Adriatic Charter - Zaton Sibensky

Doporučení na dobré firmy z oboru

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

windward
moderátor
Reputace: 62

Adriatic Charter - Zaton Sibensky

Příspěvekod windward » pon zář 17, 2012 5:44 pm

Pridavam velmi pozitivni zkusenost s AC v Zatonu (Proti proudu Krky od Sibneiku). Splnili rychle a presne, o co jsem si rekl. V kancelari bez problemu. Check-in = bud si to udelej sam, nebo my ti to ukazeme bod po bodu. Check-out = prisli tri (!) hosi, bleskove prosli celou lod, zeptali se, co se pokazilo, podekovali za charter, ciao!

Lod ve velmi dobrem stavu, ujevne udrzovana.

Vubec vsechno probihalo nenucene a v pratelske atmosfere.

Marina mala, normalni, parking byl zdarma. Mista pro manevrovani vic nez dost, zadna stisnenost s vyskrabavanim plavidla z nejake diry (ja to rad, ale proc se nutit?)

Libilo se mi to, bez vahani priste.
modrymax
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Příspěvekod modrymax » úte zář 18, 2012 5:54 pm

Díky za info, právě jsem se na AC v Zatonu chtěl zeptat, jakou a jak starou jsi měl loď ?
windward
moderátor

Příspěvekod windward » úte zář 18, 2012 6:01 pm

B37C, 07.
modrymax
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod modrymax » úte zář 18, 2012 6:06 pm

Jakou jsi plul trasu, kotvy, bójky, maríny :?
Nějaké zajímavé info ;)
windward
moderátor

Příspěvekod windward » úte zář 18, 2012 6:16 pm

Zadnou zajimavou, bylo to konkretni zadani. Ale vse dopadlo nakonec vubec jinak. :-) Nahodou jsme byli ve Skradinu, Zlarinu, Komizi, Milne.

V Komizi jsou dve nova bojiste, HRK200 za noc, ale na mooringu u mola HRK430. :-) V Milne nebylo vubec mista ve dvou marinach. Ale jsou tam nova mista na stani bokem k pobrezi s nejakymi fendry. Ja bokem nikdy, dokud vyslovene nemusim. My jsme se zapasovali na kotvu mezi nejake dve lajby, zadek privazali k vesnici. Za to chteli nejaky maly poplatek, ale nepamatuji kolik (asi ne moc). Kotva drzi vytecne, ale je nutne prece jen se podivat do vody, aby dno bylo ciste.

Pri vraceni lode je nutne se pocitat s tim, ze nejblizsi pumpa je v Sibeniku. Pri vraceni chteli videt ucet za palivo, protoze nefungoval palivomer. (To je napriklad ta vec, na ktere mne vubec nezalezi.) Nic mene, opakuji, vse bylo velmi pratelske a prijemne.
mirinekk
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod mirinekk » stř zář 19, 2012 6:40 am

Ze Zatonu od AC vyjíždím příští pátek na Bavarce 50 :( Na Zaton slyším jen samou chválu, tak se oto víc těším :D
MalyBob
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 10

Příspěvekod MalyBob » čtv zář 20, 2012 8:29 pm

Winwarde, kde se tam prosím tankuje, v šibeniku na nábřeží? děkuji MB
windward
moderátor

Příspěvekod windward » čtv zář 20, 2012 9:43 pm

Jo, bily majak na nabrezi primo naproti usti kanalu Sv. Ante (ktery vede do more). Je tam modra pumpa INA, to nespletes.
MalyBob
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 10

Příspěvekod MalyBob » čtv zář 20, 2012 10:21 pm

Diky, ja tam nebyl mnoho let. jeste se mi mota nejaky LUKOIL u mariny Mandalina, ale nebyl jsem si jist.
windward
moderátor

Příspěvekod windward » pát zář 21, 2012 8:13 am

Neni zac. :-) Lukoil tam je take smerem na Mandalinu naproti byvalemu vojenskemu bojisti. Nevim, co je bliz, myslim INA. A je otevrena tusim do 20:00.
PerlaNegra
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 2

Zaton? najvacsie sklamanie

Příspěvekod PerlaNegra » pát zář 21, 2012 5:20 pm

Minuly rok som po 5tich tyzdnoch plachtenia v Grecku priletel do Splitu a nasledne bral B36 zo Zatonu. Musim povedat, ze v porovnani s Greckom ich lode boli vykuchane, vybava hrozna, lana v katastrofalnom stave, pristup base skipperov na totalnom bode mrazu. Dorazilo nas, ze v kanistri pre Dinghy bol asi liter benzinu a motor samotny prazdny. Ked som si poziadal o napravu tak sa vysmievali, ze naco mi je lano a podobne...Spisal som si vsetky nedostatky - nebudem sa o nich rozpisovat a reklamoval som ich yachtnetu.cz avsak ten to tiez akosi zamietol pod koberec a nemal zaujem sa k mojej staznosti vyjadrit....velke rozcarovanie...nelaka ma Chorvatsko a zo Zatonu uz rozhodne ziadnu lod brat nebudem.....
Jardasu
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 81

Re: Adriatic Charter - Zaton Sibensky

Příspěvekod Jardasu » pát zář 21, 2012 6:18 pm

windward píše:Pridavam velmi pozitivni zkusenost s AC v Zatonu (Proti proudu Krky od Sibneiku). Splnili rychle a presne, o co jsem si rekl. V kancelari bez problemu. Check-in = bud si to udelej sam, nebo my ti to ukazeme bod po bodu. Check-out = prisli tri (!) hosi, bleskove prosli celou lod, zeptali se, co se pokazilo, podekovali za charter, ciao!

Lod ve velmi dobrem stavu, ujevne udrzovana.

Vubec vsechno probihalo nenucene a v pratelske atmosfere.

Marina mala, normalni, parking byl zdarma. Mista pro manevrovani vic nez dost, zadna stisnenost s vyskrabavanim plavidla z nejake diry (ja to rad, ale proc se nutit?)

Libilo se mi to, bez vahani priste.

Ahoj,
byli jsme v marině letos na jaře a pohoda ve všem všudy, z dosavadních zkušeností nejlepší marina, naprosto bez problémů.

Mějte se

Jarda
MERCHANT
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod MERCHANT » sob zář 22, 2012 3:01 pm

Tady je také pár informací o Marině Zaton

modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3260

Zpět na