MY BOAT -nový jachtařský magazín
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
-
- aktívní jachtař
- Reputace: 21
- Omen
- vytrvalý návštěvník
- Reputace: 160
Denis píše: ... Až vyhodite motory z plachetnic, tak potom možeš machrovať.

Jednoho takového znám, jezdí na Hartě a dokázal by to určitě i jinde

(eidt: nejedná se o mně

Naposledy upravil(a) Omen dne pát pro 12, 2014 7:28 am, celkem upraveno 2 x.
- topper
- návštěvník fóra
- Reputace: 2
Chápu to správně že se vlákno o novém přístupu k jachtařským informacím zvrhlo v "miniválku" zastánců různých způsobů trávení volného času na vodě? To by bylo mrzuté. Ale mrzuté není že si snad budu moci na internetu v češtině počíst přesně o tom, co mne zajímá a čeho se mi dosud moc nedostávalo. V mém případě to jsou plachetnice pro jezerní jachting a vše kolem toho. Pokud by to Petr Láska a spol. pojali tímto směrem... to by byla z mého pohledu senzace! O jezerním jachtingu se v českých tištěných časopisech neobjevuje takřka nic!
My boat
Lednové číslo mi po stažení do iPadu nefunguje, hlásí poškozená data. Smazal jsem vše stažené a stáhl znova, nepomohlo. Vše ostatní OK. Má ten problém ještě někdo?
Lednové číslo
Tak dnes už je to v pořádku
Re: My boat
Lakomec píše:Lednové číslo mi po stažení do iPadu nefunguje, hlásí poškozená data. Smazal jsem vše stažené a stáhl znova, nepomohlo. Vše ostatní OK. Má ten problém ještě někdo?
Ahoj, vespolek, máme těch hlášek více a už jsme zjistili, že když stahujete data přes simku (mobilní data), tak se objevuje určité procento chybovosti. Ale nevíme proč. Když si stejnou věc stahujete ve chvíli, kdy jste pod wifi, tak to maká bez chyb.
Jinak už jsou hotové sazby i pro telefony. Bez ohledu na to, zda jde o Android nebo Apple, lze magazíny číst POUZE ON-LINE (i přes mobilní data) na telefonech. Pokud si někdo stáhne na iPhone naši aplikaci z AppStore, což se jistě podaří, pak se určitě nepodaří číst si na talefonu stejně jako na tabletu, protože ty články nejsou vysázené pro čtení na telefonech OFF-LINE.
Jinak velký dík všem, kteří se mi ozvali a už i něco napsali.
Jinak samozřejmě nezávisle na komicky laděné diskuzi, zda je lepší motorák nebo plachetnice, bych rád obsahově rozšířil My Boat o samostatnou sekci Motorových lodí s tím, že bych se chtěl v této rubrice soustředit hlavně na těžké výtlačné lodě na vnitrozemských vodách. Velmi zjednodušeně řečeno by mě zajímala oblast jachtingu, kterou jako příklad představuje Holandsko se svými kanály, ale která se s různými obměnami provozuje v podstatě všude. Stejně jako u plachetnic - zkušenosti z konkrétních lodí, nová technická řešení, motory, navigační aplikace pro mobilní zařízení, vyprávění o konkrétních plavbách, popisy konkrétních lokalit nebo jen zastávek na cestě. Prostě veškeré informace, které mohou posloužit těm, ktěří by se chtěli vydat ve stopách někoho druhého nebo aby jim tyto informace usnadnily prošlapávání vlastní cesty.
Nemám však kapacitu na to, abych to psal a jediná cesta k realizaci rozšíření obsahu na kanálovky (které mám mimochodem taky moc rád) vede tudy, že by se toho někdo chopil. Takže můj dotaz zní: Je tady někdo, koho by taková spolupráce s My Boat zajímala. Naprosto na rovinu je to v tuto chvíli stejně jako dosud pro mě zadarmo. Pokud časák začne generovat nějaké prostředky, pak se samozřejmě podle předem daných pravidel s každým rád rozdělím.
Zatou
Petr
Nemám však kapacitu na to, abych to psal a jediná cesta k realizaci rozšíření obsahu na kanálovky (které mám mimochodem taky moc rád) vede tudy, že by se toho někdo chopil. Takže můj dotaz zní: Je tady někdo, koho by taková spolupráce s My Boat zajímala. Naprosto na rovinu je to v tuto chvíli stejně jako dosud pro mě zadarmo. Pokud časák začne generovat nějaké prostředky, pak se samozřejmě podle předem daných pravidel s každým rád rozdělím.
Zatou
Petr
- ixxo
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 32
Ocenil by som rozšírenie o vnútrozemské plavby na výtlačných lodiach. Je sa kde plaviť, len Holandsko má 3300 km vodných ciest, Francúzsko 8800 km. Nie je to taká pohodová plavba ako na mori, nahodím autopilota a kecám. Tu musí byť človek sústredený stále, na druhej strane je viac čo vidieť ako na mori a pobreží.
- Stanly
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
2Geronimo "
1. a kde je k dostání (spec.Plzeň). Nikde na stáncích jsem nový čas. o yachtání nenašel!
2. mimo toto vlákno - zvažiji se po letech zúčastnit Libštátu, který mne vždy zaujal. Mám zámysl vyrazit v Pá 14,oo z Plzně bydlíkem (tj. tam i spaní), zpět v So večer , měl 2 místa (i když Velký námoř.bál by byl taky dobrý, ale povinnosti) - nepojedeš?. Ev.mne kontaktuj. Samo budu poptávat i jiné námořníky .....
1. a kde je k dostání (spec.Plzeň). Nikde na stáncích jsem nový čas. o yachtání nenašel!
2. mimo toto vlákno - zvažiji se po letech zúčastnit Libštátu, který mne vždy zaujal. Mám zámysl vyrazit v Pá 14,oo z Plzně bydlíkem (tj. tam i spaní), zpět v So večer , měl 2 místa (i když Velký námoř.bál by byl taky dobrý, ale povinnosti) - nepojedeš?. Ev.mne kontaktuj. Samo budu poptávat i jiné námořníky .....
Re: My boat
PetrLaska píše:Ahoj, vespolek, máme těch hlášek více a už jsme zjistili, že když stahujete data přes simku (mobilní data), tak se objevuje určité procento chybovosti. Ale nevíme proč. Když si stejnou věc stahujete ve chvíli, kdy jste pod wifi, tak to maká bez chyb.
Ahoj, děkuji za odpověď. Stahoval jsem jen pomocí WIFI, na iPadu SIMku nemám. Pak se mi to za pár dní načetlo a funguje jak má. I nové únorové číslo je v pohodě.
Za sebe děkuji za pěkné čtení.