Příspěvekod toma » úte čer 24, 2008 11:42 am
Již několikrát jsem měl půjčenou loď od Heidisailing a byl jsem vždy naprosto spokojen. Pan Krpejš je velmi příjemný a vstřícný člověk a jednání s ním bylo vždy korektní a bez jakýchkoli problémů. Ona celá jejich partička z YC Azura je vůbec veselá kopa. Každá s uvedených firem nabízí trochu něco jiného a jde o to si vybrat. Heidisailing nabízí starší plachetnice, které jsou však v dobrém stavu a dobře vybaveny pro běžný jachting. Oproti tomu flotila pana Šestáka disponuje trochu jinými loděmi s možností vypůjčení spinakru apod., tedy třeba něco pro zkušenější. Noesailing neznám, ale vím, že nabízí určitě dvě lodě stojící ve flotile pana Krpejše, jinak snad kotví až v Maríně Lipno. Jinak nové molo ve Frymburku, kde kotví lodě pan Krpejš a snad z části pan Šesták (alespoň loni tomu tak bylo), je na pěkném místě v relativním závětří (oproti stavu před dvěma lety) a Frymburk je také pěkné městečko. Lipno mám moc rád a lidé jsou tam velmi příjemní. Snad se tam ještě na podzim dostanu. Přeji ti šťastnou plavbu.