Adriatic challenge - Bavaria 42 Match

Doporučení na dobré firmy z oboru

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

crombie
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Adriatic challenge - Bavaria 42 Match

Příspěvekod crombie » pon srp 09, 2010 2:38 pm

Nemate niekto skusenosti a chatrovkou Adriatic challenge? Chceme si od nich pozicat Bavariu 42 Match. Pokial ma niekto skusenosti s touto chartrovou pripadne aj s lodou budem vdacny ak sa o ne podeli.
jerryx
Site Admin
Reputace: 87

Příspěvekod jerryx » pon srp 09, 2010 2:54 pm

mame :P, pujcuju tam match pravidelne ;-) ... jen tam se daji pujcit matche aspon trosicku vybaveny :P
tj. napr. dvojite spin oteze, 3 kliky, moznost kosy nebo geny, funkcni autopiloti, ...
jinac je to normalni chartrovka, jsou vstricni, bez problemu ... jen si lod poradne zkontroluj (bouracky, spin, rozbite veci), ty lode tam dostavaji hodne zahul na regatach, tak aby se neco nesvezlo na tebe ;-)
crombie
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod crombie » pon srp 09, 2010 3:42 pm

Zatial dik, este sme na takychto sportovejsie ladenych lodiach nejazdili, najrychlejsie co sme mali bola Hanse 430, inac len same dovolenkove zaletitosti ako oceanis a sun oddysey, aby manzelkam nahodou nechybala kupelna alebo kokpitlight. Kedze ideme cisto panska jazda, chceme skusit nieco zivsie.
crombie
návštěvník fóra
návštěvník fóra

to jerryx

Příspěvekod crombie » úte srp 10, 2010 7:26 am

Zaujimama ma, ci v pripade ze nebude fukat je ten 29 konovy motor postacujuci a ako rychlo to plava na motor. Dik
jerryx
Site Admin
Reputace: 87

Re: to jerryx

Příspěvekod jerryx » úte srp 10, 2010 1:37 pm

crombie píše:Zaujimama ma, ci v pripade ze nebude fukat je ten 29 konovy motor postacujuci a ako rychlo to plava na motor. Dik

to teda fakt nevim, zatim jsem nemel pujcenou plachetnici, ktere by motor nestacil, kdyz nefouka, ale mozna je to tim, ze necekam motorak :P
ale match jede dobre i s motorem (teda na muj vkus), pri cca 2.5tis. otacek vali cca 7kn, nikdy jsem to netyral, ale kdyz ti nebude zalezet na nafte a motoru, tak verim, ze da mozna nekde k 8.5kn, ale od tech 7kn vyse uz leze rychlost pomalu nahoru ...
... a i kdyz se tady opet dotknu spousty namorniku, tak lyzare za tim tahnout muzes :P
JardaF
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Kontaktovat uživatele:

Re: to jerryx

Příspěvekod JardaF » úte srp 10, 2010 2:17 pm

jerryx píše:... a i kdyz se tady opet dotknu spousty namorniku, tak lyzare za tim tahnout muzes :P

... ani na dveřích od velké lukny :D
crombie
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod crombie » úte srp 10, 2010 4:20 pm

Dikes, to je viac ako som cakal, zajednali sme ju tak dufam nam bude fukat aspon tak ako pred dvoma tyzdnami.
crombie
návštěvník fóra
návštěvník fóra

adriatic challenge

Příspěvekod crombie » sob zář 04, 2010 9:39 pm

Takze uz je to tyzden co sme sa vratili a tu je zhodnotenie: chartrovka bezchybna, pohodovy personal, bezproblemove odovzdanie aj prevzatie lode, parkovanie auta priamo pri lodi, takze prelozenie zasob a batoziny absolutne konfortne. Lod nemala chybu, cenu 1600 E za tyzden v sezone povazujem za fantasticku. Lod frcala vyborne na plachty /ale nie zas tak rychlo ako hanse 430/ aj na motor. To je v kratkosti vsetko, som doma tyzden a uz mi to chyba.

Zpět na