Zdravím,
tento rok by jsem rád vyrazil na Mazury s přáteli (4 - 5 lidí)... ale zatím stále nemohu nějak najít dobrou loď a samozřejmě tím, že s vydávám pro mně do neznámých končin tak by jsem chtěl požádat o vaše rady ohledně charterovek se kterými jste vy byli v kontaktu...
Podotýkám, polština mi je cizí.... ikdyž budu mít sebou kamaráda, který trochu polsky umí... spíše potřebuji ohledně objednání lodě komunikovat v AJ...
Předem díky moc...
Mazury - charterovky se kterými máte dobré zkušenosti
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- DonEmilio
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 0
Pokud to není nepovolená reklama, tak KORKSAIL - Pienkna Góra u Gižycka. Solidní jednání, po telefonu i mejlem. Měl jsem kajutovku 7 m, a stačilo jim VMP.
Měl jsem přesně tuhle loď: http://kork-sail.na-mazurach.pl/index.p ... ota&id=871
Měl jsem přesně tuhle loď: http://kork-sail.na-mazurach.pl/index.p ... ota&id=871
- catamaran
- aktívní jachtař
- Reputace: 25
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem na Mazurech a charterovku si nepamatuji, domlouval to kamarád. Taky jsme vyplovali z Gyžicka.
Po celou dobu jsme neměli s nikým problém. Místní jsom velice přátelští.
Skoro každý mladý tam mluví komunikativně AJ. Ale převážně jsme se bavili polsky.
Jinak Mazury vřele doporučuji. Určitě si nevozte žádné jídlo, výběr skvělý a ceny jak u nás, něco i levnější.
Cat...
Po celou dobu jsme neměli s nikým problém. Místní jsom velice přátelští.
Skoro každý mladý tam mluví komunikativně AJ. Ale převážně jsme se bavili polsky.
Jinak Mazury vřele doporučuji. Určitě si nevozte žádné jídlo, výběr skvělý a ceny jak u nás, něco i levnější.
Cat...
- Fum
- návštěvník fóra
- Reputace: 7
Už více než deset let jezdíme taky z Gižycka, resp z Pieknej Góry (což je hned vedle) s charterovkou www.sailor.pl Asistentka Anita komunikuje po e-mailu polsky i anglicky, navíc mají na stránkách on-line rezervační systém, kde si loď prohlédneš a hlavně zjistíš, jestli je ve vybraném termínu volná a zároveň je tam cena pronájmu za den, kterou si vynásobíš sedmi (pokud jedeš na týden, což je v sezoně podmínka). Mají rádi Čechy, protože se k lodím chovají slušně a pokud něco náhodou ztratí nebo rozbijí, tak to bez problému nahlásí. Lokalita na jachting super, ještě nikdy se mi tam nestalo, že by nefoukalo. Pokud pojedete červenec nebo srpen, tak je potřeba začít jednat, protože dost lodí už bude objednaných, pokud v září, tak to bývá volnější a i cena je nižší. V případě dalších dotazů mi klidně pošli SZ, popř. si můžeme zavolat.
Já právě také od každého slyším velkou chválu na Mazury... je tam relativně levno co se týče lodí a poplatků a jsou tam taktéž všichni příjemní.. teď tak vnuknu první myšlenku, ale třeba by nemuselo být vůbec špatný na Mazurech uspořádat nějakou malou regatku nebo třeba udělat plavbu více lodí v nějakém termínu 

Ahoj,
taky už pře s10 let jezdim se SAILORem , lodě mají v pořádku, příjemná a ochotná obsluha, předávání a odevzdání lodě vždy rychle
a věcně bez zbytečného zdržováni. Jakmile jsem něco objevil obratem to doladili. Jen jednou za těch 12 let jsem měl za plavby
technockou závadu na kačeně, zavolal jsem a za hoďku a půl bylo vše vyřízeno.
Jednou jsem jel s Ahojcharter z wegorzewa, tvářili se jak prasklej chleba a při předávce se nás snažili obvinit z každýho škrábance
na 8let starý lodi a další prudy. Možná jsme narazili jen na někoho špatnýho, ale už sem s nima nejel.
Letos opět Sailor.pl na TES 32 Dreamer, od 2.6-9.6. , nejede náhodou někdo ve stejným termínu ??
Mazurám zdar
von Kounic
taky už pře s10 let jezdim se SAILORem , lodě mají v pořádku, příjemná a ochotná obsluha, předávání a odevzdání lodě vždy rychle
a věcně bez zbytečného zdržováni. Jakmile jsem něco objevil obratem to doladili. Jen jednou za těch 12 let jsem měl za plavby
technockou závadu na kačeně, zavolal jsem a za hoďku a půl bylo vše vyřízeno.
Jednou jsem jel s Ahojcharter z wegorzewa, tvářili se jak prasklej chleba a při předávce se nás snažili obvinit z každýho škrábance
na 8let starý lodi a další prudy. Možná jsme narazili jen na někoho špatnýho, ale už sem s nima nejel.
Letos opět Sailor.pl na TES 32 Dreamer, od 2.6-9.6. , nejede náhodou někdo ve stejným termínu ??
Mazurám zdar
von Kounic
- andrej
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 8
Re: Mazury - charterovky se kterými máte dobré zkušenosti
Ahoj Námorníci , keď že napokon padla voľba na tento rok ,,Mazury ,, .
Nemá niekto nejakú skúsenosť s touto čartrovkou??? čartrovka.
Ceny nemajú zlé a ešte majú dosť termínov na výber.
Budem vdačný za každé info , vezieme 4 malé deti a radi by sme sa vyhli nejakým stresovým situáciám.
S pozdravom Andrej
Nemá niekto nejakú skúsenosť s touto čartrovkou??? čartrovka.
Ceny nemajú zlé a ešte majú dosť termínov na výber.
Budem vdačný za každé info , vezieme 4 malé deti a radi by sme sa vyhli nejakým stresovým situáciám.
S pozdravom Andrej