Uživatelé - seznam uživatelů
Moderátoři: MARIS, vilma, windward, Pepa, david, smike
Uživatelé - seznam uživatelů
Jak jsem hledal určitého uživatele, tak si nešlo nevšimnout, že SW tohoto fóra asi není zcela v pořádku zabezpečen, jelikož jen pod písmenem S je zde registrováno skoro 5 tisíc uživatelů. Už i vzhledem k datům registrace (ty stále přibývají) a generovaným jménům si myslím, že to sem tlačí nějaký bot. Může se na to správce podívat a zjednat případně nápravu. Takhle se nedá pořádně hledat. Díky.
-
Beda
- radioamatér

- Reputace: 12
- Kontaktovat uživatele:
Re: Uživatelé - seznam uživatelů
ok1fwg píše:Jak jsem hledal určitého uživatele, tak si nešlo nevšimnout, že SW tohoto fóra asi není zcela v pořádku zabezpečen, jelikož jen pod písmenem S je zde registrováno skoro 5 tisíc uživatelů. Už i vzhledem k datům registrace (ty stále přibývají) a generovaným jménům si myslím, že to sem tlačí nějaký bot. Může se na to správce podívat a zjednat případně nápravu. Takhle se nedá pořádně hledat. Díky.
Ahoj Vildo. Dival jsem se na O a pred Tebou a za Tebou je desitky registraci nejakym robotem. Rucne to vycistit by asi bylo na dlouho.
V Hodonine bude setkani, podivej se na
modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=154634#154634
Libor co to tam dal je OK4AMI a je toho WEBu sef. Treba bys mu poradil jak na to.