zážitky na www - NOVÝ MODUL ODKAZY

Internetové stránky (odkazy), které by mohly zajímat i ostatní

Moderátoři: vilma, Pepa, smike

Pepa
moderátor
Reputace: 24

Příspěvekod Pepa » stř úno 09, 2011 11:04 pm

Přidám pár informací a postřehů.
Předpokládajíc, souhlas tatínečka - zakladatele vlákna, upravím jeho název tak, aby vystihoval obsah vlákna.
Myslím, že jej budeme i nadále používat, není důvod zakládat nové.

Jak již zde bylo oznámeno, je spuštěn nový modul odkazy
Jeho užitečnost a potřeba jistě není třeba zdůvodňovat, koncentrovanost a dostupnost informací dnes hýbe světem.

Modul jsme zpustili v co nejkratším čase výstavby a je tedy velmi pravděpodobné, že se objeví nějaké nedostatky a chyby, upozorňujte zde na ně. Náprava by neměl být problém, protože koncepce je navržena tak, že umožní rozrůstání modulu dle budoucích potřeb.

Sebelepší modul odkazy ale není nic, když v něm nebudou data - vložené odkazy.
O to se sice tým může snažit, ale co mohou dokázat 2-3 lidé. Nebude to nic proti tomu, když nám s tím pomůžete jako uživatelé, alespoň někteří, co již mají ve svém počítači zajímavé odkazy uloženy. Ostatní pak mohou vzpmenout na naše odkazy při serfování, pokud narazí na něco zajímavého.
Vložit odkaz může zabrat 20-30 vteřin a to by mohlo být přijatelné.

Pokud se k vložení rozhodnete, nebo alespoň k prohlídce modulu, jděte cestou odkaz jež do tohoto vlákna vložil catamaran /tímto mu velmi děkuji za projevenou přízeň odkazům/ nebo klikněte v levém menu na
-videogalerie- nebo-ke stažení-. Obě cesty vás dovedou do sekce nových modulů, kde již uvidíte i modul
-odkazy.
Standardní cesta přes menu -OSTATNÍ- a dále -odkazy- vás nyní zavede již do nefungující části starého modulu.
Inovace cest do odkazů je nyní řešena Jerryxem a výsledek zde bude v krátké době oznámen.

Rozhodnete li se vložit odkaz, pečlivě si pročtětě stromeček - roztřídění odkazů.
V archivu, který je nejpřehlednější, vidíte
hlavní kategorie - jsou označeny číslicemi a
první podkategori - jsou značeny písmeny.
Je tam i třetí podkategorie, která se vám objeví až po kliknutí na 2 podkategorii. Jsou to převážně teritoria.
Odkaz zařaďte dle svého úsudku.
Určitě do budoucna stovky lidí ocení vaší charakteristiku odkazu - zkrátka co se v odkaz dozví - stačí jednou větou.
Odkaz www stránek dávejte vždy ve tvaru /Home/ /Domů/ neboli hlavní stránky.
Podstránka je oprávněná v případě, že řešíte dle kategorie odkazu nějaké specifikum, jež by se z hlavní stránky těžko hledalo.

Moje poslední ale nalehavá prosba. Neodradí li vás časová náročnost, koukněte nejdříve do zvolené kategorie, zda tam již vámi připravený odkaz není. Ušetříte nám ti dosti času při aktivaci odkazů a jejich průběžné kontrole.

Pepa
capo
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Příspěvekod capo » čtv úno 10, 2011 12:18 am

taková maličkost.
Modul asi ještě není plně zaintegrován do portálu jachting.info a je potřeba se znovu přihlásit. Jinak vám to bude hlásit "Bohužel, ale do požadované sekce nebo k požadované akci nemáš oprávnění !"
Nejdřív jsem tomu nerozuměl, co to po mně chce, ale pak jsem si všiml tlačítka přihlásit (nahoře pod banerem) Pak to již funguje.
A ještě bych poprosil, kdyby šlo kategorie v archivu zarovnat nahoru. Teď je to na střed a zdá se mi to nepřehledné.
jerryx
Site Admin
Reputace: 87

Příspěvekod jerryx » čtv úno 10, 2011 11:45 am

capo píše:taková maličkost.
Modul asi ještě není plně zaintegrován do portálu jachting.info a je potřeba se znovu přihlásit. Jinak vám to bude hlásit "Bohužel, ale do požadované sekce nebo k požadované akci nemáš oprávnění !"
Nejdřív jsem tomu nerozuměl, co to po mně chce, ale pak jsem si všiml tlačítka přihlásit (nahoře pod banerem) Pak to již funguje.

tohle by melo odpadnout az se to preklopi, tj. az to nebude pod web.jachting.info ... jen je to naopak stare se preklapi do noveho ;-)

capo píše:A ještě bych poprosil, kdyby šlo kategorie v archivu zarovnat nahoru. Teď je to na střed a zdá se mi to nepřehledné.

jj, vypada to lepe, je to tam ;-)
Pepa
moderátor

Příspěvekod Pepa » stř úno 23, 2011 4:07 pm

Jak jste si doufám všimli, v levé nabídce MENU máme již dva dny přímý vstup do nové sekce ODKAZY.
Je tedy možno přímo vstoupit již do nových sekcí VIDEOGALERIE, KE STAŽENÍ A ODKAZY.

Zatím nadále platí, že je nutno se v těchto nových modulech znovu přihlásit vašim jménem a heslem.
Psal jsem to již výše, ale dovolím znovu připomenout, že modul odkazy si zaslouží vaši pozornost, protože jedině vkládáním dat /odkazů/ se stane dobrým pomocníkem nás všech.

