Fotosoutěž 2011 - 2012
- Pavel63
- aktívní jachtař
- Reputace: 44
No jo, někde se chybička vloudila, ta se odstraní a hlasování pojede (tedy sama se asi neodstraní, patrně zapracuje Jeryxx - díky tímto za úžasnou práci pro nás ostatní), ale přece jen připomenu jednu poznámku, kterou jsem měl na autora soutěže - údajne je to Baharis - navrhoval jsem prodloužit dobu, kdy je možné hlasovat. 10 dnů je dost pro ty, kteří jsou na Internetu denně nebo mají možnost se na stránky podívat v práci a podobně, ale mnoho lidí se na Jachting.info podívá jen příležitostně a pak je těch 10 dnů (zeména v létě, kdy se věnujeme spíš kormidlům, než klávesnicím) poměrně málo.
Vyjádřete se k tomu i ostatní.
Díky.
Pavel.
Vyjádřete se k tomu i ostatní.
Díky.
Pavel.
- Pavel63
- aktívní jachtař
Já jsem navrhoval prodloužit jen dobu pro hlasování, měsíční cyklus pro jednotlivá témata je podle mne dostatečný.
Pavel.
Edit: Opravil jsem o 2 řádky výš "je podle mne dostatečný", původně byl překlep a bylo "je podle ne dostatečný".
Pavel.
Edit: Opravil jsem o 2 řádky výš "je podle mne dostatečný", původně byl překlep a bylo "je podle ne dostatečný".
Naposledy upravil(a) Pavel63 dne pát úno 03, 2012 3:40 pm, celkem upraveno 1 x.
soudruzi z ndr uz snad opravili - to je dobra zprava
spatna je ta, ze ta chyba vznikla kvuli priprave na dalsi modul a to na celem serveru, coz znamena, ze muze nefungovat i neco jineho
tak prosim o info, kdyby nekde jeste neco ...
hlasovani jsem vam prodlouzil zatim o 10 dni (do pulnoci 20.2), uvidime jestli se to ujme ... ale definitivni rozhodnuti musi udelat baharis jakozto admin soutezi.
... takze vam nezbyva nez zde psat nejakou odezvu a hooodne ho s tim otravovat
cele kolo prodlouzit asi nepujde, protoze to se nehodi do kalendare

spatna je ta, ze ta chyba vznikla kvuli priprave na dalsi modul a to na celem serveru, coz znamena, ze muze nefungovat i neco jineho

tak prosim o info, kdyby nekde jeste neco ...
hlasovani jsem vam prodlouzil zatim o 10 dni (do pulnoci 20.2), uvidime jestli se to ujme ... ale definitivni rozhodnuti musi udelat baharis jakozto admin soutezi.

- mirinekk
- aktívní jachtař
- Reputace: 0
jerryx píše:hlasovani jsem vam prodlouzil zatim o 10 dni (do pulnoci 20.2), uvidime jestli se to ujme ... ale definitivni rozhodnuti musi udelat baharis jakozto admin soutezi.
Já za sebe si myslím, že takto je to úplně ideální. Kolo bych určitě neprodlužoval a na hlasování je 20 dní až, až.

- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Tak máme dalšího vítěze - "spuzva". Vítězná fotka zde http://web.jachting.info/contest/itemdetail?id=151
Vypadá to že prodloužené hlasování se ujalo, přišlo mnohem více hlasů. Pravda, tentokrát se o ně podělil rekordní počet soutěžících.
Už to raději ani neposílejte, kdo se tím má proklikat a vybrat jednu do fínále, když se mi jich většina líbí...
(stačí jedna za měsíc a rovnou postoupí ....
)
Vypadá to že prodloužené hlasování se ujalo, přišlo mnohem více hlasů. Pravda, tentokrát se o ně podělil rekordní počet soutěžících.
Už to raději ani neposílejte, kdo se tím má proklikat a vybrat jednu do fínále, když se mi jich většina líbí...

(stačí jedna za měsíc a rovnou postoupí ....

