Monty a Albatros

Zde se můžete představit a ukázat svou loď ...

Moderátoři: vilma, Pepa, smike

Monty
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 6

Příspěvekod Monty » čtv úno 16, 2012 8:42 pm

:D Plul jsem s touhle lodí jednou z Barcelony do Sete.Je to už asi pět let dozadu.No a určitě dobře neprodávám,ale bylo by to tak asi lepší,kdyby Albi ještě plula dlouhé roky a měla někoho,kdo se o ní bude starat.Tahat dvě ocelovky je na lidské síly. 8)

howk
Monty
catamaran
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 25
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod catamaran » čtv úno 16, 2012 9:18 pm

Ahoj Monty,

zkoušel jsem tvůj web, ale nejde otevřít. Jinak blahopřeji k nové loďce a závozníkovi :-)

Cat...
Monty
zkušený harcovník
zkušený harcovník

Příspěvekod Monty » čtv úno 16, 2012 11:16 pm

Prej závozník,se mně zdá,že to už je tady chvílema šéf. Ale co,mně to šéfování stejně už moc nebaví :D

howk
Monty
Denis
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 154

Příspěvekod Denis » pát úno 17, 2012 12:25 am

Ticho ti závidím, nebudem to bližšie špecifikovať. Ahoj a vydrž.
mysacek
s/y Kirké
Reputace: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mysacek » pát úno 17, 2012 2:45 am

veeeelká gratulace Monty!!!
Loefstackera bylo škoda, na ocelový lodi se musí bydlet a pořád makat (ale to víš sám...)

Monty píše:...Tahat dvě ocelovky je na lidské síly. 8)

aha, tak už vím, kde dělám chybu... mám jenom jednu a je to nad lidské síly. Do teď jsem si myslel, že je to tím, že je hoňka v práci a žiju s rodinou na břehu místo na lodi :D ....
Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Příspěvekod Anonym » pát úno 17, 2012 7:05 am

Monty píše:Prej závozník,se mně zdá,že to už je tady chvílema šéf....

Vítej na zemi! Ale nevadí. Dobrý a zkušený "šéf" nechává partnerovi alespoň pocit že on je ten šéf. :lol:

Také gratulace k lodičce. :thmbup: Šak jak budete mít cestu....
Monty
zkušený harcovník
zkušený harcovník

Příspěvekod Monty » pát úno 17, 2012 10:30 am

Chlapy dík,
Starej web od nového roku už nejede,ale bude časem novej.Jak jsem psal,5.3 letíme do Francie a tam začneme na lodi makat jako barevní. Sešla by se mně jedna pomocná a řemesla lodního znalá ruka,lodička je o kousek větší než jsem si zvykl u Albiho,ale když je hezké počasí,tak je ze zádě vidět až po poziční světla :D .Kdyby se tady někdo nudil a chtěl píchnou,tak se zcela jistě domluvíme.Teď řeším Albatrose,a to je trochu složitější.Se uvidí.Bude li trochu času a chuti,tak budu psát reporty. ;)

howk
Monty
Monty
zkušený harcovník
zkušený harcovník

Příspěvekod Monty » sob úno 18, 2012 11:41 am

Chlapi,díky všem co psali,ale momentálně nestíhám všem odepisovat,mám toho vyše hlavy a s netem je to teď na prd.Co jsem stihnul,těm jsem odepsal a na každého dojde,jenom to bude chvilku trvat,tak to zatím řeším takto.To se týče hlavně lidí,jenž nabídli pomoc za plavbu.Všem díky za pochopení,zdar a sílu

howk
Monty
Monty
zkušený harcovník
zkušený harcovník

Příspěvekod Monty » stř úno 29, 2012 12:43 pm

Zdarec lidičky,
tak musím oznámit,ře Albatros změnil majitele.Koupil ho Honza Nestler z Prahy a já věřím,že Albatros se dostal do dobrých rukou i když trochu nezkušených.Honza jesti to člověk znalej techniky i práce s ocelí,dřevem,elektrikou a i v jiných,tuze potřebných oborech.Albatros se dostal do rukou spíše cestovatelských jako jachtařských a v tom jsu spokojen dvakrát tak.Já pevně doufám,že Honza se stane členem tady téhle skupiny,udělá si svoje vlákno a o Albatrosu budeme všichni dále pravidelně číst a pod jeho velením Albatros jednou tu kouli obepluje.Přeji jim tisíce mil,vítr akorát a žádnej stres. :beer:

howk
Monty

P.S.:Poprosím moderátora tohohle vlákna,ať počká tak týden a tohle vlákno zamkne a pošle ho na smetiště dějin.5.3 letím do Francie a začínám dřít na svoji nové lodi.Jak bude trochu freetime,tak udělám si nové vlákno a taky občas něco písnu.Webovky se už začínají připravovat,tak to snad nějak i se Sonjou zvládneme.
Komín
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Komín » stř úno 29, 2012 1:19 pm

Tak ti Monty gratuluju :good: , Honzovi už jsem gratuloval. A neboj, pokud to půjde, poplují naše lodičky spolu a já sem vždycky něco písnu, abys věděl. A jak Honzu znám, učí se rychle, odvaha mu nechybí a chuť toulat se už vůbec ne, takže zkušenosti si brzo doplní. Snad dřív, než stačí Albatrose potopit :D .
Monty
zkušený harcovník
zkušený harcovník

Příspěvekod Monty » ned bře 04, 2012 7:12 pm

Tak jsme si dnes užívali poslední den na Kanárech a poslední den na Albatrosu,v teple a sluníčku.Chvílemi tady sice funělo,ale jinak hezká neděle.Zítra ráno letíme do Francie a jdeme zabydlet Loefstekera.Tam to bude s tém teplem asi trochu horší :roll: Práce na něm bude jako na farmě,ale Honza(nový majitel Albatrosu) to taky nebude mít lehké...práce jsem mu nechal na Albatrosu docela požehnaně.Doufám,že mně vyjde čas a budu taky trochu tady informovat,jak práce na nové plechovce odsýpá a že ho nakonec ke spokojenosti spustíme na vodu.Tam už opět začne každodenní rutina a docela se na to už těším.Pak už založím nové vlákno s novou lodí a snad se nám podaří spustit nové webovky,kde budou snad i fotky a videa a kde se bude informovat o dalších plánech.Zatím zdar a sílu

howk
Monty

Zpět na