Kotviště v Praze a okolí

Vše o "parkování" lodě.
Problematika kotvení lodě, vyvazování na bóji, na molo, v maríně.

Moderátoři: vilma, Pepa

jehne
nováček na fóru
nováček na fóru
Reputace: 0

Kotviště v Praze a okolí

Příspěvekod jehne » sob čer 17, 2017 12:29 pm

Dobry den, rad bych si chtel poridit lod, jelikoz jsem se do toho konicku zamiloval.
Nyni se nachazim v takove fazi, ze lod uz mam vybranou a nyni se snazim sehnat v Praze a okoli kotviste za rozumne penize. Bohuzel uz mam takovy pocit, ze je to nadlidsky az nemozny ukol, pokud nemate v tomto odvetvi zname a kamarady. Vsechna kotviste a kluby v Praze a okoli za rozumne penize, jak jsem po dlouhem patrani zjistil, jsou plna.
Bohudik nepatrim do cilove skupiny lidi, pro ktere neni problem zaplatit vysoke castky za kotveni. Nerad bych se vzdal sveho nove objeveneho konicku, ktery jsem tak si oblibil.
Proto se obracim na vas jako naprosty zacatecnik o radou, popr. pomoc s nalezenim kotviste v Praze a okoli.
Budu velice rad za kazdou radu a pomoc.
Dekuji, Jakub
copy
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 28
Kontaktovat uživatele:

Re: Kotviště v Praze a okolí

Příspěvekod copy » ned čer 18, 2017 1:13 am

tak pýtajú riadne pálky

Obrázek
Felix
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 152
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Felix » ned čer 18, 2017 2:38 am

České přístavy - Smíchov jsou lacinější, vyjde to asi na stejno jako klub za loď + členské příspěvky pro dva lidi:

http://www.ceskepristavy.cz/download/Ce ... -stavy.pdf
packa
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 12

Příspěvekod packa » ned čer 18, 2017 2:54 pm

vydržovat si lodičku je naročna sranda (milenka vyjde levneji)-teda pokud nemaš možnost mit ji doma a vodu za barakem ale.....
proč Praha? -rozhlídni se kousek po proudu nebo proti-treba Kralupy-u nas na Labi jsou lidi treba z Prahy a vyjde je to levneji i s cestou
Jardasu
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 81

Příspěvekod Jardasu » ned čer 18, 2017 3:46 pm

Také se rozmysli, kde bys chtěl jezdit.
Docela pochybuji, že by Tě lákalo centrum Prahy. Abys nakonec nezjistil, že na jaře z draze placeného kotviště vyjedeš a na podzim se do něj vrátíš. A na zimu bude muset loď jít z vody ven a zase budeš platit.
jehne
nováček na fóru
nováček na fóru
Reputace: 0

Příspěvekod jehne » ned čer 18, 2017 6:17 pm

Dekuji vam za vase nazory a informace. Na prazske pristavy jsem se jiz dival, dekuji za info.
Co se kotveni tyce, samozdrejme premyslim i o okoli. A nebranim se navrhum kotveni v okoli Prahy jako jsou napr. Kralupy, coz neni vupec spatny napad, dekuji za radu. (:
One se take z druhe stany jedna o to, ze bych rad lod vyuzival k vicero ucelum.
Prvni je ten, ze jsem vasnivy rybar a rad bych si vyjel rybarit i jen na jeden den a z tohoto duvodu je dobre mit lod v rozumnem dosahu.
Druhy duvod je samozdrejme vikendove a delsi vyjizdky, ktere by se samozdrejme dali uskutecnit i s presunem na delsi vzdalenost.
A treti posledni je ten, ze miluji pohupovat se na vode v centru prahy a okoli, je to opravdu nadhera, napr. jen na odpoledni posezeni se znamymi u kaficka a podobne (:

Zpět na