vsem se omlouvam, ale tohle tu opravdu nemame zapotrebi ...
- mohlo by nam delat dobre, ze jste se postavili v podstate za nas (i kdyz to neni o nas, ale o portalu jako takovem)

, ale ve finale vlastne ani nevim, ano jsem rad, jednak v tom, ze jste pri portalu, jednak v tom, ze jste ukazali
prekvapive:-P vynikajici !! schopnosti uziti

... ale vlastne ve finale to tashonka trochu pokazil, sice ho chapu, ale na druhou stranu ukazal stejne schopnosti chovani, no dobre - jen podobne, jako Yachtgroup1 ....
2 tashonka: pochop, ze muzes mit stokrat pravdu, ale pro
nerozumne lidi ma nejvyssi vahu na foru jen a jen posledni prispevek ... bohuzel

... rozumni, si myslim, ze pochopili uz davno predtim
2 Yachtgroup1: nebudu se vyjadrovat k
problemu mezi vami, mel si dostatek casu to vyvratit, misto toho jsi jen plival okolo a bohuzel jsi tim narknul primo i me jakozto admina tohoto portalu ... sice jsem admin, ale tento portal patri
vsem uzivatelum, kteri tomuto portalu neco davaji (a tim i ostatnim lidickam), bohuzel ty to momentalne/zatim/(vyber si) NEJSI !
tento portal je svobodny, ale pri splneni pravidel, ktery jsi BTW odsouhlasil pri registraci (nelibi-li se ti to, tak sem proste nelez) !!!
a protoze jsi toto porusil (konkretne pravidlo cislo 6 a 7), tak ti mohu rovnou dat BAN bez jakychkoliv pardonu ... bohuzel cely team JI (vcetne mne) je v uplatnovani tohoto velice mekky

, takze to neudelam. a je jen na tobe jestli ti stoji za to sem jeste
lezt a prece jenom vytezit z toho neco anebo se budes
velice zasadove drzet sveho a uz sem nepachnes, kdyz tady nejsou ksefty.
BTW podruhe, to si opravdu myslis, ze tento portal je stvoren jen pro tve ksefty ? a z prominutim, ze si budu nechat kalet na hlavu a zaroven pro tebe delat (beze mne a samozrejme bez dalsich v teamu JI by tento portal nebyl ! ... a tez samozrejme bez bezva lidicek, kteri zde davaji k dispozici sve know-how take ne) ?
BTW potreti, tenhle tyden jsem zprovoznoval a platil vlastni server (to je konkretni castka) ... kolik pak penezma jsi prispel, ze si delas naroky na ksefty tady ?
BTW poctvrte, snazil jsem se psat z pozice admina a ver mi, ze z pozice usera by tashonka byl proti me mene nez slaby odvarek caje
a uplne posledni dodatek: mas-li k tomu nejake vecne opakuji vecne argumenty, tak mi je pisni pres PM. budou-li vecne, tak je rad zverejnim a pripadne bude-li to opravdu stat za to, tak i odemknu toto vlakno ... v opacnem pripade, ale jdi do nekam