protože nám plavčíci dorůstají, plánuji nahradit stávající kombinaci toho, co doma zbylo a kempingového nádobí regulérní sadou nádobí pro 4 osoby. Myslím spíš jídelní servis. Hrnce apod. jsme už docela vychytali. Dopředu jsem zavhrnul plastové (melaminové) "echt marine" sady - i když je to asi funkční, nějak mi to nevoní. Zatím je můj největší favorit tenkostěnné skleněné nádobí, které je ostatně i na většině charterových lodí. Plusem je nižší váha a menší objem naštosovaných talířů a misek proti porcelánu. Jednoduchá bílá je univerzální. Snesl bych třeba modrý proužek, ale směrové růžice, vlajky či plachetničky už jsou na mě moc

Budu rád, podělíte-li se se mnou i ostatními o tipy či vlastní zkušenosti co je dobré a co se naopak neosvědčilo. Ať už funkčně, esteticky, skladností či životností.
Díky, Láďa
PS: Abych rovnou také přispěl, tak nám se kromě nerezového středního hrnce a malého rendlíku osvědčila kempingová hliníková (s nepřilnavým povrchem) konvička na vodu a čaj (tuším Primus), docela dobrý je silikonový skládací cedník vzor harmonika (i když většinou cedím přes pokličku a přes bort

Vaříme na lihu a místa v mělkých poličkách je pomálu.