Tak jsem dnes nakoupil par knih z antikvariatu na tohle jsem jeste narazil.
zde
a tady to je pod poradovym cislem 133
knihy z antikvariatu
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- bobes
- aktívní jachtař
- Reputace: 6
Když ony se ty knihy tak trochu prolínají. Četl jsem je všechny několikrát , ale už to nevím úplně přesně. Sám proti moři (stavba Niké + první závod přes oceán) je i v knize Dobrodružství křtěné mořem + kus cesty kolem světa (do Austrálie.). 360 poledníků je druhý kus cesty kolem světa.
V knize Sólo přes Atlantik je znovu první( Sám proti moři) a posléze i druhý závod přes Atlantik.
Pokud jsem to trochu popletl, tak se omlouvám.
V knize Sólo přes Atlantik je znovu první( Sám proti moři) a posléze i druhý závod přes Atlantik.
Pokud jsem to trochu popletl, tak se omlouvám.
- dfogel
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
Jo jo jeste nebyl cas je cist.ale v posledni knize hned na zacatku pise primo ze navazuje a ze knihy se prolinaji.hlavne z ceho mam radost moje mamka jeji sestra a jini kteri ho znali.(pochazim z Bohumina)mi muzou o nem povykladat.pracovali snim.dokonce moje mati pro nej navazela material.jen mne mrzi jedna vec.spoustu lidi se schoduji na tom ze to co je psano je lez.nechci takhle soudit chci si ty knihy procist a pak se budu ptat.
Jeste uprava
Samozrejmne ze chapu ze v te dobe byla jina doba.a musel to psat podle cenzury.kdyz to psal ja jeste byl v plenkach.
Trozku jsem zapatral.rodice,znami,kamaradi jsem navaskach.uvydime.
Jeho solo plavba mne.....
Jsem z toho paf.jeho vek 29 a jeho velka vule a odhodlani....
Cenzura necenzura ....
Jeste uprava
Samozrejmne ze chapu ze v te dobe byla jina doba.a musel to psat podle cenzury.kdyz to psal ja jeste byl v plenkach.
Trozku jsem zapatral.rodice,znami,kamaradi jsem navaskach.uvydime.
Jeho solo plavba mne.....
Jsem z toho paf.jeho vek 29 a jeho velka vule a odhodlani....
Cenzura necenzura ....
Naposledy upravil(a) dfogel dne úte bře 09, 2010 12:04 am, celkem upraveno 1 x.