Půjčovna FreeYacht na Orlíku. Znáte někdo?

Zajímavosti, ceny, lokality apod. firem z oboru

Moderátoři: vilma, Pepa, david

Danar
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 14

Půjčovna FreeYacht na Orlíku. Znáte někdo?

Příspěvekod Danar » čtv kvě 06, 2010 2:20 pm

Ahoj, chci si půjčit na Orlíku štíra nebo jinou loď bez nutnosti VMP na víkend a zaujala mě nabídka firmy FreeYacht.cz. Máte někdo s touto firmou zkušenost?
stanislavK
nováček na fóru
nováček na fóru
Reputace: 0

Příspěvekod stanislavK » pon říj 03, 2011 9:30 pm

Ahoj.
Sice jdu asi s krížkem po funuse, ale možná se to bude hodit někomu dalšímu.S firmou Freeyacht jsem se párkrát na Orlíku plavil a nebyl žádný problém, snad až na jedno: Pana Zlocha je někdy opravdu těžké sehnat, nezvedá telefony, na mail neodpovídá. Musíte to prostě několikrát opakovat. Jezdí "kapitánovat" do chorvatska a je asi dost vytížený(?):whist:, je to dost otravné :hmm: , ale jinak žádný problém, ani špatné jednání. Měl jsem loď Sunrise a moc se mi to líbilo.
Šťastnou plavbu S.
andrej
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 8

Příspěvekod andrej » úte říj 04, 2011 7:32 pm

Ahoj ,tiež som mal problémy sa s nimi spojiť ani na mail neodpovedali tak som išiel ku konkurencii. /satrapayacht na slapoch/ a bolo to super. Ale budúcu sezonu to kamaráti budú skúšať s freeyacht ,ja sa už plavím na svojom.
Pozdravujem A
Oja
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod Oja » stř říj 05, 2011 9:08 am

Ahoj,

teď už to spojení s nimi bude lepší, je jich víc a objednávky už dělá někdo další.

Oja
Corwin
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 9

Příspěvekod Corwin » stř říj 05, 2011 9:55 am

Zdravím.
Před ca před týdnem jsem se plavil na Orlíku. (Byla to má první plavba v životě).
Loď (bez VMP) na Orlíku jsem si půjčoval na doporučení z tohoto fora od firmy sporteli ( www.sporteli.cz ). Spokojenost naprostá, předání v pohodě. Měli jsme zpoždění při příjezdu na převzetí lodi, ale majitel byl naprosto v klidu - pořád říkal, že jachting je hlavně o pohodě, tak ať se nestresujeme....
Trochu nevýhoda: mimo sezonu a v týdnu je nutné přebrat loď den předem večer, vrací se druhý den večer (my jsme přespali na lodi).
Pokud se to považuje za reklamu, prosím adminy smazat ;)
Pepa
moderátor
Reputace: 24

Příspěvekod Pepa » stř říj 05, 2011 4:11 pm

Aby jsi Corwine nebyl v nejistotě a pro měřítko ostatním - obecně vzato a v konečném důsledku i toto samozřejmě reklama je.
Ale v tomto podání, napsáno uživatelem těchto stránek /nikoliv majitelem firmy/, vznikají takové informace, pro které, mimo jiné, tyto stránky vzniky, a ktré jsou smyslem jejich existence.
Tedy toto není nežádoucí reklama, ale vítané soustřeďování informací pro všechny návštěvníky tohoto portálu.
Pepa
ajeto-yacht
nováček na fóru
nováček na fóru

Re: Půjčovna FreeYacht na Orlíku. Znáte někdo?

Příspěvekod ajeto-yacht » ned pro 18, 2016 9:57 pm

Nejde mi o to získávat zákazníky, je jich mnoho, ale u nás komunikujeme :) .

Zpět na