věrnostní program "YachtNet Miles"
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- Bilardos
- aktívní jachtař
- Reputace: 4
věrnostní program "YachtNet Miles"
YachtNet Miles
Nemáte někdo zkušenost s tímto věrnostním programem? Nevíte podle čeho a kolik připisují bodů?
Je mě jasné, že za zaplacené pronájmy, co jdou přes ně, myslím tím spíš klíč, podle jakého tyto bodu přidělují.
Díky za info.
Nemáte někdo zkušenost s tímto věrnostním programem? Nevíte podle čeho a kolik připisují bodů?
Je mě jasné, že za zaplacené pronájmy, co jdou přes ně, myslím tím spíš klíč, podle jakého tyto bodu přidělují.
Díky za info.
- IvoK
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
Re:
Bilardos píše:YachtNet Miles
Díky za info.
Jelikož jsem od YachtNetu teďka objednával loď sbíral jsem info.
Miles program není spjat s uplutými mílemi, nýbrž jejich počet je "generován" na základě zaplacené ceny za loď, čerpané slevy.... atd. Zkrátka a dobře, kolik jsi zaplatil.
Na podrobnější rozbor bychom museli zjistit u nás, co si loď půjčujem, cenu, slevu a získané majle, abychom systém poodhalili.

- netyachtyatd
- nováček na fóru
Koukám že Yacht net si tady dělá pěknou reklamu..
je to trochu jinak milí jachtaři
ani netušíte jaké má Yacht net provize,
25% je základ + 25% agen.provize,
takže klidně dostanete knížku za odměnu místo 100kč za1Kč.
A tak agentura má 1000 eur ziskovku, tedy mínus 99 Kč.
Tak ji zde dál propagujte a podporujte.
Znáte to s těma slepýma ovcema?!
Ale takoví snad nechcete být.
Mějte se a zkuste najít dlaší firmu a dát ji prostor. Yacht net už má dost.
Třeba Luděk Benda, ten by potřeboval pomoci
je to trochu jinak milí jachtaři
ani netušíte jaké má Yacht net provize,
25% je základ + 25% agen.provize,
takže klidně dostanete knížku za odměnu místo 100kč za1Kč.
A tak agentura má 1000 eur ziskovku, tedy mínus 99 Kč.
Tak ji zde dál propagujte a podporujte.
Znáte to s těma slepýma ovcema?!
Ale takoví snad nechcete být.
Mějte se a zkuste najít dlaší firmu a dát ji prostor. Yacht net už má dost.
Třeba Luděk Benda, ten by potřeboval pomoci

Milý netyachtyatde, čerstvě registrovaný. Až budu chtít někomu pomoci, pošlu něco třeba Jedličkovu ústavu, nebo hladovějícím do Bangladéše. Pokud si přes někoho objednávám loď, není to o charitě, ale o pocitu jistoty, že se o mě dotyčná společnost postará.
YachtNet je jednou z mnoha společností, od které lodě beru. Reklamu si tu YachtNet nedělá a ani dělat nemusí. Za nimi stojí roky poctivé práce. Vždy jsem se u nich setkal se seriózním a vstřícným jednáním. Za ty roky co od nich beru lodě, nemůžu proti nim říct ani popel. Prostě vždy perfektní jednání.
Jaký mají rabat mě nezajímá, to je jejich věc. Je to společnost založená za účelem zisku a každý si vydělá podle toho, jak je šikovný. Pro mě začíná poslední dobou stejně být větší prioritou solidnost, než cena. A tu u YachtNetu vždy cítím.
Nevím kdo jsi, odku jsi přišel a jaké máš cíle. Ale poku jsi se rozhodl propagovat p.Bendu (ktrého já neznám a ani nechci znát), měl by jsi ty i ostatní čtenáři číst tohle: http://jachting.info/modules.php?name=F ... ic&p=27659
Dá se i zde:
http://www.nova.cz/Nova/print/?c=~krimi ... nky-zpravy
a zde:
http://pocasi.ihned.cz/c4-10041040-1987 ... tu-ci-osob
YachtNet je jednou z mnoha společností, od které lodě beru. Reklamu si tu YachtNet nedělá a ani dělat nemusí. Za nimi stojí roky poctivé práce. Vždy jsem se u nich setkal se seriózním a vstřícným jednáním. Za ty roky co od nich beru lodě, nemůžu proti nim říct ani popel. Prostě vždy perfektní jednání.
Jaký mají rabat mě nezajímá, to je jejich věc. Je to společnost založená za účelem zisku a každý si vydělá podle toho, jak je šikovný. Pro mě začíná poslední dobou stejně být větší prioritou solidnost, než cena. A tu u YachtNetu vždy cítím.
Nevím kdo jsi, odku jsi přišel a jaké máš cíle. Ale poku jsi se rozhodl propagovat p.Bendu (ktrého já neznám a ani nechci znát), měl by jsi ty i ostatní čtenáři číst tohle: http://jachting.info/modules.php?name=F ... ic&p=27659
Dá se i zde:
http://www.nova.cz/Nova/print/?c=~krimi ... nky-zpravy
a zde:
http://pocasi.ihned.cz/c4-10041040-1987 ... tu-ci-osob
- IvoK
- návštěvník fóra
Take se primlouvam k navratu k puvodnimu tematu a vykriky do tmy Mr. netyachtyatd radeji ignorovat.
Pokud si chce nekdo udlat obrazek, kolik majli muze ziskat, tak pro zajimavost muzu uvest, ze za 2228 EUR po slevach v last-minute tj. 5%+15%+5% to dela 271 majli.
Jinak muzu nektere ujistit, ze opravdu za nikoho nekopu. Je mi jedno od koho budu mit lod, pokud v miste a v case bude pripravena. Pokud se nekteremu z navsetvniku threadu nelibi tema, tak at na nej radeji nechodi.
, predem diky.
Pokud si chce nekdo udlat obrazek, kolik majli muze ziskat, tak pro zajimavost muzu uvest, ze za 2228 EUR po slevach v last-minute tj. 5%+15%+5% to dela 271 majli.
Jinak muzu nektere ujistit, ze opravdu za nikoho nekopu. Je mi jedno od koho budu mit lod, pokud v miste a v case bude pripravena. Pokud se nekteremu z navsetvniku threadu nelibi tema, tak at na nej radeji nechodi.

