Volvo Ocean Race Game
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- prezident
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
NO
a je to tu , akurat som sa dostal na hranu a uz mi fuka krajsie , dufam ze to po zmene vydrzi
uff uff , akurat tesne pred zmenou
after change
UUUUFFFFFFFFFF take je to este trochu lepsie

after change
UUUUFFFFFFFFFF take je to este trochu lepsie

- prezident
- návštěvník fóra
tak sa mi to paci
presne toto som cakal
Places gained 2983
toto som necakal
13 players have added you as a friend
POMME EAST SIDE !

Places gained 2983
toto som necakal

13 players have added you as a friend
POMME EAST SIDE !

Mě si dalo deset nějakých chlapíků do přátel někdy kolem poledne. V tu chvíli jsem si připadal takový jakýsi důležitý...
Vítám tě Petře na východě.
Když jsi tu i ty, tak to přestávám mít obavy o výsledek. No ale on je závod ještě dlouhý, takže uvidíme.
GTPraha: Jo. Pomaličku, místama i rychle se dereme. A řekl bych, že jak se hlavní pole začne vracet k línii (proti větru), bude ještě líp. Tak a už mlčím. Abych to nezakřikl.

Vítám tě Petře na východě.

GTPraha: Jo. Pomaličku, místama i rychle se dereme. A řekl bych, že jak se hlavní pole začne vracet k línii (proti větru), bude ještě líp. Tak a už mlčím. Abych to nezakřikl.

Ahoj Neski, vítej do klubu
Už se to tu probíralo, nemá smysl to psát vše znovu. Kredity se kupují za peníze, buď převodem, nebo kartou.
Diskuze na toto téma tu začíná zde: http://jachting.info/modules.php?name=F ... &start=150

Už se to tu probíralo, nemá smysl to psát vše znovu. Kredity se kupují za peníze, buď převodem, nebo kartou.
Diskuze na toto téma tu začíná zde: http://jachting.info/modules.php?name=F ... &start=150
Naposledy upravil(a) Anonym dne stř led 21, 2009 5:32 pm, celkem upraveno 1 x.
- Bilardos
- aktívní jachtař
- Reputace: 4
Re: credits
neski píše:Nesmělej dotaz : Kde sezenu kredity pro vylepseni lode ? Jedu 2. den a taky to druhej den hledam
Lod DanielaCZ ...
Dá se to jen koupit, když půjdeš dál, dá se k tomu proklikat. Většina z těch (neli všichni) co si něco kupovali šáhla po Golden packu. Na ten je potřeba 2000 kreditů, což tě vyjde +- 550CZK
Jinak moji milí východňáci, hlásím že jsem kormidlo nastavil na 10°.
Mám pocit že náš východ je ještě málo východní.
Ale vážně. Nevím jestli mám pravdu, ale zdá se mě, že opravdu je potřeba i za cenu menší rychlosti se táhnout trochu východně. Jednak síla větru v předpovědi a jednak i snaha dostat se trochu pod něj.
Říkám něco špatně?
Mám pocit že náš východ je ještě málo východní.

Říkám něco špatně?
- gtpraha
- návštěvník fóra
- Kontaktovat uživatele:
To: východní křídlo
Baharis to otočil, Prezident to otočil, i ten Aldebarán má +7, o Playbojovi a PetruM ani nemluvě. Tak du do toho taky. A ne na deset. Ale na 17. (Chtěl jsem 13, ale to jsem z pověrčivosti vynechal.)
Ale vážně. Určitě je potřeba nastoupat co nejvíc východně, dokut to jde. Myslím si, že se nám to o kus severněji určitě zúročí.
Baharis to otočil, Prezident to otočil, i ten Aldebarán má +7, o Playbojovi a PetruM ani nemluvě. Tak du do toho taky. A ne na deset. Ale na 17. (Chtěl jsem 13, ale to jsem z pověrčivosti vynechal.)
Ale vážně. Určitě je potřeba nastoupat co nejvíc východně, dokut to jde. Myslím si, že se nám to o kus severněji určitě zúročí.
- prezident
- návštěvník fóra
zmenil som rozhodnutie
ostavam na hrane, v tom tunely co stupam teraz sa mi to zda neskor o dost rychlejsie co sa tyka predpovede vetru, ale dolezite bude ako to bude vyzerat po zmene vetru, ak sa potvrdi predpoved 0 stupnov hore po hrane medzi sektormi.
kruci neviem teraz
zatial ostavam na 10 +/-

kruci neviem teraz

- prezident
- návštěvník fóra
to GTPRAHA

ja vam neviem panove, ja mam celkom obavy to tlacit na vychod aby to tam moc nezoslablo pri Filipinach

To vychodni kridlo.
Nektere lode jsou jeste vychodneji sonolento.
Jinou moznost nez tlacit lod na vychod nevidim. Dle stavajici predpovedi bych ve ctvrtek 11 chtel byt 116 30E.
Vitr 8kn gena 60 stupnu dava 10.5 kn coz je v pohode. Ty co budou maximalne stoupat (do 45 stupnu) na tom budou rychlosti lodi stejne a kurzem snad hur. Dle mych zaznamu, snad spravnych, genoa 42 stupnu ma maximum 10.7 pri 23kn uzlech vetru. Strucne pri maximalni stoupacce silici vitr pomaha jen nepatrne.
Uvidime s novou predpovedi.
Nektere lode jsou jeste vychodneji sonolento.
Jinou moznost nez tlacit lod na vychod nevidim. Dle stavajici predpovedi bych ve ctvrtek 11 chtel byt 116 30E.
Vitr 8kn gena 60 stupnu dava 10.5 kn coz je v pohode. Ty co budou maximalne stoupat (do 45 stupnu) na tom budou rychlosti lodi stejne a kurzem snad hur. Dle mych zaznamu, snad spravnych, genoa 42 stupnu ma maximum 10.7 pri 23kn uzlech vetru. Strucne pri maximalni stoupacce silici vitr pomaha jen nepatrne.
Uvidime s novou predpovedi.

- prezident
- návštěvník fóra
uz som sa rozhodol
mastim to rovno Nord, aj tak hore po 24 hodinach podla predpovedi zatial budem musiet krizovat, ziadna stupacka tam nie je
hodne zdaru
caues Juro
hodne zdaru
caues Juro