Víte, že můžete mít na tomto webu svou vlastní galerii a do ní nahrávat své fota, plánky, mapky atd.?
Nedávno mě v jiné diskuzi překvapil jeden uživatel poznámkou, že o této možnosti vůbec neví....no stane se.
Právě pro takové je tu i jednoducjý návod jak se o tom vůbec dozvědět a že je také možné požádat o zvětšení přiděleného prostoru po vyčerpání (není právní nárok).
O pár příspěvků výše píšu, že vlevo máme základní navigaci do nejdůležitějších částí webu (pro velký rozsah neobsahuje vše).
Tedy začneme "NÁVODY&KONTAKT", pak -> "Časté dotazy", potom vybereme heslo -> "Vložení fota do galerie"
Přímo link pro ty co nechtějí číst celé:
http://jachting.info/modules.php?name=F ... s&id_cat=7
A nalezneme, doufám, vyčerpávající návod:
Otázky
· Jak mám přesně postupovat při vytvoření svého alba
· Mohu vkládat fotografie do galerie?
· Nejde vložit fotografie do alba!
Odpovědi
· Jak mám přesně postupovat při vytvoření svého alba
Po vstupu do fotogalerie:
1) zvolit "vytvořit/organizovat moje galerie" a napsat název nové galerie
2) nahoře v menu zvolit "nahrání obrázku"
3) nalistovat svou galerii kam se budou vkládat obrázky
4) nalistovat požadovaný obrázek v počítači - pomocí tlačítka "procházet"
5) doplnit nadpis (název) obrázku
6) doplnit popis obrázku
7) pak kliknout na "Uploadnout obrázek" = poslat na web !
[ Zpět nahoru ]
· Mohu vkládat fotografie do galerie?
Ano je to umožněno registrovaným uživatelům. Ve fotogalerii zvolte vložit obrázek, potom jej nalistujte ve svém počítači, vyberte galerii nebo založte novou a dejte nahrát. V současnosti má každý uživatel prostor zvýšený na 3MB. Prosím o maximální úsporu místa. Nenahrávejte příliš velké obrázky, nebo takové které nemají souvislost se stránkami. Jako další možnost je poslat fota emailem s žádostí o vložení.
[ Zpět nahoru ]
· Nejde vložit fotografie do alba!
Občas se stává, že v názvu souboru jsou znaky, které způsobují problém. V žádném případě nepoužívejte diakritiku a jiné znaky než písmena a číslice. Ověřený název je "image", ale pozor "Image" už způsobuje problém.
[ Zpět nahoru ]
Cestu do galerie doufám každý najde..., nebo uděláme opět nápovědník kudy...cestička