2.jarní sraz JI na Vltavě 4-8.Května2012 Kralupy
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
BA - PHA
Dedko, ještě bys mohl dojet přez Rakousko (Wien) a nahoru po E49 na sever směr přehrada Orlík. Tam dát na vodu a po Vltavě hurá do Prahy.
S vlekem stejně 130km/h nepojedeš a rakouský silnice jsou bez chyby...
Po přehradách seš v praze celkem dost rychle.
P.S.: No vidiš... David byl rychlejší
Jenom některý komory, třeba zrovna ta pod Týnem N/vlt a na Kamýku nemaj provoz každej den v tejdnu.
Proto bych sjel autem níž po proudu. JK
Po přehradách seš v praze celkem dost rychle.

P.S.: No vidiš... David byl rychlejší

Proto bych sjel autem níž po proudu. JK
Naposledy upravil(a) JK dne pon lis 14, 2011 7:37 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- moderátor
- Reputace: 234
Re: BA - PHA
JK píše:Dedko, ještě bys mohl dojet přez Rakousko (Wien) a nahoru po E49 na sever směr přehrada Orlík. Tam dát na vodu a po Vltavě hurá do Prahy.
Po přehradách seš praze celkem dost rychle.
dyť píšu do Tejna, nějakejch 270km z Blavy přes Au, a pak 200 po vodě,lodní výtah, převoz traktorem a 9 komor
- Viky_CZ
- zkušený harcovník
- Reputace: 43
- Kontaktovat uživatele:
packa píše:Dedko obavam se ze se nasemu vyhlasenemu polygonu nevyhnes
Ale prdlajz, do Tynce se da z Brna dojet pres Svitavy, Vysoky Myto a Chrudim. Je to peknej vejlet hezkou krajinou. Trva to ale dyl.
Edit: Vlastne z Tynce jste jeli i letos, ze jo? Tak to neni takova vyhra. Tak jedine to radikalne zmenit a jet z Chvaletic!

- libor.janko
- aktívní jachtař
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
- libor.janko
- aktívní jachtař
- Kontaktovat uživatele:
- Viky_CZ
- zkušený harcovník
- Reputace: 43
- Kontaktovat uživatele:
maxik1958 píše:Ještě bys to mohl vzít zadem,na Hradec Králové
To je docela zajizdka a jestli za Vysokym Mytem odboci na Chrudim a nebo bude pokracovat na HK je spis kosmeticka zmena.
Jinak z Chrudimi se da jet bud na Prelouc pres Pardubice nebo na Hermanuv Mestec. Podle denni doby a Pardubicke zacpy u Parama je lepsi jedno nebo druhy.
- fishmaster
- aktívní jachtař
- fishmaster
- aktívní jachtař
- fishmaster
- aktívní jachtař
- hrad66
- návštěvník fóra
- Reputace: 8
Denis píše:Ak by ten oheň šiel a niekto priniesol kotol a nakúpil hovedzie, tak ja s Dedkom navaríme guláš. Hlavne aby sa dalo posedieť pri pive, pokecať.
Tak mně napadlo, když nás navštíví dva zkušení plavci Dunajští a když máme admirála rybáře

- samoliter
- účet uživatele zrušen
Halászlé - mňam.
Halászlé jsem měl jen jednou při návštěve Balatonu. V Stoličném Bělehradě, takto Székesfehérvári. Mňamka, jen na to vzpomenu a už slintám jako bernardýn.
Jsem pro
, mohli by jsme nějaké ryby koupit, ulovit, jestli někdo to umí uvařit. samoliter.
Jsem pro

- hrad66
- návštěvník fóra
- Reputace: 8
to admirál fishmaster
Mám malou technickou poznámku, kamarád hledal na fóru info o jarním srazu a nenašel. Když jsem mu chtěl ukázat jak je "neschopný" narazil jsem i já!
Nemělo by tohle téma být v kategorii AKCE a ne v Jachetním revíru??? Jedná se přece o akci ne?
Děkuji předem adminům a admirálům za přesunutí nebo objasnění.

To:hrad66
S tím umístěním máš pravdu, Vzniklo to tak, že libor janko v jiné sekci vznesl dotaz, zda se letos bude konat obdobná akce. Později jsem z jeho vlákna udělal současnou kompilaci a přjmenoval, ale chybného umístění jsem si nevšiml.
Omlouvám se a už jsem to opravil. Tedy nyní je již toto vlákno v "AKCE"
PS - ten tres by mohl být klidně trochu větší.
Pepa
S tím umístěním máš pravdu, Vzniklo to tak, že libor janko v jiné sekci vznesl dotaz, zda se letos bude konat obdobná akce. Později jsem z jeho vlákna udělal současnou kompilaci a přjmenoval, ale chybného umístění jsem si nevšiml.
Omlouvám se a už jsem to opravil. Tedy nyní je již toto vlákno v "AKCE"
PS - ten tres by mohl být klidně trochu větší.

Pepa
- fishmaster
- aktívní jachtař
Ahoj.
Stejně jak loni potřebuji admirály jednotlivých flotil.Nehlašte se všichni.
Dále potřebuji hlášení všech připluvších kapitánů abych zajistil občerstvení atd.Asi bude nejlepší zase přihlášky do SZ s termínem připlutí(příjezdu),nebo přímo sem do topicu.Kdo bude chtít zajistit hotel kousek od místa srazu,tak to napište do SZ.Vhodný hotel je kousek,vlastní ho známý,a v případě většího množství ubytovaných domluvím slevu.Kdo bude chtít spát ve stanu pro toho je místa dost.Termíny příjezdů jsou docela důležité kvůli plánu akce.Tentokrát si tu spanilou plavbu utéct nenechám.Pro naše kamarády ze slovenska budu mít zajištěn projektor aby nám mohli dobrovolně pod pohrůžkou násilí povyprávět o plavbě po Dunaji.
Asi už sami vědí o kom je řeč.
Veškeré námitky směřujte na organizátora akce,takže někam jinam.
Prosím moderátory o upravení hlasování na Připluju,Ne ,Možná.To bude mít nějakou vypovídající hodnotu.Díky.
PS:Všechny přihlášené zde zveřejním bez souhlasu.To aby všichni věděli na koho se mají těšit.Samosřejmě budou zváni i lidi z Plavidel a vlastně kdokoliv na lodi,nebo koho lodě baví.
Stejně jak loni potřebuji admirály jednotlivých flotil.Nehlašte se všichni.

Dále potřebuji hlášení všech připluvších kapitánů abych zajistil občerstvení atd.Asi bude nejlepší zase přihlášky do SZ s termínem připlutí(příjezdu),nebo přímo sem do topicu.Kdo bude chtít zajistit hotel kousek od místa srazu,tak to napište do SZ.Vhodný hotel je kousek,vlastní ho známý,a v případě většího množství ubytovaných domluvím slevu.Kdo bude chtít spát ve stanu pro toho je místa dost.Termíny příjezdů jsou docela důležité kvůli plánu akce.Tentokrát si tu spanilou plavbu utéct nenechám.Pro naše kamarády ze slovenska budu mít zajištěn projektor aby nám mohli dobrovolně pod pohrůžkou násilí povyprávět o plavbě po Dunaji.

Prosím moderátory o upravení hlasování na Připluju,Ne ,Možná.To bude mít nějakou vypovídající hodnotu.Díky.
PS:Všechny přihlášené zde zveřejním bez souhlasu.To aby všichni věděli na koho se mají těšit.Samosřejmě budou zváni i lidi z Plavidel a vlastně kdokoliv na lodi,nebo koho lodě baví.
- fishmaster
- aktívní jachtař