)
Jen mne trochu zarazil počet udělených hlasů. když je všechny spočítám, tak hlasovalo POUZE 25 lidí. První fotka měla 5 hlasů a druhá 4.
alffa píše:Předem se omlouvám, ale nedá mě to. Musím reagovat.![]()
alffa píše:Napsal jsem k tomu hlasování dost obsáhlý příspěvek, ale nedám ho sem. Byl HODNĚ tvrdý.![]()
Dá se s úspěchem předpokládat, že byste to neskousli. To pochopitelně nechci. Nechci tady vyvolávat žádné kontraverze.![]()
alffa píše::
Toto dílko (dílo ???), převyšuje všechny ostatní fotečky, nejméně o tři třídy.![]()

alffa píše:Proto 2 a 3 místo, NEUDĚLENO
Tím nechci zpochybňovat Všelidové hlasování.Je to jen můj názor a nechci ho dále rozvíjet, ani o tom nějak diskutovat.
alffa píše:Ať žije DEMOKRACIE,alffa
a budete se ucastnit i nadale ... a v mnohem vetsim poctu ... nakonec nic horsiho, nez ze vam alffa neda hlas se stat nemuze
... ja osobne muzu slibit, ze dam hlas te fotce, ktera se mi bude libit nejvice a vubec mi nevadi, ze bude o tri tridy nize nez ostatni, nemam s tim vubec zadny problem 
jerryx píše:No, napsal toho hodně![]()
to ani nebudu komentovat.
jerryx píše:kdyz uz jsme u obyvaku, tak ja bych si tam nepovesil ani 1 ani 2 fotku, ale treba az 20 fotku, kdyz budu mit jiny nazor, copak je v tom nejaky problem ?
Ale ne. Ani se raději neptám. Ne proto, že by mě to nezajímalo.
škůdce FOTO-SOUTĚŽE, potažmo celého fora.
Nebudu zdržovat.

. Čistě teoreticky 24:00 ani neexistuje, pouze 00:00.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host