Zdravím
Jmenuji se Petr a s přítelkyní hledáme ochotnou posádku, která by nás vzala na palubu a zasvětila do světa námořního jachtingu.
Oba jsme vysokoškoláci z Liberce, až příliš pracující, nekuřáci, těsně před třicítkou. Rádi bychom našli volnou kajutu na lodi s pohodovým osazenstvem, které se nás ujme a pomůže nám v začátcích. Preferujeme plavbu zaměřenou spíše na plachtění, klidně i sportovnějšího rázu, ve Středomoří a termínově mimo prázdninové měsíce, to nás z práce nepustí. Může být jeden či dva týdny.
Můžete od nás očekávat zodpovědnost, pracovitost, ochotu, oba jsme klidné povahy a rozumíme si se všemi věkovými kategoriemi. V případě společné dopravy se mohu nabídnout jako zkušený řidič a občas i něco pěkného vyfotím. Finanční spoluúčast je samozřejmost.
Děkuji předem za každou nabídku nebo dotaz, které mi můžete psát sem, do zpráv nebo na email kalfarpetr@seznam.cz.
Mladý pár hledá místo na zaučení
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- catamaran
- aktívní jachtař

- Reputace: 25
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mladý pár hledá místo na zaučení
Ahoj Petre,
od rijna 2016 do cca kvetna 2017 se budeme plavit kolem Floridy a Baham(Karibik). Letenky kolem 10.000. Ostatni naklady max taky 10.000/osoba/14dnu. Mam za sebou 24 plaveb. Cim vic mam odpluto tim vic mam pocit ze toho vim min
Rad to "NIC" predam dal!
Pokud by jsi mel zajem, koukni sem, je tam neco o mych plavbach a kontakt
http://captain.mypage.cz/unnamed/home
Martin
od rijna 2016 do cca kvetna 2017 se budeme plavit kolem Floridy a Baham(Karibik). Letenky kolem 10.000. Ostatni naklady max taky 10.000/osoba/14dnu. Mam za sebou 24 plaveb. Cim vic mam odpluto tim vic mam pocit ze toho vim min
Rad to "NIC" predam dal!

Pokud by jsi mel zajem, koukni sem, je tam neco o mych plavbach a kontakt
http://captain.mypage.cz/unnamed/home
Martin
- kalfar
- nováček na fóru

- Reputace: 0
Nazdar, díky za nabídku, ale tohle už je trochu mimo to co hledame. To středomoří bude pro nás nejlepší
Odesláno z mého E5823 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého E5823 pomocí Tapatalk
Ahoj Petre.
od 23-30/4 budeme plachtit v oblasti střední Dalmácie.
Na lodi mám volno od úterý 26/4 do 30/4, kdy loď opouští 2 členové posádky. Je tedy možnost vystřídat.
Je-li zájem dej vedet v krátkém čase (týden dva) budu uzavírat crew list.
Filip
Fsejba@gmail.com
od 23-30/4 budeme plachtit v oblasti střední Dalmácie.
Na lodi mám volno od úterý 26/4 do 30/4, kdy loď opouští 2 členové posádky. Je tedy možnost vystřídat.
Je-li zájem dej vedet v krátkém čase (týden dva) budu uzavírat crew list.
Filip
Fsejba@gmail.com
Nazdar
Jedu 25.6-2.7 na katamaranu z Corfu a mám volnou kajutu pro 2.Odpověz co nejrychleji na kupskyz@email.cz
ZKK
Jedu 25.6-2.7 na katamaranu z Corfu a mám volnou kajutu pro 2.Odpověz co nejrychleji na kupskyz@email.cz
ZKK
- kalfar
- nováček na fóru

- Reputace: 0
Díky za nabídky, na letošek už máme vybráno. Budem se v červnu plavit dva týdny podle celého Chorvatska.