BEMEX BOOT marina Sukošan

Doporučení na dobré firmy z oboru

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

pepe1
nováček na fóru
nováček na fóru
Reputace: 1

BEMEX BOOT marina Sukošan

Příspěvekod pepe1 » ned říj 30, 2016 6:47 pm

Vybrali sme sa s manželkou vyskúšať českú chartrovku Bemex Boot.
Loď bola pripravené, pan Mede nás čakal, odovzdávka lode v poriadku. Na uvítanie sme dostali flašku výborného vína. Napriek tomu , že plachetnica Benetau Oceanis 343 JOY bola z roku 2005, je vo výbornom stave, kvalitne udržiavaná, všetko funkčné, akorát nemá kúrenie. To sme však vedeli už pred objednaním. Na začiatok októbra bolo nezvykle chladné počasie , ráno klesala teplota na 3 st. Celzia, aj keď to nebola naša prvá plavba v okóbri, tak chladno ešte nebolo. Nad Zadarom boli zasnežené hory.
Končili sme v sobotu 15.10.2016 a ako naschvál začalo fúkať jugo a teplota ráno 14 st. :) .Odovzdanie lode v poriadku. Možeme Bemex Boot jednoznačne doporučiť. Péťa
tosotoso
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 25

Re: BEMEX BOOT marina Sukošan

Příspěvekod tosotoso » ned říj 30, 2016 8:53 pm

Koniec reklamného bloku :-)
Dvojka
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 97

Příspěvekod Dvojka » pon říj 31, 2016 1:19 pm

Tosotoso moudře zaperlil, ale nic moudrého nepřidal :? Jak české :roll:

Není to reklama, s tou lodí jsem také jela, společnost taky znám a pepe1 má pozitivní zkušenost, kterou tady napsal.

Loď je opravdu ve skvělém stavu a přála bych takovou péči i jným majitelským lodím. Je sice starší, ale má výborné plavební vlastnosti a pro začátečníka je velkou hračkou - dobré oplachtění, udržovaná.

Charterovka patří rozhodně k lepším, cena tomu odpovídá, ale za tu cenu člověk opravdu dostane služby hodné charteru a dlouholeté fungování firmy je také vizitka.

Pokud se zde lidé ptají s kým jet či nejet a podáváme info o "rozhodně ně", tak můžeme podávat info i "rozhodně za mne ano".
Omen
vytrvalý návštěvník
Reputace: 160

Příspěvekod Omen » pon říj 31, 2016 2:29 pm

Myslím, že Tosotoso to docela vystihl.
Důvěryhodnější by Pepe1 byl, pokud bychom ho alespoň trochu znali. Pozoruhodně dobře se na fóru při svém prvním vystoupení zorientoval.

Podotýkám, že nic proti BEMEX BOOT nemám ani mít nemůžu, neznám je.
Dvojka
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník

Příspěvekod Dvojka » pon říj 31, 2016 2:50 pm

Omen píše:Myslím, že Tosotoso to docela vystihl.

A co že to vystihl? Že jsem žádnou výstižnou infomraci, kromě výkřiku do prázdna, nenašla ;)

Omen píše: Důvěryhodnější by Pepe1 byl, pokud bychom ho alespoň trochu znali. Pozoruhodně dobře se na fóru při svém prvním vystoupení zorientoval.

Jů, chyba! CHYBA na zdejším fóru! - někdo není za blbce a našel to pravé vlákno, tak je podvodník. To všichni musí být nešikové, aby zapadli do zdejšího průmeru, nebo co?? Jo, nepředstavil, se, tak je to podvodník, placený :shock: A takto ho ani nepoznáme, už jsem nenapíše, proč taky, že ;)

Omen píše:Podotýkám, že nic proti BEMEX BOOT nemám ani mít nemůžu, neznám je.

Neznáš, nevíš, ale hned v tom vidíš něco špatného, že o nich někdo mluví dobře - jak běžné. Opravdu mi tady ty silné řeči někdy přijdou jako z pískoviště pod barákem.

