Zkušenosti s NCP - Mandalina

Doporučení na dobré firmy z oboru

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

JardaF
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Zkušenosti s NCP - Mandalina

Příspěvekod JardaF » čtv bře 03, 2011 7:24 am

Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti s charterovkou NCP?
Díky...
Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Příspěvekod Anonym » čtv bře 03, 2011 9:10 am

Jen ty nejlepší :thmbup:
Spolu s Performance dle mého, to nejlepší co v Mandalině je. Jediná nevýhoda, že spolu mají ty nejvzdálenější mola od recepce, sociálek, obchodu...
JardaF
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod JardaF » čtv bře 03, 2011 9:17 am

To je ovšem squelá zpráva :)
Díky!
FerenCS
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod FerenCS » pát bře 04, 2011 7:56 pm

Neviem ci je vzdialenost nevyhoda. Mne sa to zdalo ako vyhoda, lebo tam bol klud, ticho, pohoda a bolo blizsie vom z mariny... ;) a ak su taky dobry ako performance-sailing tak sa nemusis obavat. Mal som od nich jednu D44. Uz ked som si s nimi zacal, prekvapili ma bleskovimi odpovedami a prijemne zazitky s nimi pokracovali pri preberani a aj odovzdavani lode. :D :good: Dokonca ked som v piatok prisiel skor s lodou do mariny, tak sa spytovali ci je daky problem a ked zistili ze jeden clen posadky ma problem zo zubom :cry: tak nam zohnali aj zubara... Co dodat, zazraky na pockanie...
pavel99
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod pavel99 » ned bře 06, 2011 12:10 am

Myslím že jako majitelé Mandaliny si určitě vybrali to nejlepší a nejklidnější molo. Nevíte někdo v jakém stavu je rozšiřování této maríny?
Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Příspěvekod Anonym » ned bře 06, 2011 8:42 am

Já to tedy vidím naprosto odlišně. :D
Jako majitelé si logicky vzali místo, které je nejhůře prodejné. Lidé v maríně potřebují především zázemí. Docházet přes 300m do kanceláře, sprchy a obchodu, není zrovna nejlákavější. A pokud se budeme bavit o tom že v maríně nemáme používat palubní WC, tak to docházení je téměř tragické. Performance má alespoň kancelář u mola. No a všechny ty charterovky co tam před lety začínaly, jsou soustředěné kolem správy maríny.
Toto jsou podle mě hlavní atributy atraktivity místa pro charterovku jako klienta/nájemníka. Na klid se mohou vybodnout. Jinak Mandalina, vzhledem k tomu že tam trávím nějakou část jara a podzimu mohu posoudit, je klidná po celé své ploše. Jediné vzrušení jsem tam zažil vloni, když jsem trefil konec jachtařské výstavy a byl tam tuším do půlnoci koncert na vodě.

Rozšiřování maríny postupuje kvapíkem. Tím myslím rozšiřování mol. Zázemí (sociálky) ustrnulo na stavu, když tam byly dvě mola a zatím není ani v plánech to změnit. Současný stav můžeš shlédnout na maps.google - viz níže. A bylo psáno v prosincovém čísle Yacht, že "...marína poskytne 79 moderních kotvišť pro megajachty o délce až 100m. Bude to první marína v této části Středomoří poskytující služby megajachtám. Investorem tohoto projektu v hodnotě 17 mil. € je turecká společnost Dogus Grupa, která spolu s NCP plánuje na Mandalině postavit hotelový a jachtařský areál."

http://maps.google.com/maps?ll=43.7194, ... 2,0.02&t=k

Zpět na