update znova ale tohle stojí zato přežil jsem bouři, ale bylo to o fous.
úryvek:
Sedim si takhle v mé oblíbené irské hospodě, a zvenku zaslechnu hluk. Kouknu ven a takovej déšť jsem ještě neviděl. Okamžitě mi blesklo hlavou že jsem nechal na lodi otevřený střešní okno. Během chvíle byla na ulici voda nad kotníky. Musim se dostat na loď, na nic jinýho jsem nemyslel. Požádal jsem majitele hospody o nějakej kýbl. Dal mi plastovou misku, která jak se později ukázalo zachránila moji dinginu. Vyrazil jsem za stále silného deště k dingině. 5 minut trvalo než jsem dostal alespoň většinu vody z dinginy. Pak jsem zatáhl za startér a ..... nic, znova , znova znova .... nic. " TEĎ NÉÉ, NASKOČ MRCHO !!!" ani výhružky nepomohly, nalil jsem zbytek benzínu z pet flašky a pokračoval, motor chytil po 20TI !!! minutách. Vydal jsem se na moře a modlil se že benzín vystačí.... nevystačil, skončil přesně u prostřed zálivu. Bohužel jsem si sebou nevzal baterku a volat o pomoc přes zvuk příboje bylo nesmyslný. Takže jsem lehl na předek člunu a pádloval rukama zpět do přístavu. po 30miintách jsem dorazil na kamenitý břeh vedle přístavu. Kde se vzal stál tam jakejsi řek ( poslal ho Ulme to je jasný ). Řikám mu " CAN YOU HELP ME, I NEED LITTLE BIT OF BEZIN ", chvilku přemejšlel a utek. A jsem v troubě prolítlo mi hlavou najednou skoro smykem vedle mě zabrzdila octávka, "COME ON !!!" ozvalose, Řek se na mě nevykašlal, pak jsme jeli a minuli asi 10 zavřených stanic, na 10tý nám řekli že jedna šelka u letiště je otevřená, NAjezdil semnou tak 40km, než jsme sehnali 1,5l benzínu. Během cesty řiká " I GREECE, YOU ? " , pochopil jsem že chce vědět odkud jsem, řekl jsem mu "CZECH REPUBLIK" a on zařval "CZECHIA, SKOOOODAA , MY CAR, GOOD CAR, OUUU CECHIA, PRAGA, GREAT " měl radost jak dítě

Přivezl mě pak zpátky do přístavu, stoupl jsi na břeh a čekal jak dopadnu, nalil jsem plnou do moturku a nakopl ho Řek mi podal ruku rozloučil se a poradil ať mířim přímo proti vlnám, jinak mě to převrátí

Vyjel jsem na moře a Řek volal GOOD LUCK. Po padesáti metrech muj motor zhasl, skoušim nahodit nic, vlny mě odnesli zpět k Řekovy. U břehu to zas chytlo , ale po dalších 50m chcíplo, povolil jsem víc vrtulku pro přísun vzduchu do nádrže. Motor chytl opět až u břehu, Řek tam ještě furt stál a volal " PETR FUCK IT ! COME OUT " .Motor naskočil, zařval jsem "ITS GOOD DAY TO DIE" a ze stejnojmenou písní na rtech jsem vyrazil proti vlnám.