E-shop portálu jachting.info
Moderátoři: MARIS, vilma, windward, Pepa, david, smike
- miras
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
V místním shopu jsem nakupoval, platil převodem, vyskytla se malá nesrovnalost ale stačil jeden telefon s Liborem a vše proběhlo k mé nejvyšší spokojenosti. Péče o mou maličkost mi připadla až nadstandartní. Takže rozšiřování možností plateb je další výborné vylepšení. Já budu při dalších nákupech s klidem dál platit převodem.
- TashonkaWitko
- aktívní jachtař
- Reputace: 8
MalyBob píše:.. po velmi špatné zkušenosti s internetovým shopem nejsem ochoten činit další podobné a kupuju pouze tam, kde je to za částky, dad kterýma umím mávnout rukou nebo kde to mám ověřené, tudíž mne platba předem převodním příkazem netankuje a preferuji ji. Toť vše.
Neni to reakce jen na Tebe - spis obecne. Myslim si, ze by byla velka skoda odmitnout internet obchody jako celek. Pokud jde o velke zavedene firmy/obchody, myslim ze jim lze sve udaje sverit bez obav (navic dnes uz vlastni "zkasirovani" karty neprovadi prodejce, jako driv, ale svuj pozadavek predava specialni firme, ktera provede platbu. Prodejce pak pouze dostava echo ze platba byla provedena. Udaje o vasi karte tedy nema prodejce, ale v podstate neco jako banka. Te se bat nemusite. Jinak tyto velke firmy si obecne nedovoli Vas nikterak podvest - tech par vasich tisicovek jim za mozne problemy nestoji.
Jina vec je s malymi prodejci typu "Karel a syn". Zde bych byl obezretnejsi a bud hledal vetsi firmu nebo alespon reference. Pro tyto ucely je skvely system placeni PayPal - nejenze je to jakysi "firewall" (a velmi serizoni) mezi Vami a neznamym prodejcem - zkasne vas PayPal a prodejce o vasi karte nema ani zdani, ale Paypal muze byt uzitecny i v pripade ze nejste se svym nakupem spokojeni - funguje i jako jakysi dozor i na reklamace - muzete si u nej na obchodnika stezovat a obchod reklamovat. zatimco prodejce muze jednoho zakaznika "vyfakovat", s Paypalem si to uz nedovoli - je to pro nej zivotne dulezity partner - bez nej by neprodal ani sirky.
Podotykam, ze na netu nakupuju uz asi 8 let a opravdu vsechno mozny - od elektroniky az po veci pro moderni indiany

P.S. Jen takovy dodatek - nikdy neposilejte udaje o sve karte emailem. Zatimco procesy vlastniho placeni na spec. webu jsou zabezpecene, email neni - precte si ho kazdej na kazdym serveru co je po ceste. To samy plati ve vyjimecnych pripadech, kdy stranka s udaji o karte neni "Secure" - to snad uz dnes ani neni (byvalo), ale v takovem pripade - okamzite odchod !
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Tisková zpráva:
dnešním dnem byl v E-shopu www.lodnikram.cz spuštěn nejobsáhlejší platební kanál v českém a slovenském internetovém prostředí GoPay.
Pro všechny objednávky uskutečněné v tomto týdnu (a placené pomocí GoPay) bude poskytnuta sleva ve výši 3%.
dnešním dnem byl v E-shopu www.lodnikram.cz spuštěn nejobsáhlejší platební kanál v českém a slovenském internetovém prostředí GoPay.
Pro všechny objednávky uskutečněné v tomto týdnu (a placené pomocí GoPay) bude poskytnuta sleva ve výši 3%.
- ZdTrader
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
Zrovna jsem nakupoval v eshopu a našel jsem tam jeden neduh. Třeba je to mým prohlížečem, nevím.
Měl jsem v košíku asi 2 věci, pak mne sem přišel klient, byl tu půl hodiny, odešel a já pokračoval v nákupu ale košík najednou prázdnej... Pokud to není chyba u mne tak by nebylo na škodu s tím něco udělat
. Jinak super shop a plno věcí, díky Libore 
Měl jsem v košíku asi 2 věci, pak mne sem přišel klient, byl tu půl hodiny, odešel a já pokračoval v nákupu ale košík najednou prázdnej... Pokud to není chyba u mne tak by nebylo na škodu s tím něco udělat

