tak jsem si nějak povzdechl nad perlami ministerstva dopravy

http://svobodneforum.cz/zjisteno-a-potv ... y-appleby/
H.
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
Felix píše:Nevěř novinářským bludům, nevzdychej a přečti si ve vyhlášce, jak je to doopravdy.
JaOCZ píše:Bohužel ve vyhlášce je mnoho absurdit, které se sice budoucím výkladem možná upřesní, ale do té doby co je psáno, to je dáno
Crazymen píše:... Oprava ,dračí loď má šířku 1,16 m,tak aspoň jedna podmínka vypadla... Motor taky nemá, nicméně podmínka voru a vest trvá
ilivid píše:... když mám na svém gumáčku 290 cm "výtlak plavidla Dmax - celková hmotnost plavidla včetně maximální nosnosti v kg" a to mám ...
marekparek píše:vládnou nám blbci a Ťok je jejich předseda. Zřejmě si na MD natahal svý kámoše, který neumí ani číst. Jenom nechápu jak takový hovado mohlo ředitelovat v tolika velkých firmách
Zdenda12345 píše:....... Schopnej ředitel projde jednu až dvě firmy za život.
Jarda885 píše:Na ministerstvu čtou JI a jiné názorové výplody. Podle toho hodnotí jachtaře jako skupinu...
Zdenda12345 píše:Na ministerstvech jsem toho prošlapal celkem dost. Je to slušná sebranka. A to to znam ještě z doby, kdy ministerstva nebyly plný idiotů s botama od hnoje.
lynx píše:Jarda885 píše:Na ministerstvu čtou JI a jiné názorové výplody. Podle toho hodnotí jachtaře jako skupinu...Zdenda12345 píše:Na ministerstvech jsem toho prošlapal celkem dost. Je to slušná sebranka. A to to znam ještě z doby, kdy ministerstva nebyly plný idiotů s botama od hnoje.
Alea iacta est!
ilivid píše: Gumák má nosnost 500kg a váha cca 5Okg, plus motor. Spadá to teda to té "blbé" kategorie?
JaOCZ píše:... jsem tohoto fejetonu autor ...
... jsem advokát ...
Zní celkem logicky, že loď by měla mít hasicí přístroj, kotvu, lano na vyvazování a záchrannou vestu. Jenže ten ministerský úředník jaksi zapomněl, že ne všechny lodě mají motor a s kotvou či patnáctimetrovým lanem by mohly jít ke dnu ještě dříve, než odrazí od mola. Ona se totiž ta povinnost vztahuje i na rafty, závodní veslice, kánoe či kajaky.
Crazymen píše:Jsi nepotopitelný, takže nemusíš mít vesty....
S tou nepotopitelnosti to myslíš vážně? Řešili to vodáci a závěr je že ani široký raft dle definice není nepotopitelný (může se převrátit při zatížení jedné strany)....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host