PLACHETNÍ CANOE
Moderátoři: vilma, Pepa, smike
Re: PLACHETNÍ CANOE
Sice tohle téma není moc navštěvované, ale pokud by někdo chtěl laminátovou kanoi na plachetnici - délka cca 5,2m a šířka 90 cm - pravděpodobně Orlice nebo něco podobného, tak dám za odvoz nebo láhev červeného.
- Corwin
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 9
Ještě před pár lety bych po Tvojí nabídce hned skočil. Orlice je dle podle mého názoru na oplachtění (ale i případné omotorování) naprosto dokonalá.
Ale po zkušenostech z rekonstrukcí kánoe "Krokodýl" (typ Malše)- nedokončená, s rozestavěným PD racerem a s malými dětmi které dokáží "eliminovat" 95% volného času přenechám tuhle nabídku někomu jinému.
Pokud se vrátím k projektu oplachtěnky (není opuštěn jen pozastaven) a rozhodnu se pro jinou loď než dostavbu Krokodýla, koupím asi kánoi novou...
Ať novému majiteli slouží dobře!
Martin/Corwin
Ale po zkušenostech z rekonstrukcí kánoe "Krokodýl" (typ Malše)- nedokončená, s rozestavěným PD racerem a s malými dětmi které dokáží "eliminovat" 95% volného času přenechám tuhle nabídku někomu jinému.
Pokud se vrátím k projektu oplachtěnky (není opuštěn jen pozastaven) a rozhodnu se pro jinou loď než dostavbu Krokodýla, koupím asi kánoi novou...
Ať novému majiteli slouží dobře!
Martin/Corwin
- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 153
Prečo myslíš že je Orlica na oplachtenie naprosto dokonalá? A prečo si myslíš že je prípadne aj naprosto dokonalá pre omotorovanie?
Chystám sa túto zimu na postavenie oplachtenej a motorizovanej kánoe, mám predstavu a riešenie, ale zaujímajú ma aj iné názory, či nie sú lepšie ako tie moje.
Chystám sa túto zimu na postavenie oplachtenej a motorizovanej kánoe, mám predstavu a riešenie, ale zaujímajú ma aj iné názory, či nie sú lepšie ako tie moje.
- maxik1958
- zkušený harcovník
- Reputace: 36
- Kontaktovat uživatele:
Asi bych to měl dávat spíš do bazaru, ale..... Věnuji za odvoz mou plachetní canoi. Je za 40tých let, http://www.starelode.cz/index.php/forum ... etni-canoe Prostě nemám čas a nemám místo, takže od rekonstrukce utrpěla zase škody, je potřeba předělat znovu palubu, ale trup je v pořádku, k lodi je kormidlo, stěžeň a kýl.
- MB
- návštěvník fóra
- Reputace: 1
Maxi, to jako važně?
- maxik1958
- zkušený harcovník
- Kontaktovat uživatele:
Ano, vážně, ale jak píšu utrpěla škody, nicméně už se ozval zájemce, takže ......
- maxik1958
- zkušený harcovník
- Kontaktovat uživatele:
Takže Jajarin mezitím pořídil jinou plachetnici, canoe je k mání....
- MB
- návštěvník fóra
- Reputace: 1
Ani Ante?....je to pro mne velká zkouška....naučit se rikat NE.
Ahoj, je ta nabídka oplachtěné kanoe ještě aktuální ?
Díky
F.
Díky
F.
- maxik1958
- zkušený harcovník
- Kontaktovat uživatele:
No dostal jsem SZ, odpověděl na ni, ale zatím žádná další reakce. Takže vyhlašuji akci, kdo dřív přijde...bere. můj tel: 602253599
- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 153
Musím ovládať svoj chtíč
, pred pár dňami som doviezol od Geronima nedostavaný kajak, takže o zábavu mám postarané. Motorové kánoe odkladám na budúci rok. Inak bych ju bral všetkými desiatimi, je to skvost.

- maxik1958
- zkušený harcovník
- Kontaktovat uživatele:
V pátek pro ni přijede ženich.