovnou nahraju
melo by to jit normalne, ted jsem to zkousel v chromu.
obrazek by mel byt do rozmeru 80x80 pixelu a nemel by mit vice jak 11kB, to splnujes ?
pripadne napis jaky pouzivas prohlizec ... nebo muzes obrazek poslat a ja to zkusim ... nebo ti ho tam rovnou nahraju
to se už raději ted spolehnu na přítele na telefonu,mám IEposl aktualizace,fotky jsem redukoval resamplerem na pož vel,....pixely už až tak nezvládám,.....děkuji,kam poslat?
tak uz konecne zase funguje nase nahravani fotek a obrazku
otestovano v IE, FF i Chrome ... kdyz narazite na nejakou chybu, tak prosim o info i s uvedenim prohlizece a jeho verze. dik
jen u IE se obcas stane, ze je potreba na tlacitko Vybrat foto pro nahrani kliknout dvakrat
takhle to vypadaji jednotlive rezimy (akce) - uvadim vcetne prohlizecu ... a plati pro VELKE obrazky - tedy ty, co se musi zmensit, obrazky mensich rozmeru (tj. o strane
vetsi nez 630 px) se pri rezimu automaticky rezimu vlozi foto cele, pri rezimu zmensit se nezmensi (protoze vyhovuje) :
Chrome 22.0.1229.79
automaticky
rozdil mezi nahledem a automaticky je ve velikosti pridavane fotky.
zadas-li nahled, tak se vzdy udela nahled a odkaz na pridavanou fotku.
v automaticky se to provede jen, kdyz je pridavana fotka velka (tj. velikost delsi strany pres 630px), bude-li mala, tak se vlozi primo bez nahledu - proste to neresis
Zasláno dne: po prosinec 17, 2012 1:11 pm Předmět:
Ahoj Baharisi,
tak sem si dle tvé rady pohrál na pískovišti a došel sem k tomu, že tenhle portál je prostě alergickej na ryby
ať dělám co dělám, tahle fotka prostě nejde, zkoušel sem jiný a ty dou. Tož fčíl mudruj
Zasláno dne: po prosinec 17, 2012 1:48 pm Předmět:
Neboj, to dáme!!!
Problém asi bude v kopírování odkazu. Jakmile dáš "Odeslat foto", objeví se ti v řádku "Kód pro vložení" jakési hausnumera. Ty je potřeba zkopírovat do textu příspěvku. Ale pozor. Ono se to né vždy zobrazí celé. Někdy jsou písmenka i "za rohem" mimo okno.
Jedna z možností, kromě nabírání myší je:
- Kliknout myší do okna a kurzorovou šipkou jet doleva, dokud to jde.
- Pře text jednou kliknout myší.
- Pustit myš a jet kurzorovou šipkou dopra, dokud to jse.
- Zmáčknout SHIFT a zároveň kliknout myší nakonec, úplně za poslední znak. Text se barevně označí.
- CTRL+C, klik na místo kam to chceme a CTRL+V.
Je to polopatické, nechci urážet tvé znalosti, ale když se toto udělá, není síla, která by zabránila náhledu v příspěvku.
Zasláno dne: po prosinec 17, 2012 2:07 pm Předmět:
[url=http://www.jachting.info/data/images/12/o/_v_dsko_2010_(124)_9.JPG][/url]
Co tam máš dál ?
Zkusil sem tvůj postup, ale nic se mě nezabarví. To ale nevadí já to dělám myší, a su přesvědčenej, že celé. Dokonce když ten odkaz (hausnumero) srovnám s jiným který funguje, tak je stejnej kromě názvu fotky a přípony. U toho funkčního je koncovka jpg u těch ryb JPG. Zkusil sem ji přepsat ale taky prd. Tak už jedině název fotky, jdu ju zkusit přejmenovat
heurééééééééééééééééééékáááááááááááááááááááááááááááá, není to alergický na ryby, ale na název fotky
Zasláno dne: po prosinec 17, 2012 2:20 pm Předmět:
No sláva!
Ono když se nahrává na FTP, mělo by se bez interpunkcí. Možná by mohl Jerryx doplnit funkci vkládání o tuto podmínku.
Ale jinak, jsi dobrý, že tě to napadlo.
Zasláno dne: po prosinec 17, 2012 2:37 pm Předmět:
No už dlouho mě tak pěkně někdo nepochválil.
Dědko, tu fotku si zkopíruj do jiné nové složky a tam si je přejmenuj tak aby tam nebyly v tom názvu žádný háčky, mezery a podobný věci. Třeba ryba A nahraj tu fotku z téhlé nové složky. Potom by to už mohlo fungovat
Naposledy upravil pik dne po prosinec 17, 2012 2:41 pm, celkově upraveno 1 krát.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.