Chat jachting.info

Internetové stránky (odkazy), které by mohly zajímat i ostatní

Moderátoři: vilma, Pepa, smike

martinptacek
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 21

Chat jachting.info

Příspěvekod martinptacek » ned pro 07, 2014 6:57 pm

Původně jsem přemýšlel, že udělám chat pro jachting.info pokud bude dost zájemců. No udělal jsem ho stejně, takže pokud nepřijde nikdo 40 dnů, tak se to samo smaže. A pokud se tam občas potkáme, tak to bude jenom dobré. Já tam teď nějakou dobu budu držet stráž. Kdo na to nemá čas, nebo ho to nebaví, chodit nemusí.

Chat jachting.info

jinak stačí vyplnit jakoukoliv přezdívku a je to. Pokud by se našel nějakej oficialní způsob chatování, budu jenom rád. Ale myslím, že tak silná komunita, by chat mít měla.

rychlý návod:

1.po kliknutí na odkaz stačí vyplnit do kolonky Nickname: vaši smyšlenou identitu(nebo nick na jachting.info)
poté se do spodního řádku napíše text a odešle klávesou enter. (ten spodní řádek je celý bílý)

2.pokud píšete jen někomu tak stačí když napíšete jeho první písmeno, pak stisknete klávesu tab na klávesnici a jeho nick se dopní. Pak už jen napište : a text zprávy

3.přes příkaz /msg adresát můžete poslat soukromou zprávu, třeba /msg radim ahoj radime
Naposledy upravil(a) martinptacek dne ned pro 07, 2014 7:46 pm, celkem upraveno 3 x.
geronimo
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 201
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod geronimo » ned pro 07, 2014 7:17 pm

Myslím, že je to dobrý nápad, jen by měl být chat umístěn na titulní straně třeba pod inzercí, ale to je spíše otázka na Libora.... :D
cechura
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Příspěvekod cechura » ned pro 07, 2014 7:35 pm

Pro zapojení se do diskuse na chatu budu potřebovat nápovědu. Díky :(

Zpět na