- IvoK
- návštěvník fóra
Baharis píše:I já jsem pro.Je to potřeba, aby tu byl pořádek. Díky Vilmo za upozornění.
![]()
Tak mě prosím řekněte, kde ten věrnostní program najdu. Mají nějaký on-line přístup kde se dozvím, jak na tom jsem? Asi to nebude nic moc, protože lodě beru na jméno někoho z posádky, ale třeba bych tam už něco mohl mít.
Je to "jednoduche" na www https://www.yachtnet.cz/miles/ mas pristup pod jmenem a heslem do zony s tvymi rezervacemi. Tam najdes i sve majle.
Pokud ale lod objednavas vzdy na jmeno nekoho jineho, muzes mit "mnoho" uctu... Vyzkousej a uvidis. Pripadne pripis kolik jsi jich ziskal.

Prohledal jsem všechny dva své počítače a nenašel přístupové údaje. Nakonec jsem použil funkci "Zapoměl jste jméno nebo heslo" a obratem mě vše došlo na mail.
Ale nepotěšili mě. Akce začala až sezonou 2007, loni jsem od nich měl na své jméno neměl nic a letos jen jednu B32 za 860€.
Takže výnos 90 YNm
mě nechává chladným.
O to mě při výběru společnosti opravdu nejde. Nakonec každý máme své zkušenosti a víme proč a kde bereme lodě. Ale o tom se dá pobavit ve vlákně Charter.
Ale nepotěšili mě. Akce začala až sezonou 2007, loni jsem od nich měl na své jméno neměl nic a letos jen jednu B32 za 860€.
Takže výnos 90 YNm

O to mě při výběru společnosti opravdu nejde. Nakonec každý máme své zkušenosti a víme proč a kde bereme lodě. Ale o tom se dá pobavit ve vlákně Charter.
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Re: věrnostní program "YachtNet Miles"
Bilardos píše:YachtNet Miles
Díky za info.
Nevím to přesně, ale za charter v ceně 1967.00 EUR bylo 166 YM (virtuálních mil)
Za 1325.00 EUR bylo 138 YM
Tedy mi vychází 1 YM za něco kolem 9,5 - 11 EUR útraty .... (asi podle lodě,termínu a charter firmy). Jednou to byla NAVA, jednou NYA.
Stačí

- Martin88
- aktívní jachtař
- Reputace: 18
Tak jim napis, myslim, ze ochotne odpovi.
Kdyby ne, tak tady par prikladu:
1559,-EUR 194 YM
1381,-EUR 147 YM
748,-EUR 67 YM
1030,-EUR 107 YM
v prepoctu na koruny to je cca 1 koruna za YM, kdyz porovnavam pocet mili za ziskani 808 zatok, tedy spise symbolicka odmena,
to co se pocita je servis, ktery YN poskytuje
Kdyby ne, tak tady par prikladu:
1559,-EUR 194 YM
1381,-EUR 147 YM
748,-EUR 67 YM
1030,-EUR 107 YM
v prepoctu na koruny to je cca 1 koruna za YM, kdyz porovnavam pocet mili za ziskani 808 zatok, tedy spise symbolicka odmena,
to co se pocita je servis, ktery YN poskytuje