Stelina Y999 od ANKORA Charter Šibenik
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- Batcheeba
- návštěvník fóra

- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Stelina Y999 od ANKORA Charter Šibenik
Máte někdo zkušenosti z nedávných dob s touto lodí? Je to přece jenom starší jachta a rádi bychom věděli, do čeho jdeme.
Na Y999 i Y36 od Ankory jsem vedl několik kurzů. Mají ty Ypsilonky asi tři. Nevím jestli jsem byl přímo na Stelině, ale ono to vyjde na stejno.
Lodě odpovídají jejich stáři (10-12 let) a samozřejmě ceně. Ankora se o lodě stará slušně, poslední léta je ale potřeba si dát pozor na check-in. Opravdu nezapomenout na žádnou anomálii, zaznamenal jsem tendence při předávání atak na kauci. Neurazí, mají slušné plavební vlastnosti, trochu strohé/spartánské. Kormidelní sloupek jako z minulého století (a ještě se často kýval), a tuším že to bylo u 36tky - absence klasického navigačního stolku. U vaší lodě by snad měl být takový posuvný.
Upřimně: Nejsem moc rád, když vyfasuji tuto loď. No ale cena je cena.
Lodě odpovídají jejich stáři (10-12 let) a samozřejmě ceně. Ankora se o lodě stará slušně, poslední léta je ale potřeba si dát pozor na check-in. Opravdu nezapomenout na žádnou anomálii, zaznamenal jsem tendence při předávání atak na kauci. Neurazí, mají slušné plavební vlastnosti, trochu strohé/spartánské. Kormidelní sloupek jako z minulého století (a ještě se často kýval), a tuším že to bylo u 36tky - absence klasického navigačního stolku. U vaší lodě by snad měl být takový posuvný.
Upřimně: Nejsem moc rád, když vyfasuji tuto loď. No ale cena je cena.