Myslím, že už jsem to tu psal. Jsem (ex pracovně, stále soukromě) Linuxový admin, ex PHP programátor. Strašně rád pomohu, bez nároku na odměnu. Web typu JI prostě nemůže na železe mladším 20 let běžet pomalu.
Rychlost/pomalost fóra, reakčná doba
Moderátoři: MARIS, Pepa, david, smike, windward, vilma
Re: Rychlost/pomalost fóra, reakčná doba
Jak jsem psal ve vedlejším vlákně:
Proboha, existuje tu ještě někdo jako správce tohoto fóra? Nebo to fórum ke škodě všech jachtařů opravdu necháte zaniknout? Ta situace je opravdu katastrofální a ostudná. Teď jsem se dostal až na 4. pokus, předchozí byly zrušeny pro "příliš dlouhou dobu přístupu".
- lynx
- zkušený harcovník
- Reputace: 406
- Kontaktovat uživatele:
„Hezké“ je, když člověk napíše nějaký delší příspěvek a při odeslání fórum spadne. To pak jednoho přejde chuť přispívat.
Je lepší napsat příspěvek do texťáku a odtud jej vložit do editoru fóra. Když to spadne, člověk má text „zálohovaný“.
Je fakt, že vedle převálcování fór sociálními sítěmi a vedle našich hádek zde jsou technické problémy s fórem dalším hřebíkem do jeho rakve.
Je lepší napsat příspěvek do texťáku a odtud jej vložit do editoru fóra. Když to spadne, člověk má text „zálohovaný“.
Je fakt, že vedle převálcování fór sociálními sítěmi a vedle našich hádek zde jsou technické problémy s fórem dalším hřebíkem do jeho rakve.

- karel-h
- návštěvník fóra
- Reputace: 2
Njn, poslední ať zhasne 

Nechce na tuto přehlídku technické impotence zareagovat někdo z moderátorů? Snad si tuto zprávu někdo přečte dříve, než mu spojení spadne.
- MilanR
- návštěvník fóra
- Reputace: 3
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
moc sem nepíšu, ale na jachting.info jsem vyrostl. Jsem tu téměř od založení, jako zelenáč jsem stavěl plachetničku a hrozně mi pomáhalo sledovat stavbu obou Hartley16 (Dennis a Míra), sehnal jsem tu i ofocené plány na Korzára, bez tohoto fóra bych to těžko dotáhl do konce. Tohle fórum je informační poklad.
První rána byla, když se kdysi změnilo úložiště obrázků, takže fotky staveb třeba okolo roku 2012 jsou nenávratně pryč.
Druhá věc je ta pomalost, to se tu řeší léta, ale poslední dobou se to zhoršuje. Přitom řešení zdarma se doslova nabízí samo (Mrkva).
Začal jsem stavět říční člun/hausbot. Rád se podělím o fotky a zkušenosti ze stavby. Nemám sociální sítě (protože nechci, jinak jsem z IT oboru) , nejsem exhibicionista, ale dal bych to sem, protože cítím vůči fóru určitý dluh.
Ale v tomhle stavu se to nedá, na to trpělivost nemám.
Tak jako ostatní, nakonec všichni zahlasují nohama a nebudou sem chodit, fórum zanikne.
Jeryxxi, probuď se!!!
Tak to někomu předej, jestli na to nemáš (čas, chuť, cokoliv).
moc sem nepíšu, ale na jachting.info jsem vyrostl. Jsem tu téměř od založení, jako zelenáč jsem stavěl plachetničku a hrozně mi pomáhalo sledovat stavbu obou Hartley16 (Dennis a Míra), sehnal jsem tu i ofocené plány na Korzára, bez tohoto fóra bych to těžko dotáhl do konce. Tohle fórum je informační poklad.
První rána byla, když se kdysi změnilo úložiště obrázků, takže fotky staveb třeba okolo roku 2012 jsou nenávratně pryč.
Druhá věc je ta pomalost, to se tu řeší léta, ale poslední dobou se to zhoršuje. Přitom řešení zdarma se doslova nabízí samo (Mrkva).
Začal jsem stavět říční člun/hausbot. Rád se podělím o fotky a zkušenosti ze stavby. Nemám sociální sítě (protože nechci, jinak jsem z IT oboru) , nejsem exhibicionista, ale dal bych to sem, protože cítím vůči fóru určitý dluh.
Ale v tomhle stavu se to nedá, na to trpělivost nemám.
Tak jako ostatní, nakonec všichni zahlasují nohama a nebudou sem chodit, fórum zanikne.
Jeryxxi, probuď se!!!
Tak to někomu předej, jestli na to nemáš (čas, chuť, cokoliv).