Pro mne za mne, je to jedno, zda se sem registroval, aby napsal právě jen tu jednu pozitvní zkušenost. Možná pomůže s hledáním charteru pro jiné nováčky. Protestsong o reklamě zato nepomůže nikomu.
err_
bez hodnocení
Reputace: 177

Příspěvekod err_ » pon říj 31, 2016 4:20 pm

Takove drsne reakce ... tady me neco rozhodne unika. Na jakou plachtu ze se to na tom charteru ostrilo?
:-) :-) :-)
tosotoso
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 25

Příspěvekod tosotoso » pon říj 31, 2016 4:42 pm

Prosím Vás,
zakopte vojnovú sekeru. Veď o nič nejde. Nikto neporušil písané, ani nepísané pravidlá - pepe1 dal 1. príspevok na fóre taký aký dal, mne to pripadalo zábavné, tak som to okomentoval ako mi to pripadalo, Omen sa zasmial, Dvojka nahnevala (čo mi je ľúto, to som nechcel) - mimochodom to nie je nie české, ale slovenské :-)

A možno tá čártrovka je fakt dobrá. Lebo tá reklama na ňu je dobrá :P
err_
bez hodnocení

Příspěvekod err_ » pon říj 31, 2016 5:07 pm

Tvuj nazor je absolutne v poradku. Osobne nevidim nic spatneho na tom, vyjadrit samosenabizejici pochybnost. Nekam nacpat reklamu, aniz bych racil alespon pozdravit, natoz se treba i predstavit je spravne receno SPAM. Takovychy zarucene overenych mailu s dobrymi zkusenostmi mi za tyden prijde nekolik.

Jine by bylo, jak pise Omen, kdybychom pisatele znali. Nebo, pokud by mu stalo za to pred nakopirovanim sve zarucene dobre zkusenosti alespon napsat "Ahoj"

Potlacovat nazor histerickou reakci s vyvracenim cehokoli pro cokoli ... :-) Chapu, podzim, do toho ta zmena casu a kdovi co jeste ...
Dvojka
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník

Příspěvekod Dvojka » pon říj 31, 2016 8:27 pm

Err, běž někam i s reklamou a tvými problémy s maily ...

Já charterovku i loď osobně znám, jsou naprosto ok a reklamu tady fakt nepotřebují. Nováček (a nevíš, zda není delší dobu čtenářem) sem hodí svůj postřeh. Konkrétní, pro konkrétní loď.
Někdo, kdo tu loď a charterovku nezná, má potřebu se hned ukojit jako samozvaný hlídač "čistoty vlákna a keců".

Pravidelně to tady čtu a nemám chuť se vypisovat, pořád jsem na vodě a užívám si, narozdíl od hlídačů. Ale pokud vidím toto, tak prostě napíšu.

Chceš li komandovat, jak se má kdo chovat a že se má nejdřív představit, pak že má pro jistotu rok tady pouštět moudra z knížek a kritiku na jiné psané věci (jak se to tady děje) a pak teprve bude mít právo něco napsat o zkušenosti z dovolené a nejdejbůh se i trefit do sekce, tak jdi příkladem. Napiš mu dobrý den, rád tě tady vítám, kdo jsi, u nás se musíš představit (stav, věk, rodina, číslo bot ...) jak jsi přišel k jachtingu, je to tvá první loď/dovolená/charter ... a pak z něj tahat další rozumy. Ne hned ho odstřelit. Páni námořní kapitáni, bravooo :clap:
Michal123
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 5

Příspěvekod Michal123 » pon říj 31, 2016 8:59 pm

Neznám loď ne které vše funguje, zvlášť na konci sezóny.
err_
bez hodnocení

Příspěvekod err_ » pon říj 31, 2016 9:14 pm

Dvojka:
jsi vysoce konfliktni. Vidim, namorni kapitanka jak se patri :-)

Jak vlastne vis, ze "je ve skvelem stavu"? Ja jsem napr. nepoznal, ze motor nechladi, jak ma, dokud jsem nerozebral termostat a nezjistil, ze je stale otevreny. Nepoznal bych, ze mam vypadlou zavlacku na vytahu geny, pokud bych nelezl na stezen. Nepoznal bych, ze mi rupla ucpavka seldenky, pokud bych ji nemenil. Delas takovou udrzbu? Je skutecne vse perfektni? Jak moc tu lod teda znas? Nejsi nahodou treba spolumajitelka, kdyz provadis i takoveto veci v udrzbe?

