Stará komunistická CHS 1200
Moderátoři: vilma, windward, Pepa
- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 153
Re: Stará komunistická CHS 1200
tak niečo z výroby, asi v tom istom zariadení robili nejakú inú živicu a kapka im tam zostala.
- jajarin
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 25
bvp1 píše:Dobrý den pánové, občas používám CHS 1200, lepený spoj po vytvrzení byl vždy čirý. Pokaždé jsem kupoval lepidlo od stejného výrobce (stejná plechovka). Nedávno jsem ale použil CHS 1200 od jiného výrobce (jiná plechovka), na zkoušku jsem něco slepil, abych si ověřil, že míchací poměry jsou stejné, spoj po vytvrzení měl opět čirou barvu, pevnost dobrá. Tak jsem se vrhnul do lepení a ejhle, lepené spoje mají najednou po vytvrzení mléčnou barvu. Spoj je pevný, ale ta barva je jiná. Nejsem si vědom, že bych tentokrát dělal něco jinak. Někde se píše, že CHS 1200 může být po vytvrzení zakalená nebo mléčná, ale mě se to stalo poprvé. Můžu požádat zdejší fórum o nějaké vysvětlení?
Studený při míchání, lehce ho ohřej a bude čirej
Denis, Jajarin, díky za odpověď. Zkusím ohřát, uvidíme. Každopádně s CHS 1200 v plechovce, kde na obalu je vyfocen spoj se spojovacím kolíkem, jsem byl maximálně spokojený, ale ne vždy je k mání.
- jajarin
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 25
bvp1 píše:Denis, Jajarin, díky za odpověď. Zkusím ohřát, uvidíme. Každopádně s CHS 1200 v plechovce, kde na obalu je vyfocen spoj se spojovacím kolíkem, jsem byl maximálně spokojený, ale ne vždy je k mání.
Ještě rada, michej to 7,5až max 10,... 7,5 je minimum a 10 je maximum. nejlepší je na 10dkg 10ccm jedničky nebo 11ky přyskyřice valažná.