Je to S6, nebo S8, takže benzín vyšponovanej na hranici (za hranici) konstrukčních možností motoru. Jedná se už o hliník, takže to zase tak "v pohodě" nebude. Neříkám, že nemožný, ale ten motor to stejně nevydrží.
Lepší by bylo dát tam dva "normální" motory, ne tak vyhnaný steroidama.
prihlasenie lode bez papierov
Moderátoři: vilma, windward, Pepa
- Zdenda12345
- zkušený harcovník
- Reputace: 73
No zatial je to vsetko len v teoretickej rovine... musime vsetko najprv dobre premysliet... ale co sa tyka motora... ten mam akoze nahradny lebo osobne mam audi s8 s chipnotou motorovkou a vypnutymi obmedzovacmi ci rychlosti tak aj otaciek a nie raz som ho na okruhu vytacal do 7000. Inak auto nieje nijako specialne upravene a motor ma stale sepot kvetin... mam servis tak osobne viem ze tieto stare audi motory (r.v. 98) su takmer nesmrtelne... ale samozrejme toto je auto a naozaj netusim ako sa ten motor bude spravat v lodi...
- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 153
Tak to by si teda mal zavýtať na inú tému
Podla môjho názoru, skôr ako sa pustíš do takého heroického diela, zoznám sa s problematikou, teoreticky aj prakticky. Kúpte si z bratrancom nejakú loďku, pojazdíte, uvidíte čo je reálne, čo skutočne potrebujete, aké je pre vás najlepšie riešenie. Okrem toho sa predávajú pomerne lacno, až velmi lacno jazdenky, často za pár eur bez motora. Vlastná stavba je niekolkonásobne drahšia ako stará loď. Copy, chlapík tu na fóre je Vám v tomto schopný pomôcť,

Denis píše:Postaviť 8 - 10 m loď jazdiacu v sklze a ešte k tomu z bratrancom a ešte k tomu vytvoriť lodný motor z automobilového, tak na to je len jedna dobrá rada: zabudni
Marek, toto je zatial najlepšia rada, akú si dostal.
Samozrejme loď sa postaviť dá, ale na zahriatie by som odporučil 4 metrovú pramicu, ktorá bezpečne zvláda 4hp motor.