Nebo co znamena - "ve skvelem stavu" , "v pohode"? Jako ze to plave? :-)
geus
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 40

Příspěvekod geus » pon říj 31, 2016 10:46 pm

Precetl jsem si to jeste jednou. A dle meho nazoru to zavani reklamou. Pise jen o pujcovne chvali jen ji o sve plavbe nepise nic. Zadny zazitek zadna udalost a ze jich za tyden muselob bejt. Ale ze se ho zastava dvojka me nechava chladnym protoze je to jen dvojka.
ferdas
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 36

Příspěvekod ferdas » úte lis 01, 2016 6:50 am

K čemu taky může být pro naprostého laika užitečný takový (úvodní) příspěvek:

- hezky udělaný web
- prvně jsem si myslel, že BOOT v názvu je jen špatně opsáno, ale není. To by tam měli BOAT. Takže hezky po česku BEMEXOVY BOTY a řídí ji BASE MANAGER ;)

Vůbec to nemusí znamenat, že to není dobrá firma, tohle je o dojmech.

Chlapi (a holky) - zima ještě nezačala. Nechte si ty hádky na později, budou se hodit témata :crazy: Do jara daleko..
david
moderátor
Reputace: 234

Příspěvekod david » úte lis 01, 2016 9:17 am

pokud to nemá v němčině :hmm:
MB
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 1

Příspěvekod MB » úte lis 01, 2016 8:50 pm

Michal123 píše:Neznám loď ne které vše funguje, zvlášť na konci sezóny.

....tuto loď jsme měli na konci sezony vloni ...vše ok a snad jediné, co by Bemexáci nechtěli slyšet je, že ostatní stáli na bojkách a my plachtili ...v poryvech 30 ....už jsem od nich byl na víc lodích ...škoda, že prodali ty starší ...
Danar
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 14

Příspěvekod Danar » stř lis 02, 2016 9:51 am

No a už zase je mi tady smutno. Nebo se mi chce zvracet? Různě na internetu se dá dočíst o tom, jak jsou jachtaři dobrá cháska, společenští, nekonfliktní, v marínách se scházejí, povídají si, kamarádí se, pomáhají si, spojuje je láska k lodím a plavbě. No, takový dojem zde člověk asi nezíská. Asi je lepší se všem vyhýbat a plout si sám za sebe, protože zažít takové výlevy naživo by bylo nad moje síly. A neexistuje omluva chovat se jako hulvát k jiným, ani to, že děťátko je frustrované z podzimu, nedostatku plavby, sexu nebo gumových medvídků.
Napadat, zpochybňovat, útočit, shazovat a osočovat. To jsou hlavní životní kréda českých jachtařů?

PS: Sorry několika jedincům, co se snaží zachovat jako normální lidi s jistou mírou tolerance. Vím, že tu stále někteří jsou. A mrzí mě, že Libor a ostatní z JI se musí dívat, jak namísto věcných příspěvků k tématu jachtingu na fóru stále přibývají s prominutím s**čky.
PPS: Omlouvám se, ale musel jsem to napsat. Nádoba přetekla. Opět.
EDIT: Jo a nemířím teď na nikoho konkrétně ani v tomto vlákně, aby se náhodou nezačala ozývat nějaká potrefená krokodýl...
err_
bez hodnocení

Příspěvekod err_ » stř lis 02, 2016 10:03 am

Danar píše:A mrzí mě, že Libor a ostatní z JI se musí dívat,

Neboj se nic. Libor se smutne nediva, Libor to cte a prispevky dle sveho postoje hodnoti :-) A prohlasovani o "skvelem stavu" starsi lode je snad jeste horsi nez totez u starsiho auta. To jsou taky zarucene drzaky ve skvelem stavu a pak ti najednou odejde klikovka na puli cesty do Brna :-)

Zpět na