Jsem majitelem Reinke 10m plachetnice.
data:
Délka (m): 10,50 m;
šířka (m): 3,00 m;
ponoření (m): 1,15 m;
Rok: 1990;
Chci ho prodat. Máte-li zájem, prosím kontaktujte nás na e-mail - cezar69vip@vp.pl, nebo telefon - 0048 511-701-520
pozdrav
SANDRA

Moderátoři: vilma, Pepa, smike

((za chyby v pravopisu sorry, já používám překladatele)) 

trampská ocelová loď, připravená na dlouhou plavbu, suchá, dobře udržovaná, všechno maximálně jednoduché s minimem možnosti porouchání. Pína, malý plynový vařič, sladká i slaná voda jen na nožní pumpy, bez ledničky, bez teplé vody, žádná sprcha ani v kokpitu. Spaní pro 3 lidi, po spuštění stolu v salonu až pro 6 skromných. Spousta úložného prostoru. Přesně to, co už delší dobu hledám.

Komín píše:Vespina stojí na suchu v přístavu Pasito Blanco na jihu Gran Canaria. Je to[s] trochu[/s] hodnětrampská ocelová loď, připravená na dlouhou plavbu, suchá, dobře udržovaná, všechno maximálně jednoduché s minimem možnosti porouchání. Pína, malý plynový vařič, sladká i slaná voda jen na nožní pumpy, bez ledničky, bez teplé vody, žádná sprcha ani v kokpitu. Spaní pro 3 lidi, po spuštění stolu v salonu až pro 6 skromných. Spousta úložného prostoru. Přesně to, co už delší dobu hledám.
Od začátku listopadu jsem si dopisoval s majitelem, pečlivě prohlížel na youtube videa předchozího majitele němce Axela, pročítal jeho 280ti stránkový blog o Vespině a jeho druhé lodi Godrum V. Všechno vyvrcholilo výletem na Gran Canarii. Jela se mnou moje žena Jana a jako poradce kamarád Vláďa, který 5 let v česku REINKE lodě stavěl. Týden jsme v pěti prožili v lodi s majitelem Lukaszem a jeho přítelkyní Sandrou ( bohužel na suchu, protože loď právě brousili a čerstvě natírali ), celou ji pečlivě prolezli a nakonec jsme ve čtvrtek loď koupili.
Aby odpovídala mým představám, je potřeba ještě trochu upravit interiér ( spíš kosmetické úpravy), doplnit záchranné prostředky a trochu uvnitř vyčistit, ale už teď se těším, až s ní vypluju. Koncem ledna se na Kanáry vrátím.

Komín píše:Kotvení se pohybuje na vodě pokud vím od 160 do 200 euro za měsíc ( to je o třetinu levnější, než v Chorvatsku), na suchu v Pasito Blanco teď Vespina stojí za 360 na měsíc. Ale podle neověřených informací se v Las Palmas zvenku mariny u obecní pláže dá stát vyvázaný ke břehu za 0,04 euro na metr čtvereční lodě za den. To vychází na tu moji asi 38 euro měsíčně.

Hauz píše:Komíne! I já moc gratuluji k nádherné lodičce. Já věděl, že nejedeš na ty Kanáry jen tak dívat se na mořské vlnky, ty lišáku!Nevím jestli by ses ale neměl rovněž poohlédnout po novém nicku ?! Co takhle "rejdař" místo komín ?
.Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host