marks píše:... to renda: to tě mrazí správně, kladkostroj nemám, i když teď mě tak napadá, že nějaký lano s kladkama mi přebývá.

Kouknu kam by to šlo pozapínat a už teď skoro vím. ...
Můžeš být klidný, výtah káči se stěžněm správně vůbec nesouvisí i když jsem také viděl borce, co vytahoval káču ke stěžni.
Vytahovací lano začíná okem a je uchyceno nejlépe pod palubou na první žebro od kokpitu směrem k přídi šeklem do oka, které by tam mělo pro tento účel existovat. Toto uchycení je na levoboku.
Odtud jde do kladky upevněné v nosu káči a vrací se napravo od stěžně do kladky, která je v obdobné místě a na témže žebru, jako jsme začínali, jenže teď jsme na pravoboku.
Od této kladky se vrací zpět směrem k zádi lodě. Prochází kolem pravého boku šverkastle resp. jejího pravého horního okraje až k jejímu zadnímu konci, kde má být vazák, curryklema nebo zásek, do kterého se upevní. Dosáhne tak na něj i kormidelník a káča (i když je klasicky ocelová) jde vytahovat v pohodě jednou rukou.
V zasunuté = vytažené poloze zaleze celá do lodi a zároveň tak prakticky ucpe otvor ve šverkastli. Ve skluzu tam sice trochu vody cákává, ale rozhodně to není drama, které jsi asi zažil Ty.
Vedlejší efekt je, že v horní poloze je zafixovaná tak, že nemůže vypadnout. Přes tuto výhodu jsme ji na přepravu vyndávali a pokládali na podlahu zabalenou do hadrů - kvůli ochraně čepu, který prý trpí (hlavně asi jeho uložení ve dřevě - těsnost), protože loď na vleku drncá mnohem víc, než na vodě. Dnes bych ji možná spíš ve šverkastli zafixoval proti pohybu. Ono hrálo svoji roli i to, že jsme Piráty na vlek z vody často vynášeli. (Manipulační podvozky nebyly tak běžné jako dnes.) Pak ovšem bylo milé, když káča v té chvíli v lodi nebyla a odnesla se zvlášť. Na vleku potom do šverkastle už nešla zasunout. Úplně nejlepší je dát ji na podlahu do dodávky, ale takové auto málokdo má.