2 richard: ne, ne, nas se to stejne vysledkove netyka a - to ti muzou dosvedcit ostatni - uz jednou jsem je donutil
tesne pred vyhlasenim jeste vysledky prepocitat - ale to byla jen malickost, tentokrat je to totalne mimo
ale jde o to, ze tam jezdi spousta nezkusenych lidi si zazavodit a zavod by mel probihat dle pravidel jak na vode,
tak i na
suchu. a at se na me nikdo nezlobi, ale rozhodci je od toho, aby ty pravidla hlidal a od nej se ocekava,
ze tomu plne rozumi ... na koho by se meli zavodnici vice spolehnout nez na rozhodciho ? bohuzel letosni vysledky
opravdu vypadaji jako by si rozhodci ze vsech delal jen prcu
2 lucifer: ano, problem zacina na kolonce dny, cas na sekundy jsem prepocital, to sedi (zkousel jsem jen u prvni spatne), ale
co z toho plyne ?
1) kdyz by to byla pravda, tak by spravne musely byt vsechny lode od 5 mista mit DNF - pac nestihly cilovy limit !
2) ale samozrejme to je jen chyba, ta kolonka
dny je spatne, sedi jen ty hodiny - dobre, jeste dokazu pochopit, ze to
byl administrativni omyl, ale nechapu, ze si toho nevsimly zavodici lode ! protoze, co z toho plyne dal ? tim, ze jde o ORC
a prepocet je
Time-On-Time (aneb cas plavby se prepocita koeficientem z ORC protokolu), tak se zcela zmeni vysledky !!
nejvice se to dotklo lode WHISKEY, ta nemela byt na 11 miste, ale na miste 8 !
tady je pro porovnani spravna tabulka (serazeny jsou dle
oficialniho poradi):
trosku rozdil ...