Hlas
Tak nedávej sobě. To je to co říkám kdyz zakázes autorům hlasovat na svou fotku. Nemuzou hlasovat ani na cizi. Nebo to dělat nebudou z principu ze chtěj vyhrát. Kdyz jim to dovolis nestanene se nic horšího nez se bude mít kazda fotka alespoň jeden hlas
Ale je možnost ze kdyz se ti bude líbit jina tak ji mas možnost dat hlas
Ale je možnost ze kdyz se ti bude líbit jina tak ji mas možnost dat hlas
S těmi 10-ti% jsem jen tak trochu žertovat.
Také si myslím, že ta soutěž měla, proti jiným, solidní účast.
Do soutěžě jsem se zapojil jak fotografií, tak hlasováním.
Pro svoji fotku jsem nehlasoval, to jsem nechal na jiných.
Na letošní rok jsem již konečně pořádně vybaven.
Mám nový foťák
.
Má to nějak moc funkcí
Zbývá maličkost, naučit se s ním fotit
Také si myslím, že ta soutěž měla, proti jiným, solidní účast.
Do soutěžě jsem se zapojil jak fotografií, tak hlasováním.
Pro svoji fotku jsem nehlasoval, to jsem nechal na jiných.
Na letošní rok jsem již konečně pořádně vybaven.
Mám nový foťák

Má to nějak moc funkcí

Zbývá maličkost, naučit se s ním fotit

Novy fotak
Hmm taky mám foťák co je chytřejší nez já
To sice neni takovy problém, ale musím uznat ze sice jdou udělat hezke fotky takřka jakýmkoliv tak s temi sofistikovanejsimi stroji se fotí nechci lehceji a lepe

