Nálezový stav,zima2006
Moderátoři: vilma, Pepa, smike

Pokud by si neuspěl na PS,a s rekonstrukcí to myslíš vážně,napadá mně ještě jedno řešení,ale to po SZ,pokud neuspěješ,hlavně počli fotku,abych věděl o co jde 

mysacek píše:To je jednoduchý, napiš si kupní smlouvu a jeto, jinak se s tim uřednickým šotkem prstě bojovat nedá. Sepiš smlouvu s nějakým kamarádem, dojděte si to podepsat k notáři a jak na SPS uvidí kulatýho berana, budou spokojený a nikdo nebude pátrat, jak k loďce přišel prodávající.
Myšák
A od nového roku jsou nový předpisy! 

Ještě tak rok,dva a celé by to schnilo!Takže PB hořák,špachtle,a cca 30 hodin smrduté práce,o které jse měl pocit že vůbec nepokračuje podle mích představ. Ztoho smradu jsem často vypadal takhle

Pásová bruska se zanesla děhem první minuty.Prostě to bylo napuštěno poctivým olejovým lakem! Vzpoměl jsem si na dobu,kdy jsem ve Výtvarných řemeslech pracoval jako restaurátor,dojel ke sklenáři,a nechel si nařezat ze zbytků 3mm skla obdélníčky cca 6 krát 4 cmm.Pak jsem se pustil do škrábání
Takto vyčištěný trup má jedinou výhodu-už ho dál nemusíte brousit. Při pečlivé práci docílíte povrchu,kterého šmirglem nedosáhnete nikdy!

....ale stejně je hnusně
Zrcadlo po odstranění hliníkového plechu,který tam nékterý chytrák instaloval
) neuvěřitelný kus práce

)Kajuťák z 30tých let.Prodal jsem ho po povodni 2002(byl pod vodou)

Neptuna jsem koupil na inzerát z Brna,bývalý člun hasičů(tedy bývalých požárníků),z Brněnské přehrady.Byl překvapivé zachovalý,nic nechybělo,krom koplet pohonu!Pán z člunu chtěl dělat plachetnici
tak zalepil všechny otvory,a zbytek vyhodil,
Celý čun byl natřen na požární červenou s bílým nápisem Požární útvar města Brna,nebo tak nějak
Fotky jsou převážně ze Starého Kolína,kam jezdíme každou dovolenou
a blok motoru ve stejném odstínu(RAL 3002)
u nas na tom nasom Slovensku mame tiez par podobnych lodi a tiez planujeme zalozit podobny klub

iny level
je to ine vozenie to je fakt, ale praca viac menej velmi podobna ak nie rovnaka - a to je prave to co mna bavi. To vozenie... mne sa staci odviest raz
Skoda len ze uz mi nejak dosla ,,para´´ do dalsieho projektu. Nemam poriadne priestory a bez toho sa to neda, ale aj tak musim este dokoncit tuto.
Kytování,nebo správněji tmelení, před laminací

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti