Zdravím...
No mám to trochu postavené vše jinak, jsem dobrodruh celý život a krom USA jsem vlastně navštívil každý kontinent ale teď o něčem jiném... Když se podíváte do historie poprvé jsem se tu zjevil před asi 5 lety kdy jsem přišel s dotazem... Chtěl jsem koupit veliký trup lodě a přestavět to...po reakcích a taky spíš po rozhovorech s nory jsem usoudil že by to bylo veliké sousto a hlavně bych možná ještě ani dnes nevyplul..
Potřeboval jsem trochu času uspořádat a vyřešit život tak jak jsem potřeboval abych se k tomuto cílu dostal a to byl ten barák včetně mé ex která byla konzerva a pecival... A nebyla schopna za 13let života v Norsku se mnou vyjet pod stan. Tak že toto je vše poučná historie, přišel covid, perfektně načasování, postavil jsem dodávku, potom autobus v kterém bydlím do teď... Pro autobus si přijede za 14 dní borec z čech a bude pokračovat v nomadskem životě..a já se postehuju na loď konečně..
Asi největším startovacem byla pro mne moje máma, která náhle a strašně rychle umřela loni v létě a když jsem jí ještě stihl, řekla mi at neváhám a dělám jen to co chci a co mne naplňuje, protože nikdy nevíš.... A to byl hlavní spouštěč myslím vydat se světem... Tak že jsem na pokraji veliké změny, do toho mi vesmír nadělil perfektní ženskou, která má úplně stejný cíl.... Není čas ztrácet čas.
Ano youtube kanál bude určitě a v češtině, já už mám malou základnu lidi ve skupině na fb, /busem v Norsku / kde se scházíme, zivaky a diskutujeme na různé témata... Moc bezva lidi a žádný chytří hejtri jak ve skupinách bývá často poslední dobou...
Ted k lodi : za těch posledních 5let jsem se napojil na lidi co mají dřevěné lodě a znají je do poslední třísky.. Všichni, ale úplně všichni se shodují na jedné věci... Dřevěná loď potřebuje více lásky než plastová, to je jasný, nicméně, pokud se lodi dostává pozornosti, a nenechá ji člověk stát, tak slouží úplně stejně jako každá jiná... Lidi pluli na dřevěných lodích 500let zpět a dodnes na nich plují v Tichomoří a po celým světě...
Kdo zná gaff lodě, vi že neumí proti větru moc, nicméně to vidím jako malou nevýhodu která mne absolutně netrápí.. Lodě stavěné v Randesund neměly fošny na trupu s caulking, je to dvojí obsivka laminovaná, nevím jak se to český řekne, nicméně v případě opravy se nevymenuje celá fosna ale pouze ta část se vyrizne.. Tak že žádné napařování velikých těžkých fosen, to je jedna z mnoha věci oproti starým lodím která je jednoduší opravit kdekoliv po světě.. Třeba stezen je na tom úplně nový z r2019. Teď mne určitě přežije a mizen? Ten jsem schopný koupit na pile za 2000eur připravený na vysazení do lodě.. Takelaz je něco co u moderních lodi je enormní finanční zátěž... Tady prostě zaprvé vydrží nesmysl, protože gaff mají menší plachty a tedy "rigging" nemá zátěž jako u plachetnic moderního typu.. Vše jede přes starý bloky, ano více dřiny, ale menší námaha všeho co lån týká... Soused od majitele co prodává loď má Colin Archer taky a lana må původní, protože se o ně stará, kdy je omotal provázem a zalil terem, lana nejsou napnuta jako u plachetnic, jsou pouze vždy dotszene tak aby stezen nevyskocil z kylu, prostě pracovní a záchranné lodě co fungovali a fungují po desetiletí některé po staletí... Kamarád má 114 let starou loď v Bergenu /Anna Av Tromsø / må tam práce ale loď pluje bez problémů s 50let starým motorem OM od mercedesu...tohle žádný dnešní motor neda, hlavně když vidím nory jak plakaji s motory od Volvo penta.
Když to shrnu, ano je pravda že plastovou umejes, naložís holky, pivo a plujes, nicmene tohle není můj cíl a styl, tak že rád budu po cestě natírat olejem a vnímat vůní oleje, dřeva a nafty jako styl a součást moji cesty...
Je to stará tradice a já i trochu tím že jsem prilnul k Norsku už cítím takovou trochu povinnost šířit tradici dal, protože jednak řemeslo zaniká, lodě chatraji, protože kdo má peníze si ji koupi první léto se na ni svěže a pak je to smrt v přístavu...
Ono někde ani tak úplně o opravy jako takové ale hlavně jak ten proces stárnutí předejít nebo respektive zpomalit, třeba málo lidí dnes vi že prostě déšť, sladká voda palubě vadí a urychluje proces stárnutí dřeva... Tak že jsem u mladších generaci nikdy neviděl třeba palubu držet vlhkou od slany vody... Prostě jí 2x denne zalejt soli...
Nevím co bych k tomu dal řekl, abych se ne opakoval... Prostě za mne je šarm a duše lodě dostatečná satisfakcece za ty údržby který vyžaduje. Nehledě na to treba v Norsku s takovou lodi v marinach moc neplatís, protože jsi všude vítám gratis.
Nikdy nebudu asi klasický jachtar, spíš nomad na vodě, který se sine světem a poznává, tam někde udělá nějaký charter, tam veme někoho na airnb, tam někde popracuje.... Jsem letecky mechanik, tak že když přijde potřeba, nevidím problém třeba v Palme zůstat sezónu å vypouštět ptáky na místním letišti, nebo opravovat důchodcum po světě přehrát motory

Je to o tom překonat strach, možná stereotypní lenost, pohodlí a vyrazit... Jak noří říkají : kdo se bojí stojí v Marine, kdo chce cítit že žiješ vyplouvá. Za mne je blbost čekat na penzi že si povíš až budu mít odmakano, až bude důchod... Řekněme si upřímně, v penzi už nevytahnes ani graf nahoru... Natož se s lodí vydat do světa...
Ještě se vrátím k dřevěné lodi... Myslíte si někdo ze ocelovka má nějaké výhody? Když tu brouzdam po pobřeží, vidím jak některé mizí před očima, myslím že je to ještě větší peklo jak dřevo, o ferocementu ani psát nebudu...
To asi z mého pohledu... Není to o tom kdo kolik lodi postavil nebo plul, je to o tom aby si v tom každý našel to své co od tak krátkého života čeká.. A to přeji všem.