Myslím, že je na čase se začít věnovat různým obalům na elektronická zařízení používaných na vodě a pod ní. Jelikož je na
trhu více značek mimo sice kvalitní ale dosti drahé PELI, které nejsou lidem moc známé, stálo by za to otevřít o tomto zde
diskusi. Je s tím více problémů: vodotěsnost, rozměry, vnitřní prostor, odolnost, antistatické vlastnosti, cena, dostupnost,
zkušenosti s použitím atd. atd. Cena používaných zařízení stoupá a tradiční soudky a obaly od tabletek již často nestačí objemem
nebo velikostí.
Co vy na to???
Ochranné obaly pro elektroniku na lodi.
Moderátoři: vilma, windward, Pepa
- vilma
- moderátor
- Reputace: 46
TatoS, ještě jsem dnes neudělala dobrý skutek, proto Ti to popřemisťuju, jen vydržať, přemýšlím kam.
Tak už je přesunuto, je to zde : oddíl: Lodě, sekce: Datová komunikace na lodi.
Moje rada zase zní - kdo se chce otrientovat ve struktuře fora, nazbude mu, než projíždět názvy sekcí shora dolů a dostat si je aspoň zhruba do povědomí, tak to dělám občas já, jinak by se přemisťovat a umisťovat nedalo.

Tak už je přesunuto, je to zde : oddíl: Lodě, sekce: Datová komunikace na lodi.
Moje rada zase zní - kdo se chce otrientovat ve struktuře fora, nazbude mu, než projíždět názvy sekcí shora dolů a dostat si je aspoň zhruba do povědomí, tak to dělám občas já, jinak by se přemisťovat a umisťovat nedalo.
- tataS
- zkušený harcovník
- Reputace: 5
Dobrá vílo, děkuji Ti s celého svého pospravovaného srdce! Sám jsem si nebyl jist kam to zařadit. A když už se rozplývám,
tak by možná nebylo od věci diskutovat o zkušenostech nejen o napájení elektroniky ale také o různých záložních zdrojích
pro ně. Nových věcí přibývá stále rychleji a mnoho lidí se v tom moc neorientuje. Já sám jsem se tomu trochu věnoval v době
již dávnější ale vývoj a hlavně dovoz je stále rychlejší a také již nestačím. Těch elektrožroutu je pořád více a chtějí Ampéry.
tak by možná nebylo od věci diskutovat o zkušenostech nejen o napájení elektroniky ale také o různých záložních zdrojích
pro ně. Nových věcí přibývá stále rychleji a mnoho lidí se v tom moc neorientuje. Já sám jsem se tomu trochu věnoval v době
již dávnější ale vývoj a hlavně dovoz je stále rychlejší a také již nestačím. Těch elektrožroutu je pořád více a chtějí Ampéry.
- tataS
- zkušený harcovník
- Reputace: 5
Pro všechny kdo vozí na lodích všech typů různou elektroniku a NTB!!!
V Bauhasu v Praze (ale možná i jinde po ČR) začali prodávat vodoodolný plastový kufr s vytrhávací dvouvrstvou molitanovou
vložkou v černé barvě o rozměrech dle štítku 430X380X154mm (pravděpodobně venkovní míry) za velmi pěknou cenu 890,-Kč.
Je velmi podobný jako PELI 1470, který stojí asi 4500,-Kč. Je to rozměr pro NTB 15" a možno i více. Měl by mít IP67- proti polití.
V Bauhasu v Praze (ale možná i jinde po ČR) začali prodávat vodoodolný plastový kufr s vytrhávací dvouvrstvou molitanovou
vložkou v černé barvě o rozměrech dle štítku 430X380X154mm (pravděpodobně venkovní míry) za velmi pěknou cenu 890,-Kč.
Je velmi podobný jako PELI 1470, který stojí asi 4500,-Kč. Je to rozměr pro NTB 15" a možno i více. Měl by mít IP67- proti polití.