Adriatic Charter - Zaton Sibensky
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
Adriatic Charter - Zaton Sibensky
Pridavam velmi pozitivni zkusenost s AC v Zatonu (Proti proudu Krky od Sibneiku). Splnili rychle a presne, o co jsem si rekl. V kancelari bez problemu. Check-in = bud si to udelej sam, nebo my ti to ukazeme bod po bodu. Check-out = prisli tri (!) hosi, bleskove prosli celou lod, zeptali se, co se pokazilo, podekovali za charter, ciao!
Lod ve velmi dobrem stavu, ujevne udrzovana.
Vubec vsechno probihalo nenucene a v pratelske atmosfere.
Marina mala, normalni, parking byl zdarma. Mista pro manevrovani vic nez dost, zadna stisnenost s vyskrabavanim plavidla z nejake diry (ja to rad, ale proc se nutit?)
Libilo se mi to, bez vahani priste.
Marina mala, normalni, parking byl zdarma. Mista pro manevrovani vic nez dost, zadna stisnenost s vyskrabavanim plavidla z nejake diry (ja to rad, ale proc se nutit?)
Zadnou zajimavou, bylo to konkretni zadani. Ale vse dopadlo nakonec vubec jinak.
Nahodou jsme byli ve Skradinu, Zlarinu, Komizi, Milne.
V Komizi jsou dve nova bojiste, HRK200 za noc, ale na mooringu u mola HRK430.
V Milne nebylo vubec mista ve dvou marinach. Ale jsou tam nova mista na stani bokem k pobrezi s nejakymi fendry. Ja bokem nikdy, dokud vyslovene nemusim. My jsme se zapasovali na kotvu mezi nejake dve lajby, zadek privazali k vesnici. Za to chteli nejaky maly poplatek, ale nepamatuji kolik (asi ne moc). Kotva drzi vytecne, ale je nutne prece jen se podivat do vody, aby dno bylo ciste.
Pri vraceni lode je nutne se pocitat s tim, ze nejblizsi pumpa je v Sibeniku. Pri vraceni chteli videt ucet za palivo, protoze nefungoval palivomer. (To je napriklad ta vec, na ktere mne vubec nezalezi.) Nic mene, opakuji, vse bylo velmi pratelske a prijemne.

V Komizi jsou dve nova bojiste, HRK200 za noc, ale na mooringu u mola HRK430.

Pri vraceni lode je nutne se pocitat s tim, ze nejblizsi pumpa je v Sibeniku. Pri vraceni chteli videt ucet za palivo, protoze nefungoval palivomer. (To je napriklad ta vec, na ktere mne vubec nezalezi.) Nic mene, opakuji, vse bylo velmi pratelske a prijemne.
- PerlaNegra
- návštěvník fóra
- Reputace: 2
Zaton? najvacsie sklamanie
Minuly rok som po 5tich tyzdnoch plachtenia v Grecku priletel do Splitu a nasledne bral B36 zo Zatonu. Musim povedat, ze v porovnani s Greckom ich lode boli vykuchane, vybava hrozna, lana v katastrofalnom stave, pristup base skipperov na totalnom bode mrazu. Dorazilo nas, ze v kanistri pre Dinghy bol asi liter benzinu a motor samotny prazdny. Ked som si poziadal o napravu tak sa vysmievali, ze naco mi je lano a podobne...Spisal som si vsetky nedostatky - nebudem sa o nich rozpisovat a reklamoval som ich yachtnetu.cz avsak ten to tiez akosi zamietol pod koberec a nemal zaujem sa k mojej staznosti vyjadrit....velke rozcarovanie...nelaka ma Chorvatsko a zo Zatonu uz rozhodne ziadnu lod brat nebudem.....
Re: Adriatic Charter - Zaton Sibensky
windward píše:Pridavam velmi pozitivni zkusenost s AC v Zatonu (Proti proudu Krky od Sibneiku). Splnili rychle a presne, o co jsem si rekl. V kancelari bez problemu. Check-in = bud si to udelej sam, nebo my ti to ukazeme bod po bodu. Check-out = prisli tri (!) hosi, bleskove prosli celou lod, zeptali se, co se pokazilo, podekovali za charter, ciao!
Ahoj,
byli jsme v marině letos na jaře a pohoda ve všem všudy, z dosavadních zkušeností nejlepší marina, naprosto bez problémů.
Mějte se
Jarda