3. finálové kolo hlasování o vlajce-již skončilo
Moderátoři: MARIS, vilma, windward, Pepa, david, smike
- Jirka_TEC_Tce
- aktívní jachtař
- Reputace: 28
- Kontaktovat uživatele:
- Jirka_TEC_Tce
- aktívní jachtař
- Reputace: 28
- Kontaktovat uživatele:
Ano Allfe, je to tak, jak říkáš. Uvědomil jsem si to až později. Ráno mi přišel email, že můžu ještě hlasovat, tak jsem poslechl. Byl jsem v domění, že se maily zasílají automaticky všem, kdo ještě nehlasovali. Proto to malé nedorozuměné. Kdyby v životě byly všechny nedorozumění jen takovýho rázu.
Zdravím a těším se na vodu. Jirka
Jasně. V POHODĚ
a

Zdravím a těším se na vodu. Jirka
Jasně. V POHODĚ

ahoj , tak jestli jsem to pochopil správně, tak dnešním dnem hlasování skončilo a máme konečně vítěze. chci se zeptat zda-li a kde je možné stáhnout si podklad pro tisk, případně jak je to s rozměry vlajky, nebo jestli se třeba někdo ujme výroby atd...
sezóna už přímo buší na dveře.............
sekysh
sezóna už přímo buší na dveře.............
sekysh
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 192
- Kontaktovat uživatele:
no včera skončilo hlasování. Máme vítěze.
Dál nam tom budu muset pracovat asi sám. Vím, že sezóna buší, budu se snažit. Ale rád přijmu pomoc, pokud se toho chceš ujmout, směle do toho.
Představa o vlajce byla cca 40 x 30 cm, ještě se uvidí po výběrovém řízení, výrobců je více.
Podklady pro tisk musíme doladit s allfem, pokud se nepletu je autorem vítězného návrhu.
Dál nam tom budu muset pracovat asi sám. Vím, že sezóna buší, budu se snažit. Ale rád přijmu pomoc, pokud se toho chceš ujmout, směle do toho.
Představa o vlajce byla cca 40 x 30 cm, ještě se uvidí po výběrovém řízení, výrobců je více.
Podklady pro tisk musíme doladit s allfem, pokud se nepletu je autorem vítězného návrhu.