Žádám proto, všechny uživatele těchto stránek, aby pomohli tyto odkazy plnit.
Můžete využít databáze ve vlastním počítači, vzpomeňte na naše odkazy při najití zajímavých stránek při vašem serfování a hlavně, vkládejte ty odkazy, jež jako zajímavé vložíte do svých příspěvků. Snažím se to v poslední době dělat. Ale zavedení tohoto "pravidla" do praxe by nám usnadnilo dosti práce a vy budete mít jistotu, že hledaný odkaz vždy rychle naleznete.

Dobrá zpráva je, že tyty stránky od vás nechtějí nic zdarma. Je věcí známou, že využívání těchto databází /ke stažení atd/ bylo a je podmíněno nějakou minimální aktivitou na těchto stránkách. Ta se vyjadřuje v získaných bodech a pohybuje se od 20 do 50 bodů. Bod /1/můžete získat například za příspěvek. Za vložení odkazu vám budou přičteny body 2 a to se vyplatí. Případná budoucí argumentace, že Franta se bojí či neumí psát a nemůže využívat vše, co mu tyto stránky nabízí, neobstojí. Stačí vložit 10 nových odkazů.

S pozdravem - vkládejme odkazy
Pepa
catamaran
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 25
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod catamaran » stř úno 23, 2011 4:32 pm

Ahoj Pepo, tak to je dobrý, tak to já mám nasbíráno aspoň 100 bodů, tak to mám na 5 let pokoj :-)
Jinak, dle mého názoru by bylo dobré, aby se odkazník otvíral v novém okně a jestli by to šlo nějak udělat, abych se nemusel znovu a znovu přihlašovat.
Třeba tady jsem přihlášen trvale a v odkazníku se musím hlásit pořád dokola i za pomocí automatického uložení hesla...

Přeji spousty úspěchůůůů :clap:

A ještě něco: někdo tam u Vás nekontroluje zadané odkazy. Našel jsem tam zadaný odkaz včera. Ten stejný jsem tam už já vložil před 14dni. Asi ten kdo to vložil si to nezkontroloval a ten kdo to pustil taky neeee..... "Jachting 104"

Zdravím moderátory :D :D :D :D :D :D :D
Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Příspěvekod Anonym » stř úno 23, 2011 4:46 pm

A umíš na ten odkaz kliknout pravou myší a vybrat z nabídky "Otevřít odkaz v novém okně/v novém panelu" ? ;)
catamaran
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod catamaran » stř úno 23, 2011 4:52 pm

Ahaaaaa, no už to umím.....
Já se tady ještě naučím dělat s počítačem. To víš, stará garda...... ;)
Pepa
moderátor

Příspěvekod Pepa » stř úno 23, 2011 5:15 pm

Catamarane, zrovna u tebe, jako věrného zastánce odkazů, bych neočekával, že si řekneš - já už mám na 5 let vystaráno. :)

To přihlašování bohužel není v mé moci. To dělá jerryx, jestli ti zbyly švestičky z tvé zahrádky, tak na ty on móóc dobře slyší.

Catamarane, VELMI špatná správa pro tebe je, že s tím "Jachtig 104" jsi trefil mne a to přímo mezi oči.
To já jsem jej tam vložil, já jsem si jej sám sobě odsouhlasil /je to moje práce/ a já jsem zatím nekntroloval duplicitu v odkazech. Protože tam ještě není příliš mnoho odkazů, snažím se vkládat, ale kontrolu duplicity jsem zatím odsouval.
Závěr: 3x moje vina a tímto ti děkuji za decentní upozornění. Doufám, že to nikomu jinému už neřekneš. :o
Pepa
catamaran
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod catamaran » stř úno 23, 2011 6:12 pm

to Pepa: jako hrob!!!!!!!!!!!!

:type: :type: :type: :type: :type: :type: :type: :type:
Libor
bez hodnocení
Reputace: 191
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » čtv úno 24, 2011 7:42 am

Špatná zpráva pro oba... :x
Jste oba stejní.
Prosil bych všechny, před vložením odkazu alespoň mrknout na přehled odkazů zda už tam Vámi vkládaný náhodou není.... ;)
Výše jmenovaný tam je, dával jsem už: Přidáno dne: 13.1.2007
A každý jste si po jednom přisadil. Tedy už je tam 3x...Nic ve zlém, ale budeš mít Pepo práci.... ;)
Renda
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 5

SW na duplicity

Příspěvekod Renda » čtv úno 24, 2011 8:26 am

Obávám se, že duplicity může kloudně ohlídat jedině SW (ne, ... já vím, jerrixi :oops: ) a to ještě může být odkaz jednou s www a jinde bez. Např. www.hebe3.cz nebo hebe3.cz atp.
karaya2
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 2
Kontaktovat uživatele:

re:

Příspěvekod karaya2 » pon bře 07, 2011 1:24 pm

Taky jsem se pokusil o vytvoření webovek .
http://www.jachting-letani.cz/
Naposledy upravil(a) karaya2 dne čtv led 12, 2012 8:52 am, celkem upraveno 1 x.
Libor
bez hodnocení
Reputace: 191
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » čtv led 12, 2012 8:31 am

Musím vyslovit catamaranovi pochvalu před nastoupenou jednotkou za odvedenou práci při vkládání odkazů.

I díky díky jemu má tento modul již podobu jakou má (jeden z nejobsáhlejších rozcestníků v českém internetovém prostoru).

Jen tak dál přátelé :good:

http://web.jachting.info/weblinks/archive

Zpět na