Elan Yachting 2010
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
Elan Yachting 2010
Mate niekto skusenost s chartrovkou Elan Yachting 2010 v Kastele, maju volnu jednu lod, ktora by nam vyhovovala a chcem sa uistit, ze to nie su nejaki banditi
. Dik

- FerenCS
- aktívní jachtař
- Reputace: 2
- Kontaktovat uživatele:
Ak myslíš tento Elan Yachting tak som mal od nich loď v roku 2008, ale to bolo z mariny Marina. Mne ako banditi nepripadali.
Re: Elan Yachting 2010
crombie píše:Mate niekto skusenost s chartrovkou Elan Yachting 2010 v Kastele, maju volnu jednu lod, ktora by nam vyhovovala a chcem sa uistit, ze to nie su nejaki banditi. Dik
ja som mal tento rok elan 40 a bola uboha(propelr vydaval velmi zvlastny zvuk mali sme strach ist nad 2000 ot/min,a vela dalsich drobnosti)personal v celku O.K...s touto spolocnostou uz tak skoro nepojdem ale mohol som mat len smolu.
Mel jsem od nich pujcenou Elanku 438 z roku 2009 a bylo to naprosto bez problemu, predani a prebrani bylo velice peclive a doporucuji si udelat na zacatku fotky vseho co by mohlo delat problemy pri predani. Hledaji kazdy maly skrabanec, ale chovani profesionalni a v pohode. navic lod byla pripravena uz ve dve odpoledne. 

Nove skusenosti s Elan Yachting?
Ahojte, mate niekto novsie skusenosti s Elan Yachting? Paci sa mi ze maju velky vyber elaniek a mozno by som si chcel pozicat nejaku 350 v 2013... Dakujem.
miso
miso