marks píše:Přesně tak, "sprostota nechutná" chtěl jsem ještě zaútočit z 20633 na 20662 a takovéto neférové podmínky budou mít z mé strany soudní dohru v hágu. Já si to volvo prostě vybojuju.A minule to jsem to měl spočítaný ze 17000 na 16000 a voni si mi klidně začnou stavět novou loď, když jsem byl s tou původní úplně spokojenej, taky mi trvalo 16 dní 19 hodin 50 minut než jsem se s ní znova řádně naučil a voni mi to zas utípnou zrovna když mi to tak jede.
![]()
S těma 30 NM jsem to zaregistroval, jen asi myslel, že by to mohl být ten kroužek s těma zlejma lodičkama co na mě nečekaj, dyk jsem říkal, že musím ještě hodně trénovat.
![]()
Designere úplně s tebo soucítímje to vyloženě ubohost takhle nadržovat těm rychlejším před námi. Už to úplně vidím ja v příští etapě budu první
a pojede se i po pevnině aby mě mohl dohonit druhý v pořadí, co bude tisíc mil za mnou
Abych to tedy ukončil rozumě, jsem teď u počítače jen proto, že jsem utekl od práce abych přehodil loď na změněný vítr a veřejně slibuji, že už se toto mé malé fopa, nebo jak se to kýho čerta píše, nebude opakovat. Mějte se a smějte se mára.
já jsem zase celý leg 2 jel bez lehkého spinakru, který jsem někde u 40. rovnoběžky roztrhnul o větev nebo nějaké křoví, to ale na mapě nebylo vůbec značené
/na nový nemám
/

A minule to jsem to měl spočítaný ze 17000 na 16000 a voni si mi klidně začnou stavět novou loď, když jsem byl s tou původní úplně spokojenej, taky mi trvalo 16 dní 19 hodin 50 minut než jsem se s ní znova řádně naučil a voni mi to zas utípnou zrovna když mi to tak jede.
, že by to mohl být ten kroužek s těma zlejma lodičkama co na mě nečekaj, dyk jsem říkal, že musím ještě hodně trénovat.

Možná jsem to na těch 7299 dotáhnul! Jinak to ale byl dumbere dobrej boj,díky.