Stavba moje lodě Admirál
Moderátoři: vilma, Pepa, smike
- pecho
- aktívní jachtař

- Reputace: 0
jarhro-loďka
No vypadá zajímavě, ale co ekonomika? Bastlit to bez plánů (nebo částečné plány), tam asi budou muset být taky nějaké parametry pro laterální a plachtové těžiště, aby to mělo nějaké dobré vlastnosti. Na kolik to asi vyjde (pokud to není tajemství a za kolik jsi to tam koupil a co ještě počítáš, že to bude stát)? Nebyloby lepší to Polsko? Omlouvám se, že ti do toho tak kecám, ale to víš, zvědavost je ....... a s těmi dotazy mě inspiroval Pavlík (MaPa)
Zdraví Pecho
Zdraví Pecho- jarhro
- nováček na fóru

Skořepina mně vyšla na 27000 kč i z dopravou ale musel jsem si ji dovést sám nikdo to nechtěl odvést. Takeláž jsem nakoupil v Polsku stěžen,plachty,rahno,sloupky atd cena asi 23000 kč.Kovaní nerez, vybavení kajuty si dělám sám a ještě dodělám zábradlí a doufám že to dám konce měsíce na vodu.Počitam celkové náklady na 75000 Kč
- pecho
- aktívní jachtař

na vodu
Pavlíku, ten jarhro teda jede viď, opravdu před tebou Jarhrho klobouk dolů, na vodu do konce měsíce, máš na mysli do konce května a dáš ty fotečky finálního stavu loďky sem do placu?
Zdraví Pecho
- MaPa
- návštěvník fóra

Řekl bych Pecho, že jarhro ted´nemá moc čas sedět u PC a klábosit tady s námi
. Znám to z vlastí zkušenosti, když jme před lety dokončovali opravu Moany. Ta atmosféra posledních dnů před prvním spuštěním lodě je prostě krásná a neopakovatelná.Jeden pořádně nespí ani nejí, je v jednom kole, doladˇuje poslení věci na lodi, organisuje, zajištˇuje, domlouvá..těší se, ale má i taky takový malinkatý strach jak to všecho dopadne (samozřejmě že dobře, jak jinak, jedná se přeci o dobrou věc-že)-takže budeme muset ještě pár dní počkat
.
Pavel
. Znám to z vlastí zkušenosti, když jme před lety dokončovali opravu Moany. Ta atmosféra posledních dnů před prvním spuštěním lodě je prostě krásná a neopakovatelná.Jeden pořádně nespí ani nejí, je v jednom kole, doladˇuje poslení věci na lodi, organisuje, zajištˇuje, domlouvá..těší se, ale má i taky takový malinkatý strach jak to všecho dopadne (samozřejmě že dobře, jak jinak, jedná se přeci o dobrou věc-že)-takže budeme muset ještě pár dní počkat Pavel
- pecho
- aktívní jachtař

finále
Jo, Pavlíku, myslím ,že vím o čem mluvíš, je to taková euforie šmrncnutá takovou povrchní pseudoúzkostí, ale vevnitř v duši, je radost a přesvědčení, že vše dobře dopadne, aspoň tak to mám já, když jde o něco analogicky podobného.
Zdraví Pecho
Zdraví Pecho- alffa
- Site building team
- Reputace: 2
jarhro píše:kurnik ty fota tam neumím dat jesli ma nekdo zajem at se ozve ja mu je pošlo poštou muze je dat do fotoalbumu
Pošli je na adresu warcz@centrum.cz
Já Ti je sem vložím.
Jinak je zde návod jak vkládat obrázky.
ahoj, alffa