Pane Satrapo,
protože jsem byl minulý týden v zahraničí, nemohl jsem bohužel včas reagovat na Váš návrh ke schůzce. Mohu o týden později, tedy v pátek 7.3.2008, po 14 hodině. Další víkend (včetně pátku) a následující pátek (včetně celého pokračujícího týdne do neděle) jsem opět v zahraničí. Pokud se Vám nehodí navrhnutý termín, nabídněnte tedy jakýkoliv jiný s ohledem na výše uvedené.
S pozdravem
Luboš Ondráček
Peripetie kolem předávky lodi - u gentlemannů a s happyendem
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- satrapajan
- nováček na fóru
- Reputace: 0
- Luboson
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Tak konečně došlo i na přátelské posezení u sklenky a vyříkání si vzniklých nedorozumění. Poučili jsme se mimo jiné i o tom, že v dnešní době pokročilých komunikačních možností není dobré spoléhat se vždy na techniku, neboť i její selhání může někdy založit základ pěknému nedopatření. Chci tady v tuto chvíli poděkovat i p.Satrapovi, že schůzka proběhla velmi korektně a na přátelské úrovni, myslí že jsme si oba i příjemně popovídali a mimo vysvětlení si oboustraných chyb a zároveň finančnímu vyrovnání zálohy "zlatou střední cestou" oba naznačili i možnost budoucí spolupráce, což asi nejlépe dokladuje uznání a poučení se každého z vlastních chyb. Věřím, že celá tato debata může i čtenářům přinést některá poučení a to je asi účel tohoto fóra.
Luboš Ondráček
Luboš Ondráček

BTW az se nekdy nekde potkame, tak u mne mate to pivo !
a vzhledem k tomu, ze to dobre dopadlo (ponevadz ja mam strasne rad happiky), tak pridavam panaka !

[hr]
predpokladam tedy, ze se to tady muze uzamknout. jestli se tedy k tomu chce jeste nekdo vyjadrit, tak odvolavam embargo a vsichni mate jeste chvilku moznost nez dojde k uzamceni