Ahoj,
Nemáte někdo typ na firmu v okolí Svinoústí , která by postavila stěženˇv marině Osir a provedla nějaké práce na takeláži ?
Postavení stěžně ve Svinoústí
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
Re: Postavení stěžně ve Svinoústí
Ve Štětíně na Goclavi je Mirek Marciniak http://www.takielunek.pl/
- Richard
- věčný začátečník
- Reputace: 82
Ve středu, 17..7. v 16:00, budu mít v OSIRu jeřáb (tel.: +48 784 065 788). Konečně budu dávat loď na vodu. Tímto jeřábem si stavějí stěžeň místní ... V samotné maríně nevím o takové službě, která by postavení provedla "na klíč". Chlapi z místní čártrovky mi nabízeli nějak práce ... netuším možný rozsah a nemám reference. Možná by poradil bosman (+48 913 219 177).
Nemedri, díky za typ. Určitě je zkusím kontaktovat.
Richarde , minulý týden mi lodˇz návěsu sundávala jeřábnická fa. Jomsborg.
Ono nejde jen o postavení, ale potřebuji na něm udělat nějaké úpravy a ty chci nechat
udělat nějakou firmou.
Richarde mám ještě jeden dotaz . Na fotkách vidím , že stojíš na břehu s postaveným stěžněm.
Oni to dokážou dát na vodu obyčejným jeřábem? Nebo máš objednaný nějaký speciál.
Díky oběma za informace.
Richarde , minulý týden mi lodˇz návěsu sundávala jeřábnická fa. Jomsborg.
Ono nejde jen o postavení, ale potřebuji na něm udělat nějaké úpravy a ty chci nechat
udělat nějakou firmou.
Richarde mám ještě jeden dotaz . Na fotkách vidím , že stojíš na břehu s postaveným stěžněm.
Oni to dokážou dát na vodu obyčejným jeřábem? Nebo máš objednaný nějaký speciál.
Díky oběma za informace.
- Richard
- věčný začátečník
- Reputace: 82
Ano, obyčejný jeřáb a právě od Jomsborga. Jsou tam i jiné firmy, ale ne každá má vhodné pásy na loď.