Námořnické škopek ve Štatlu (pravidelné setkání v Brně)
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
pívo
Ahoj kucí, přeložte to o týden.
- Jakub_Vaurien
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
Ahoj,
dobře aby nevznikaly nějaké nesrovnalosti Stůl nebude rezervovaný a setkání se přesouvá na čtvrtek 15.3.2012 opět Pivnice u Čápa Brno na Obilním trhu.
Toto vám samozřejmě nebrání zítra někam zajít. Příští týden se na vás všechny budu moc těšit... Věřím, že Tashonka to dopije příští měsíc
dobře aby nevznikaly nějaké nesrovnalosti Stůl nebude rezervovaný a setkání se přesouvá na čtvrtek 15.3.2012 opět Pivnice u Čápa Brno na Obilním trhu.
Toto vám samozřejmě nebrání zítra někam zajít. Příští týden se na vás všechny budu moc těšit... Věřím, že Tashonka to dopije příští měsíc

- Jakub_Vaurien
- návštěvník fóra
dana: Tak to se omlouvám za neinformovanost. Kdyžtak mi příště prosím pro tyto případy pošlete na sebe telefonní číslo a já vám pošlu SMS kdyby došlo zase na nějaký přesun na poslední chvíli.
Tímto bych rád připomenul, že další setkání by tedy mělo být tento čtvrtek 15.3.2012. Místo stejné Pivnice u Čápa na Obilním trhu.
Hlašte se mi prosím kdo přijde ať to můžu zítra rezervovat.
Díky. Jakub
Tímto bych rád připomenul, že další setkání by tedy mělo být tento čtvrtek 15.3.2012. Místo stejné Pivnice u Čápa na Obilním trhu.
Hlašte se mi prosím kdo přijde ať to můžu zítra rezervovat.
Díky. Jakub
- Jakub_Vaurien
- návštěvník fóra
- Jakub_Vaurien
- návštěvník fóra
- Jakub_Vaurien
- návštěvník fóra
- Jakub_Vaurien
- návštěvník fóra
Ahoj,
podle poslední debaty na setkání vyšlo najevo, že perioda 4 týdny nebo 5 týdnů je těžko hlídatelná. Proto padl návrh udělat setkání každý první čtvrtek v měsíci. Po prolistování kalendáře jsem se dopočítal na čtvrtek 5.4.2012 opět Pivnice u Čápa Brno na Obilním trhu začátek v 18:00.
S kým mám počítat ať zamluvím stůl pro dostatek lidí ať si zase nemusíme půjčovat židličky od vedle jak naposledy
Navíc když nás bude dostatek tak bychom ten oddělený prostor mohli mít jen pro sebe bez rušivých živlů u vedlejšího stolu.
Tak se mi hlašte. Jinak hezký den všem.
Jakub
podle poslední debaty na setkání vyšlo najevo, že perioda 4 týdny nebo 5 týdnů je těžko hlídatelná. Proto padl návrh udělat setkání každý první čtvrtek v měsíci. Po prolistování kalendáře jsem se dopočítal na čtvrtek 5.4.2012 opět Pivnice u Čápa Brno na Obilním trhu začátek v 18:00.
S kým mám počítat ať zamluvím stůl pro dostatek lidí ať si zase nemusíme půjčovat židličky od vedle jak naposledy

Tak se mi hlašte. Jinak hezký den všem.
Jakub
Naposledy upravil(a) Jakub_Vaurien dne čtv bře 22, 2012 11:49 am, celkem upraveno 1 x.
- Jakub_Vaurien
- návštěvník fóra
- catamaran
- aktívní jachtař
- Reputace: 25
- Kontaktovat uživatele:
to Tashonka Witko: Jako zakladatel tohohle vlákna máš možnost změnit název.
Tedy pokuď souhlasíš. Myslím, že by bylo dobré do názvu napsat tohle. Setkání v Brně-Pivnice u Čápa, každý první čtvrtek v měsíci v
18:00.. Nebo tak nějak. Myslím si, že i když to kolega předemnou napsal, tak za pár příspěvků se to ztratí a už se to nikdo nedozví,
že je to každý první čtvrtek v měsíci.
Cat...
Tedy pokuď souhlasíš. Myslím, že by bylo dobré do názvu napsat tohle. Setkání v Brně-Pivnice u Čápa, každý první čtvrtek v měsíci v
18:00.. Nebo tak nějak. Myslím si, že i když to kolega předemnou napsal, tak za pár příspěvků se to ztratí a už se to nikdo nedozví,
že je to každý první čtvrtek v měsíci.
Cat...
- Jakub_Vaurien
- návštěvník fóra