Jsi prevelice silny souper. Jasně, že jo.
Fakt velka inteligence. Jak jinak, díky
Nandal jsi mi to. Nandal jsi si to sám.
Utikam od debaty.

Pořád ten stejnej,jenom s novým nickem...pořád annonymus a pořád stejnej blbeček. Pokud jsi si všiml,tak tady se už nevyjadřuji skoro k ničemu...je to k ničemu. Vypisovat si tady s námořníkem co si moře plete s Jadranem a s Aquaparkem,co se chodí učit k Chorvatům přitom proplul celej Mediterán... tak na to nemám čas. Musím sešít plachtu,vyndat čerpadlo z generátoru,vyměnit výtah bezanu a kopec jiných,nenámořníckých věcí,které za soudruha námořníka Jožina dělají soudruzi v Hrvatsku. Zítra odplout do Piombina pro lidi,co mají ještě odvahu a u toho srovnat za plavby 80 metrů 10mm řetězu,bo je pokroucenej,jak paragraf.´...a až jednou soudruh Jožin vyjde s anonymity,tak třeba srovnám i jeho...pokud bude mít odvahu. Jdu raději škrábnout něco z přeplavby ze Sardinie na Elbu a hodit pár fotek na FB a sem a nechám námořníky se bavit.

Danar píše: Rozumný člověk pojede jinam. Tak totiž funguje systém nabídky a poptávky - když mi někde nechutná, necpu se tam a nedožaduju se služeb dle svých představ, nebo nedejbože abych si diktoval ceny, ale jdu tam, kde mi to vyhovuje. Je naděje, že se majitel prvního podniku zamyslí, proč je vedle víc hostů..
Bohužel, jak tu všude čtu, je v HR přetlak hostů a oni mají trochu navrch. Pak je na každém, zda se přizpůsobí..

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host