Pro Jerryxe - iframeJachting.php

Vše kolem webu a diskuzního fóra. Připomínky a kritika (i pochvala). Návrhy na vylepšení,struktura témat, návrhy nových apod. Případné návrhy pro komunitu jachting.info . Problémy s přihlášením a jiné potíže.

Moderátoři: MARIS, Pepa, david, smike, windward, vilma

Uživatelský avatar
ficcus
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Příspěvky: 1532
Registrován: stř pro 28, 2005 7:02 pm
Reputace: 16
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Pro Jerryxe - iframeJachting.php

Příspěvekod ficcus » ned úno 20, 2011 7:42 pm

Ahoj, od 17.2. se mi při každém kliknutí v JI stahuje soubor iframeJachting.php (5 kB ). Prohlížeč Google Chrome - žádná změna v nastavení z mé strany. Je to OK? Dík
Uživatelský avatar
designer
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Příspěvky: 1581
Registrován: sob říj 27, 2007 2:00 am
Reputace: 0
Bydliště: praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod designer » ned úno 20, 2011 7:53 pm

měl jsem to samé, bylo to dost k zbláznění. pomohlo odinstalování chrome
Uživatelský avatar
MartinB
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Příspěvky: 1073
Registrován: čtv led 19, 2006 8:02 pm
Reputace: 71
Bydliště: Praha

Příspěvekod MartinB » ned úno 20, 2011 8:13 pm

Mě to dělalo i ve Firefoxu tak 2 měsíce zpátky. Nastavil jsem, aby se to ukádalo samo bez dotazu do určené složky a dál jsem to neřešil. Tedy, sem tam jsme to smazal, bylo toho dost, co kliknutí, to jeden php.
Pak to zase přestalo samo od sebe. Taky jsem před tím ani potom nic nedělal, nepřenastavoval, neinstaloval, ale on si ten počítač občas dělá sám co chce, že jo?
Uživatelský avatar
jerryx
Site Admin
Příspěvky: 2451
Registrován: pát čer 16, 2006 12:00 am
Reputace: 87

Příspěvekod jerryx » ned úno 20, 2011 8:29 pm

neni potreba preinstalovat ... staci promazat cache ;-) (delaji to vsechny prohlizece, kdyz dojde ke zmene nebo spise, kdyz se nekdy predtim neco spatne stahlo :hmm:)
Uživatelský avatar
ficcus
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Příspěvky: 1532
Registrován: stř pro 28, 2005 7:02 pm
Reputace: 16
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ficcus » pon úno 21, 2011 9:11 am

Promazáno = OK. Dík.
mikiviki
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Příspěvky: 164
Registrován: ned srp 19, 2007 2:00 am
Reputace: 0
Bydliště: Šumperk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mikiviki » pon úno 21, 2011 11:05 am

a kde se ten cache v firefoxu maze ? :-)
Uživatelský avatar
jerryx
Site Admin
Příspěvky: 2451
Registrován: pát čer 16, 2006 12:00 am
Reputace: 87

Příspěvekod jerryx » pon úno 21, 2011 11:24 am

mam jen anglicky:
Tools -> Options -> v dialogu karta Advanced -> Network -> Clear Now
v ceskem to bude asi:
nastroje -> nastaveni -> rozsirene -> sit -> smazat nyni
mikiviki
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Příspěvky: 164
Registrován: ned srp 19, 2007 2:00 am
Reputace: 0
Bydliště: Šumperk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mikiviki » pon úno 21, 2011 11:43 am

hotovo. díky ;)

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti