Adriatic challenge - Bavaria 42 Match
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
Adriatic challenge - Bavaria 42 Match
Nemate niekto skusenosti a chatrovkou Adriatic challenge? Chceme si od nich pozicat Bavariu 42 Match. Pokial ma niekto skusenosti s touto chartrovou pripadne aj s lodou budem vdacny ak sa o ne podeli.
mame
, pujcuju tam match pravidelne
... jen tam se daji pujcit matche aspon trosicku vybaveny
tj. napr. dvojite spin oteze, 3 kliky, moznost kosy nebo geny, funkcni autopiloti, ...
jinac je to normalni chartrovka, jsou vstricni, bez problemu ... jen si lod poradne zkontroluj (bouracky, spin, rozbite veci), ty lode tam dostavaji hodne zahul na regatach, tak aby se neco nesvezlo na tebe

tj. napr. dvojite spin oteze, 3 kliky, moznost kosy nebo geny, funkcni autopiloti, ...
jinac je to normalni chartrovka, jsou vstricni, bez problemu ... jen si lod poradne zkontroluj (bouracky, spin, rozbite veci), ty lode tam dostavaji hodne zahul na regatach, tak aby se neco nesvezlo na tebe

to jerryx
Zaujimama ma, ci v pripade ze nebude fukat je ten 29 konovy motor postacujuci a ako rychlo to plava na motor. Dik
Re: to jerryx
crombie píše:Zaujimama ma, ci v pripade ze nebude fukat je ten 29 konovy motor postacujuci a ako rychlo to plava na motor. Dik
to teda fakt nevim, zatim jsem nemel pujcenou plachetnici, ktere by motor nestacil, kdyz nefouka, ale mozna je to tim, ze necekam motorak

ale match jede dobre i s motorem (teda na muj vkus), pri cca 2.5tis. otacek vali cca 7kn, nikdy jsem to netyral, ale kdyz ti nebude zalezet na nafte a motoru, tak verim, ze da mozna nekde k 8.5kn, ale od tech 7kn vyse uz leze rychlost pomalu nahoru ...
... a i kdyz se tady opet dotknu spousty namorniku, tak lyzare za tim tahnout muzes

- JardaF
- zkušený harcovník
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: to jerryx
jerryx píše:... a i kdyz se tady opet dotknu spousty namorniku, tak lyzare za tim tahnout muzes
... ani na dveřích od velké lukny

adriatic challenge
Takze uz je to tyzden co sme sa vratili a tu je zhodnotenie: chartrovka bezchybna, pohodovy personal, bezproblemove odovzdanie aj prevzatie lode, parkovanie auta priamo pri lodi, takze prelozenie zasob a batoziny absolutne konfortne. Lod nemala chybu, cenu 1600 E za tyzden v sezone povazujem za fantasticku. Lod frcala vyborne na plachty /ale nie zas tak rychlo ako hanse 430/ aj na motor. To je v kratkosti vsetko, som doma tyzden a uz mi to chyba.