Euromarine

Doporučení na dobré firmy z oboru

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

andrei
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Euromarine

Příspěvekod andrei » stř čer 02, 2010 9:20 pm

Máte někdo zkušenosti s charterovkou Euromarine v ACI marině v Pule? Mají na poslední týden v září tak zajímavé slevy, až mi to je divné.
deko
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník

Re: Euromarine

Příspěvekod deko » stř čer 02, 2010 9:40 pm

ja som od nich bral lod na mojej prvej kapitanskej plavbe. moja chyba - pri preberani lode som neskontroloval predne wc. nikto z posadky ho pocas plavby ani raz nepouzil (mali sme tam sklad vody, malinoviek a piva). pri odovzdani bolo wc upchate. vycistenie 100 eur.

lod sme mohli prebrat az o 18 (v marine sme boli o 15 a lod bola evidentne pripravena).

v salone sme nedostali kratsie nohy na stol (keby sme na to prisli neskor, v salone by sa nedalo spat).

socialne zariadenia v marine boli pred 4 rokmi dost biedne.

nie som nejaky hygienicky maniak, lod ale bola upratana velmi slabo - na zadny zachod upratovacka asi ani neprisla.

proste euromarine pre mna osobne nikdy viac.
FerenCS
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod FerenCS » čtv čer 03, 2010 8:52 am

Ahoj.
Ja som od nich bral dve lode Sun Odyssey 34.2 9.9.2006. Prebrali sme lode bez problémou, tak okolo 14,00 hod. V marine nie je veľmi kde parkovať, ale na ich odporúčanie sme parkovali na blízkom stráženom parkovisku. Záver plavby som popísal TU :D aj s odovzdaním lode.
Sú to dobré lode a jediný malý problém som mal ja raz so štartovaním motora (kotva nevysunula pastorok na štartri) na čo sme ale boli upozornený, že sa to môže stať.
Vtedy to bola dobrá chartrovka a odporučil by som ju, ale je to už pár rokov.
andrei
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod andrei » čtv čer 03, 2010 11:23 pm

Díky moc! Pokud s nima pojedu, dám vědět jaké to bylo.
Benji
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod Benji » pát čer 04, 2010 9:46 am

Bol som spolu s FerenCSom cez spominanu chartrovku na SO34,2. Zabudol este vo svojom prispevku napisat, ze hoci sme pocas burky posledny den sposobili nejake skody / strateny fender, ulomene plastove oko na gumaku atd./ nic sme neplatili. Preberajuci manik od chartrovky to komentoval so slovami ze to sa moze v burke prihodit kazdemu.
Ale ako pise FerenCS,... bolo to uz davno,... presne v 2006-tom
modrymax
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod modrymax » úte zář 06, 2011 9:51 am

nemá někdo nějaké nové info (2011) o EUROMARINE ???
rydlas
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod rydlas » pon zář 29, 2014 4:14 pm

Právě jsem se vrátil ze Splitu, měl jsem na 14 dní SO 439, r.v. 2014 od Euromarine a v podstatě vše proběhlo OK... Potápěč loď fotí před i po, takže jsem viděl, jak vypadá loď, kormidlo i kýl, ostatní check-in byl standardní... za ucpanej hajzl se platí už 200EUR, ale posádku vždy řádně proškolím a nikdy se nic nestalo... Vzhledem k vyšší ceně za pronájem a stavu nové lodi se ke mě chovali jako k VIP... hodně věcí jsem si vyjednal v ceně (motor k dingymu, ručníky, dvě sady povlečení, ovoce a uvítací "miniraut"...) loď mě po všech slevách vyšla na 5070EUR, včetně tranzit logu, navíc jsem platil jen turistickou taxu...

Holky od Euromarine jsou navíc krásný a byly vtipný a veselý... :-)

Checkout byl rovněž v klidu, celou kauci vrátili bez keců... Finta je v tom, že i když je úklid zaplacenej, tak loď před Splitem umejeme kýblem z toho nejhoršího, holky pokliděj salloon a koupelny a loď nevypadá jak po nájezdu Poláků nebo Rusáků, ale jako po civilizovaný posádce a zatím se to pokaždý vyplatilo...
host60
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Bleskový check-out

Příspěvekod host60 » čtv zář 17, 2015 12:09 pm

Přidávám kladnou zkušenost s Euromarine. Jeli jsme ze Splitu na SO 36i, takže žádná novinka a už to na ní bylo trochu znát.
V průběhu plavby jsme zjistili, že baterka má malou kapacitu (pouhé kotevní světlo vybilo baterku za pár hodin), tak nám ji vyměnili, akorát jsme museli zůstat na jednom kotvišti o půl dne déle, než technik přivezl novou.
Hlavní překvapení ale bylo při předání na závěr. Technik nakouknul do bakisty s náhradní kotvou, kanystry apod., pak mrknul do navigačního stolku, vyzkoušel záchod, podepsal převzetí a na závěr se zeptal jestli jsme měli nějaké problémy. Nic víc, ani na plachty se nepodíval.

Zpět na