Zajímavý karbonový 64' trimaran HANSTAIGER video ZDE, patří opravdu do kategotie "loď snů" , ještě video ze stavby ZDE
Karbonový trimaran HANSTAIGER
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- lynx
- zkušený harcovník
- Reputace: 418
Re: Karbonový trimaran HANSTAIGER
Moderní jachty se mi obvykle nelíbí. Ale tahle vypadá fááákt dobře!
Jen by se měli naučit trimovat plachty. Skoro vždy jim za plavby flatruje kosatka.
Jen by se měli naučit trimovat plachty. Skoro vždy jim za plavby flatruje kosatka.
- hrad66
- návštěvník fóra
- Reputace: 8
Tak tady se teda "designér" skutečně vyřádil! To je model jak do nový Bondovky! Nic proti, někdo má rád holky, jinej zase vdolky, ale několik momentů mě fakt dostalo. Když pominu všude ostrý rohy, minimum úchytů na bezpečný přechod rozlehlého salonu a v koutě klavírní křídlo, tak skleněný zábradlí je jenom taková třešnička z věcí, který bych na lodi nechtěl. Přišlo mi, že ovládání plachet je až na samém chvostu priorit. Ráhno končí nad bílou sedačkou plnou polštářků, takže až budeš rolovat hlavní plachtu a něco se zasekne, tak po nich můžeš pěkně tancovat, nebo rovnou spadnout do přilehlé vířivky. To jak je řešená samopřehazovací kosatka komentoval už Lynx, permanentně jim flatrovala a když jsem viděl jak tam vede otěž, tak tuhle plachtu podle mně vytrimovat nejde. Myslím, že tohle není loď, ale luxusní ego objekt. 

- lynx
- zkušený harcovník
Jj, klavíru a květináče jsem si taky všiml.
Ale já jsem loď hodnotil hlavně z hlediska bydlení. Majitelé se do nějaké divočiny asi pouštět nebudou. To je loď na předvádění v Saint-Tropez.
Krom toho trimaran je stabilnější než monohull.

Ale já jsem loď hodnotil hlavně z hlediska bydlení. Majitelé se do nějaké divočiny asi pouštět nebudou. To je loď na předvádění v Saint-Tropez.

- geronimo
- zkušený harcovník
- Reputace: 201
- Kontaktovat uživatele:
Já bych asi pro sebe objednal v jiné barvě, ta černá se mi nelíbí, navíc bude do tropů nepraktická...

- lynx
- zkušený harcovník
Za nepodstatný příplatek můžeš mít růžový trimaráneček. 

Psali mi, ukecávali mne, abych to s nimi vyměnil, ale nedal jsem se…
. Že prej se nedoplatí v poplatcích v marinách a na Orlíku se nevejdou do výtahu.

lynx píše:Za nepodstatný příplatek můžeš mít růžový trimaráneček.
Jseš stará struktura, teď frčí duhovej …

hrad66 píše:Tak tady se teda "designér" skutečně vyřádil! To je model jak do nový Bondovky! Nic proti, někdo má rád holky, jinej zase vdolky, ale několik momentů mě fakt dostalo. Když pominu všude ostrý rohy, minimum úchytů na bezpečný přechod rozlehlého salonu a v koutě klavírní křídlo, tak skleněný zábradlí je jenom taková třešnička z věcí, který bych na lodi nechtěl. Přišlo mi, že ovládání plachet je až na samém chvostu priorit. Ráhno končí nad bílou sedačkou plnou polštářků, takže až budeš rolovat hlavní plachtu a něco se zasekne, tak po nich můžeš pěkně tancovat, nebo rovnou spadnout do přilehlé vířivky. To jak je řešená samopřehazovací kosatka komentoval už Lynx, permanentně jim flatrovala a když jsem viděl jak tam vede otěž, tak tuhle plachtu podle mně vytrimovat nejde. Myslím, že tohle není loď, ale luxusní ego objekt.
Naivko, to bude stát někde u soukromého ostrova a pokud vůbec to pojede, tak jenom na motor.