Jel bych si zaplachtit na konci června +-15. až -+30. 6.2017
s.matous@volny.cz
Konec června 2017 1x
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
Re: Konec června 2017 1x
Já bych toho chtěl...
Napiš tady více o sobě, nebo tady neuspěješ. Jak daleko? Balt? Mazury? Středozemí... Zkušenosti s lodí. Komerčně nebo se jen k někomu přidat?
Spousta firem má organizované plavby, stačí pohledat na internetu.
Napiš tady více o sobě, nebo tady neuspěješ. Jak daleko? Balt? Mazury? Středozemí... Zkušenosti s lodí. Komerčně nebo se jen k někomu přidat?
Spousta firem má organizované plavby, stačí pohledat na internetu.
To já prohledávám, kde někdo někoho hledá..., takže spíš si říkám, že bude někomu člověk chybět. Tedy přidat se.
Jel bych někam na týden, to asi jde jedině středozemí nebo Balt. Protože dál to je moc drahé. Třeba do Atén jsou teď už letenky drahé. Cena je pro mne taky dost důležité kritérium. Mám dayskipper RYA. Mohu i kapitánovat, ale takových zájemců je určitě dost
. Nekouřím, je mi 56.
Pravda je, že na kurzu v Chorvatsku jsem ještě nebyl
.
Jel bych někam na týden, to asi jde jedině středozemí nebo Balt. Protože dál to je moc drahé. Třeba do Atén jsou teď už letenky drahé. Cena je pro mne taky dost důležité kritérium. Mám dayskipper RYA. Mohu i kapitánovat, ale takových zájemců je určitě dost
. Nekouřím, je mi 56.Pravda je, že na kurzu v Chorvatsku jsem ještě nebyl
.Re: Konec června 2017 1x
Jeden podobný jachtař se už našel. A protože nikdo nemá místo, tak to třeba dáme dohromady ze zájemců. Jeli bychom na týden od 17. nebo 24. 6. 2017 do Chorvatska. Objednáme last minit okolo 30 stop plachetnici a v pátek vyrazíme autem. Bude volná kajuta, tak se někdo přidejte! 

Ahoj,
dobrej napad. Rad se pridam, kdyz bude lod za rozumnou cenu a posadka na pohodu.
Honza
palicka@agnico.cz
dobrej napad. Rad se pridam, kdyz bude lod za rozumnou cenu a posadka na pohodu.
Honza
palicka@agnico.cz