Už nikdy s YachtGroup!!!

Varování před údajně špatnými firmami, špatné zkušenosti atd.

Moderátoři: vilma, Pepa, david

TashonkaWitko
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 8

Příspěvekod TashonkaWitko » čtv úno 09, 2012 10:14 pm

Richard píše:Honzíku, Honzíku, neklej! Skončíš v pekle! :?

Ale ja, ja Richarde, nekleju ... rozhodne ne ted ....

alespon muj predchozi prispevek zadna sprosta slova neobsahuje ....si teda myslim nebo jak ja to vidim ... proste me ten debil jen vytocil (a to teda echt) ... a jen rikat to co si myslim, neni kleni .... aspon ja to tak vidim ... takze shrnuto :
- ja napsal co jsem si myslel ... presne ve smyslu onoho znameho .. co na dusi .. to na jazyku ...
- protoze si nejsem jisty, ze ostatni to vidi podobne, mi 3 mesice mlceni prijdou jako adekvatni "trest"

:-) stejne nemam moc co narodu jineho sdelit ... :crazy:
Pepa
moderátor
Reputace: 24

Příspěvekod Pepa » pát úno 10, 2012 12:37 am

Nedá se nic dělat. Musím se ohradit. Tashonko, slovo píča by jsi zde neměl používat. Snad by se tatínek nezlobil, kdyby jsi místo toho použil slovo vagína, lépe potom pochva.
Ostatní tvé závěry, dle mého názoru, zdají se být objektivní realitou.
S ohledem na projevenou lítost za použití nespisovných výrazů, je dištanc podmínečně odložen se zkušební dobou 24 hodin.
Pepa
jerryx
Site Admin
Reputace: 87

Příspěvekod jerryx » pát úno 10, 2012 1:00 am

:sorry: :admin: vsem se omlouvam, ale tohle tu opravdu nemame zapotrebi ...
- mohlo by nam delat dobre, ze jste se postavili v podstate za nas (i kdyz to neni o nas, ale o portalu jako takovem) :-), ale ve finale vlastne ani nevim, ano jsem rad, jednak v tom, ze jste pri portalu, jednak v tom, ze jste ukazali prekvapive:-P vynikajici !! schopnosti uziti :D :D :D ... ale vlastne ve finale to tashonka trochu pokazil, sice ho chapu, ale na druhou stranu ukazal stejne schopnosti chovani, no dobre - jen podobne, jako Yachtgroup1 ....

2 tashonka: pochop, ze muzes mit stokrat pravdu, ale pro nerozumne lidi ma nejvyssi vahu na foru jen a jen posledni prispevek ... bohuzel :-( ... rozumni, si myslim, ze pochopili uz davno predtim ;-)

2 Yachtgroup1: nebudu se vyjadrovat k problemu mezi vami, mel si dostatek casu to vyvratit, misto toho jsi jen plival okolo a bohuzel jsi tim narknul primo i me jakozto admina tohoto portalu ... sice jsem admin, ale tento portal patri vsem uzivatelum, kteri tomuto portalu neco davaji (a tim i ostatnim lidickam), bohuzel ty to momentalne/zatim/(vyber si) NEJSI !
tento portal je svobodny, ale pri splneni pravidel, ktery jsi BTW odsouhlasil pri registraci (nelibi-li se ti to, tak sem proste nelez) !!!
a protoze jsi toto porusil (konkretne pravidlo cislo 6 a 7), tak ti mohu rovnou dat BAN bez jakychkoliv pardonu ... bohuzel cely team JI (vcetne mne) je v uplatnovani tohoto velice mekky :-(, takze to neudelam. a je jen na tobe jestli ti stoji za to sem jeste lezt a prece jenom vytezit z toho neco anebo se budes velice zasadove drzet sveho a uz sem nepachnes, kdyz tady nejsou ksefty.
BTW podruhe, to si opravdu myslis, ze tento portal je stvoren jen pro tve ksefty ? a z prominutim, ze si budu nechat kalet na hlavu a zaroven pro tebe delat (beze mne a samozrejme bez dalsich v teamu JI by tento portal nebyl ! ... a tez samozrejme bez bezva lidicek, kteri zde davaji k dispozici sve know-how take ne) ?
BTW potreti, tenhle tyden jsem zprovoznoval a platil vlastni server (to je konkretni castka) ... kolik pak penezma jsi prispel, ze si delas naroky na ksefty tady ?
BTW poctvrte, snazil jsem se psat z pozice admina a ver mi, ze z pozice usera by tashonka byl proti me mene nez slaby odvarek caje ;-)

a uplne posledni dodatek: mas-li k tomu nejake vecne opakuji vecne argumenty, tak mi je pisni pres PM. budou-li vecne, tak je rad zverejnim a pripadne bude-li to opravdu stat za to, tak i odemknu toto vlakno ... v opacnem pripade, ale jdi do nekam :sorry:

Zpět na