- Libor
- bez hodnocení
- Kontaktovat uživatele:
Chyba musela být u tebe.
Testoval jsem jako klient několikrát a zboží v koši zůstává pořád. I když se vrátíš za několik dní a děláš novou objednávku, tak ti systém zkombinuje (doplní položky do košíku) minulou i současnou objednávku. Požadované můžeš před dokončením a odesláním objednávky upravit, změnit počty, nebo smazat.
Testoval jsem jako klient několikrát a zboží v koši zůstává pořád. I když se vrátíš za několik dní a děláš novou objednávku, tak ti systém zkombinuje (doplní položky do košíku) minulou i současnou objednávku. Požadované můžeš před dokončením a odesláním objednávky upravit, změnit počty, nebo smazat.
- Libor
- bez hodnocení
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k občasným potížím s přepravou a doručením zakázek Českou poštou jsme se rozhodli od dnešního dne (25.8.2014) nabídnout zákazníkům možnost zvolit přepravu svých objednávek jako balík PPL.
Věříme že se tato rozšířená nabídka setká s kladnou odezvou a zákazníci uvítají kromě spolehlivé dopravy také možnost upravení data a času doručení.
A zejména možnost zaplatit v případě dobírky také kartou rovnou u řidiče.

Věříme že se tato rozšířená nabídka setká s kladnou odezvou a zákazníci uvítají kromě spolehlivé dopravy také možnost upravení data a času doručení.
A zejména možnost zaplatit v případě dobírky také kartou rovnou u řidiče.

- Wolfiss
- návštěvník fóra
- Reputace: 3
- Kontaktovat uživatele:
Re: E-shop portálu jachting.info
Zdravim.Mám dotaz ohledně čepu 4x20mm(tvar jako na obrázku).Jestli jsem jen špatně hledal a nenašel.Nebo jestli ho v nabídce opravdu nemáte.Díky
- Přílohy
-
- cep-5x14.jpg (8.01 KiB) Zobrazeno 20729 x
- Wolfiss
- návštěvník fóra
- Reputace: 3
- Kontaktovat uživatele:
Aha,tak to jsem špatně koukal
Díky za postrčení správným směrem. Ještě bych měl otázku k čističi plachet Yachticon.Jakým způsobem se s tím plachty čistí.Díky moc

- Libor
- bez hodnocení
- Kontaktovat uživatele:
Velice jednoduše:
naliješ 50ml přípravku do 3,5 litru vody, rozmícháš.
Houbou naneseš na plachtu, nebo postižené místo, necháš působit nějakou dobu, nesmí to zaschnout.
Pak kartáčem očistíš špínu. nakonec opláchneš čistou vodou.
Nejlepší výsledek se dosáhne pokud se podaří čištěné místo celé namočit, ponořit....

naliješ 50ml přípravku do 3,5 litru vody, rozmícháš.
Houbou naneseš na plachtu, nebo postižené místo, necháš působit nějakou dobu, nesmí to zaschnout.
Pak kartáčem očistíš špínu. nakonec opláchneš čistou vodou.
Nejlepší výsledek se dosáhne pokud se podaří čištěné místo celé namočit, ponořit....

- Libor
- bez hodnocení
- Kontaktovat uživatele:
Nový zajímavý produkt v E- shopu , eliminátor koroze:
TIKAL Tef-Gel - eliminátor koroze 10g

http://shop.jachting.info/index.php?mai ... ts_id=2690
TIKAL Tef-Gel - eliminátor koroze 10g

http://shop.jachting.info/index.php?mai ... ts_id=2690