To sice neni takovy problém, ale musím uznat ze sice jdou udělat hezke fotky takřka jakýmkoliv tak s temi sofistikovanejsimi stroji se fotí nechci lehceji a lepe
- fishmaster
- aktívní jachtař
- Reputace: 0
- Pavel63
- aktívní jachtař
Sakra chlapi, dát svoji fotku do soutěže (v lednu jsem se zúčastnil poprvé) a sám sobě si dát hlas - to bych klesl na morální úroveň našich poslanců (aspoň většiny). Já myslím, že tady nejde o to vyhrát (taky se tady nedávají ceny jak v golfu), ale je to příležitost prezentovat svoje fotky (a některým vyšly jejich záběry opravdu pěkně) a případně porovnat kvalitu či atraktivitu svých fotek s jinými. Já jsem hlasoval taky pro cizí.
Pavel.
Pavel.
- Pavel63
- aktívní jachtař
K tomu mému přirovnání k morálním kvalitám poslanců - nechtějte po mně, abych se ještě na jachtařském fóru, kam se chodím uklidnit a těšit na dovolenou na moři, bavil o špinavé politice, která se u nás (bohužel) praktikuje a začíná to shora.
Je snad morální, že si poslanci za naše peníze prosazují zákony, které chrání víc zločince než poctivé lidi? Je snad morální, že se mnozí kloní k tomu, aby jim nebyly vypláceny neoprávněné náhrady a při hlasování takový návrh zamítnou? Je snad morální, že většinou hlasují podle stranické příslušnosti (jako za komunistů) bez ohledu na to, jestli daný návrh zákona je nebo není správný? Čichli jste někdy k přidělování státních zakázek? Jak je možné, že se někdo, kdo je placený z mých daní, odmítne vyjádřit k evidentním podvodům a dál v klidu zastává svůj post (netýká se jen poslanců)? Kdo schvaluje zákony, které máme? Je snad morální "porcování medvěda" (to naštěstí už myslím zrušili)? Jste s nimi snad spokojeni? Podívejte se na průzkumy veřejnosti a názory obyčejných lidí, kteří se tito lidé na hony vzdálili.
Nezkoušejte se k tomu dál vyjadřovat a bavme se dál o lodích, mořích, vracích a počasí. Už tak jsem se rozčílil a nechci to tady rozebírat dál.
Pavel.
Je snad morální, že si poslanci za naše peníze prosazují zákony, které chrání víc zločince než poctivé lidi? Je snad morální, že se mnozí kloní k tomu, aby jim nebyly vypláceny neoprávněné náhrady a při hlasování takový návrh zamítnou? Je snad morální, že většinou hlasují podle stranické příslušnosti (jako za komunistů) bez ohledu na to, jestli daný návrh zákona je nebo není správný? Čichli jste někdy k přidělování státních zakázek? Jak je možné, že se někdo, kdo je placený z mých daní, odmítne vyjádřit k evidentním podvodům a dál v klidu zastává svůj post (netýká se jen poslanců)? Kdo schvaluje zákony, které máme? Je snad morální "porcování medvěda" (to naštěstí už myslím zrušili)? Jste s nimi snad spokojeni? Podívejte se na průzkumy veřejnosti a názory obyčejných lidí, kteří se tito lidé na hony vzdálili.
Nezkoušejte se k tomu dál vyjadřovat a bavme se dál o lodích, mořích, vracích a počasí. Už tak jsem se rozčílil a nechci to tady rozebírat dál.
Pavel.
sice nerozseknu moralnost ci nemoralnost hlasovani pro sebe ...
ale kazdopadne je to dovoleno a nic tomu tedy nebrani ... kdybych to povazoval za spatne, tak to tam rovnou nepovolim ...
takze si klidne hlasujte i pro sebe ... nakonec, kdyz si nekdo dal praci s tim tam tu fotku dat, proc by nemohl mit pravo dat si hlas ?
co je na tom tak strasne nemoralni ? je to pravo vsech, jakozto i dat hlas uplne jine fotce ... je to svobodna volba hlasujiciho.
a bohuzel me toto vlakno o nicem nepresvedcilo, takze se nic menit nebude.
[hr]
BTW vsude na fotosoutezich hlasovani probiha stylem : nekdo da fotku a potom obesle co nejvic kamaradu, aby hlasovali
pro nej ... sice nemam pocit, ze to u nas je, ale na druhou stranu je to jen otazka "velikosti" fotosouteze ... opravdu si nekdo
naivne mysli, ze to tak neni ?
takze vlastne je vubec hlasovani moralni ? => nemeli bysme to nakonec uplne zrusit ? => kde nic neni, tak nemuze byt ani nemoralnost
ale kazdopadne je to dovoleno a nic tomu tedy nebrani ... kdybych to povazoval za spatne, tak to tam rovnou nepovolim ...
takze si klidne hlasujte i pro sebe ... nakonec, kdyz si nekdo dal praci s tim tam tu fotku dat, proc by nemohl mit pravo dat si hlas ?
co je na tom tak strasne nemoralni ? je to pravo vsech, jakozto i dat hlas uplne jine fotce ... je to svobodna volba hlasujiciho.
a bohuzel me toto vlakno o nicem nepresvedcilo, takze se nic menit nebude.
[hr]
BTW vsude na fotosoutezich hlasovani probiha stylem : nekdo da fotku a potom obesle co nejvic kamaradu, aby hlasovali
pro nej ... sice nemam pocit, ze to u nas je, ale na druhou stranu je to jen otazka "velikosti" fotosouteze ... opravdu si nekdo
naivne mysli, ze to tak neni ?
takze vlastne je vubec hlasovani moralni ? => nemeli bysme to nakonec uplne zrusit ? => kde nic neni, tak nemuze byt ani nemoralnost

2 Pavel63:
myslis, ze je zcela normalni o necem napsat prispevek a zaroven nabadat ostatni, aby o tom nepsali ? a perlicka je, ze jsi zacal, skoncil a jeste nechces,
aby ostatni ... mozna jsi na spatne adrese (ted nemluvim o tom, ze sem ta politika vubec nepatri), tady je diskuze a kdyz neco napises, tak ostatni odpovidaji ...
kdyby si napsal jen prosim, skoncete s tim a bavte se lodich ... nebo se nevyjadroval vubec, tak by bylo vse OK ... a mohl si i zustat zcela v klidu
myslis, ze je zcela normalni o necem napsat prispevek a zaroven nabadat ostatni, aby o tom nepsali ? a perlicka je, ze jsi zacal, skoncil a jeste nechces,
aby ostatni ... mozna jsi na spatne adrese (ted nemluvim o tom, ze sem ta politika vubec nepatri), tady je diskuze a kdyz neco napises, tak ostatni odpovidaji ...
kdyby si napsal jen prosim, skoncete s tim a bavte se lodich ... nebo se nevyjadroval vubec, tak by bylo vse OK ... a mohl si i zustat zcela v klidu